Sveiki! Visi BB lietotāji!
Par sev un buzzerbeater dzīvi! Mani sauc Andis . Vecums 21 gads. Dzīvoju Tukuma rajonā Zantes pagastā!
Nodarbojos ar celtniecību! Un vēl pa vakariem strādāju par futbola treneri. Ir pašam savs futbola klubs FK Zante.
Buzzerbeater spēlēju kopš 4 sezonas kopā esmu izcīnījis 3 titulus 2 zelta 1 sudraba! Šosezon spēlēšu II.līgā. Vispār man patīk BB jo var pavadīt brīvo laiku kopā ar BB dzīvi.
Uzdevumi un mērķi:
Papētot Latvijas izlases vietu rangā var secināt kad esam atlaiduši savu grozus un punktus no rokām ārā.
Man uzdevums būs , pacelt Latvijas valstsvienību uz augstāku līmeni, galvenais, lai paceltu izlasi ir jabūt komandas spēlei, spēlētāju skilu līmenim, jaizvēlas atbilstoši uzbrukuma, aizsardzības taktiku pret pretinieka komandu.
Uzdevumā vēl tiks iekļauts diskusiju un rakstu aktivitāte Latvijas BB NT lapā.
Protams, arī liels uzdevums komandas sasniegumā arī būs skautiem, kas tos melnos darbus darīs, meklēs atbilstošus spēlētājus kādus varēs dabūt un būs pieejami.
Mērķis, būs protams, iekļūt play off un arī pacīnīties par 16! Lai mērķi piepildītus ir smagi jastrādā!!!
Pie mērķa vēl sastādu atmodināt , iedot intrigu, visi, kas spēlē BB Latvijā, ne tikai, ka viņi iegūst titulu vai zaudē, lai viņi mērķis būtu audzēt, trenēt Latvijas drafta spēlētājus priekš BB NT Latvija un U-21 sastāvā. Darīsim visi kopā to un kļūsim lepni!
Balsojat un izlemjat Latvijas BB NT trenera kandidātu !
Ar cieņu andi000!