BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Νεο προπονητικό επιτελείο Εθνικής Νέων

Νεο προπονητικό επιτελείο Εθνικής Νέων

Set priority
Show messages by
From: akage14
This Post:
44
195642.1
Date: 9/3/2011 5:51:36 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Αγαπητοί managers Ελληνικών ομάδων,
το πόστ αυτό ήταν έτοιμο να αναρτηθεί πολλές εβδομάδες τώρα, αλλα λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και την μεγάλη απουσία του κόσμου απο τα φόρουμ, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η ανάρτηση του , και να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη.

Το νέο είναι ότι το παρών επιτελείο της Εθνικής(akage14,Fendagin7, RedHool, Kasper7) ΔΕΝ προτίθεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει αυτό??

Θεωρώ ότι για πρώτη φορά δημιουργούνται οι συνθήκες μια τρομερά επιτυχημένης διαδοχής. Αντι οι υποψήφιοι να είναι μόνο φανφάρες και πύρρειους ξύλινους λόγους για 4-5 μέρες την περίοδο των εκλογών, έχουν τώρα την επιλογή να δηλώσουν ανοιχτά την προτίμηση τους ότι θέλουν να συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές και σε συνεργασία μαζί μου (για το υπόλοιπο της φετινής σαιζόν-που είναι ακόμα απόλυτα ανταγωνιστική) να εμπλακούν στο scouting, στην προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες, στο να αφυπνίσουμε managers που έχουν καλούς εξελίσιμους παίκτες, και γενικά να πάρουν μια καλή ιδέα του τι είναι να είσαι ο προπονητής U21 ΠΡΙΝ τις εκλογές.

Δεν δηλώνω εδώ ότι όσοι συμμετέχουν θα γίνουν πιο σοφοί και καλύτεροι managers (άλλωστε υπάρχουν καλύτεροι και πιο έμπειροι απο μένα). Απλά θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και τον ΧΡΟΝΟ που πρέπει να διαθέσουν προκειμένου να φέρουν εις πέρας την θέση του προπονητή της Εθνικής Νέων.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα assistant manager... την περίοδο των εκλογών θα έχουν την απόλυτη υποστήριξη μου γιατί θα έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την εθνική.
Βέβαια αυτό ΔΕΝ τους εξασφαλίζει την εκλογή τους μια και οι δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών παραμένουν.

Νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν μια υποψηφιότητα κάποιου που απέδειξε έμπρακτα ότι θέλει να ασχοληθεί με την εθνική.

Κριτήρια για το ποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα ΔΕΝ υπάρχουν.
καλοδεχούμενες ΟΛΕΣ οι προτάσεις είτε απο managers 5 ημερών είτε και 5 ετών....
Το μόνο που θέλω είναι ένα απλό πόστ σε αυτό το νήμα ότι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο προπονητικό camp της εθνικής U21.
H περίοδος συμμετοχών λήγει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (για όσους βρίσκονται ακόμα σε διακοπές...)

Υ.Γ: θα ήθελα να παρακαλέσω τους GM να ΜΗΝ μεταφέρουν το πόστ αυτό στο νήμα της Εθνικής U21 γιατί θα χαθεί ανάμεσα στα άλλα πόστ.
Υ.Γ.2: θα ήθελα επίσης να μην σπαμάρουμε αυτό το θέμα με απαντήσεις του στυλ, ωραία/χάλια ιδεά...αλλα να γράψουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι την συμμετοχή τους...για όσους θέλουν να με σταυρώσουν ή να δώσουν θετικό feedback απλά ψηφίστε
Υ.Γ.3: όσοι θέλουν διευκρινήσεις/ερωτήσεις παρακαλώ γράψτε στο θέμα της Εθνικής U21

Με εκτίμηση,
Akage14,
Fenfadin7
RedHool
Kasper7

Last edited by akage14 at 9/3/2011 6:10:16 AM

Poll:  Σας αρέσει αυτή η δημιουργία του προπονητικού camp?

NAI
OXI

This Post:
00
195642.2 in reply to 195642.1
Date: 9/3/2011 6:05:29 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Εννοείται ότι το προπονητικό επιτελείο παραμένει στις επάλξεις μέχρι και την τελευταία μέρα της συνεργασίας τους στον πάγκο της εθνικής....έχουμε άλλωστε πολύ δρόμο και σκοπός μας είναι να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

This Post:
00
195642.3 in reply to 195642.1
Date: 9/3/2011 6:23:08 AM
Overall Posts Rated:
1414
H πρωτοβουλεια σου για να εξασφαλισεις οσο το δυνατον το καλυτερο μελλον για τις εθνικες ομαδες ειναι πολυ αξιολογη.

Νομιζω οτι ειναι δεδομενη η καλη δουλεια που εχεις.Δεν μπορω να μην πω οτι δεν θα επιθυμουσα την παραμονη στα της πιτσιρικαριας(U21).Aλλα καταλαβαινω οτι πιθανον δεν εχεις το χρονο,η ισως εχεις κουραστει και θες να εχεις μια αποχη για λιγο καιρο.Τωρα πιστευω οτι το προγραμμα σου θα ειναι πολυ καλο,και νομιζω οτι θα μας εχει προετοιμασει(αν ακολουθησουν οι μελλοντικοι υποψηφιοι)για το τι ακολουθει στην νεα εκλογικη μαχη.

Αν ψαχνεις για εναν να συνεισφερει στο προγραμμα θα μπορουσα να ειμαι,εγω.Δεν θεωρω τον ευατο μου μεγαλο μανατζερ αλλα με τα πραγματα που ξερω,θεωρω οτι θα βοηθησω και θα βοηθηθω.Διευκρινιζω οτι αν κατεβω στις εκλογες θα αναιρεσω την ψηφο μου αν δω οτι υπαρχει εμπειροτερος μανατζε απο εμενα.

Τωρα αν θες καποια πραγματα για μενα,σαν βιογραφικο...Παιζω απο τη σεον 8,Εχω μια ανοδο στην ΙΙΙ,και εναν υποβιβασμο συναμμα.Εχω αναλαβει την εθνικη ομαδα του Λιβανου απο την σεζον 11-13.Και εκανα οτι καλυτερο μπορουσα,με το υπαρχον ροστερ.Ενω το σημαντικοτερο στοιχειο ειναι οτι εχω δημιουργησει παικτη για την εθνικη (9436781).Θεωρω οτι αν ειχα επιδηξει περισσοτερο ενδιαφερον για το παιχνιδι θα ειχα μαθει περισσοτερα και θα ημουνα μια κατηγορια πανω.Πλεον εχω ολο το χρονο,και τη διαθεση για δουλεια να μαθω και να βοηθησω

Παναγιωτης

Message deleted
From: nikos64

This Post:
00
195642.5 in reply to 195642.3
Date: 9/3/2011 6:25:32 AM
Overall Posts Rated:
303303
να σου το πω και δημοσια
μια πολυ καλη επιλογη πιστευω οτι ειναι ο μπεκρουλιακας ο σαριδην αυτος με τα μαθηματικα η καποιος σαν τον κατζα.

This Post:
00
195642.6 in reply to 195642.5
Date: 9/3/2011 6:29:57 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
o katza eίναι ήδη μέλλος της εθνικής. Αν ο sarithin μπορεί να κόψει το ποτό (μια και 8α ασχολείται με πιτσιρίκια) θα με ευχαριστούσε να έβλεπα την συμμετοχή του.

άλλωστε ΔΕΝ γίνεται μόνο 1 άτομο να τα καταφέρει...θα χρειαστεί ομάδα....

O Lygas παραλίγο να μην παντρευτεί ποτέ...

This Post:
11
195642.7 in reply to 195642.2
Date: 9/3/2011 6:32:03 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Η εκάστοτε Εθνική έχει πολύ δουλειά ειδικά η μικρή που πρέπει να δίνεις οδηγίες-συμβουλές-κατευθύνσεις σε πολλούς χρήστες οπότε όταν θα ασχοληθεί ένα team 3-4 παιδιών πρέπει να έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους σχεδόν καθημερινή.
Αυτό οδηγεί θα μου πείτε σε παρέες,φιλαράκια,συνάδελφοι ότι θέλετε βάζετε εσείς.Το λέω γιατί θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα αυτο το κομμάτι όσα παιδιά θα θελήσετε να ασχοληθήτε...

Προσωπικά θεωρώ ότι το υλικό της μικρής Εθνικής η τωρινή τετράδα προπονητών που ασχολείτε θα πρέπει να ξαναβάλει υποψηφιότητα γιατί έχοντας μία επικοινωνία αυτές τις δύο σεζόν κ ξέροντας το ήδη υπάρχων ρόστερ θα έχει ευκολότερο έργο στην επόμενη θητεία...Επίσης δεν βρήκε κανέναν παίχτη ΙΣΩΣ (χωρίς να κατακρίνω τι υλικό βρήκε )όπως τους ήθελε όπως π.χ εγώ στον φίλο λύγκα να μην άφησα όπως θα ήθελε αυτός για να μην παρεξηγηθούμε αλλά οι 18αρηδες 19αρηδες που δούλεψε θα τους έχει όπως αυτός θέλει (Akage) στα επόμενα τουρνουά...

Οσα παιδιά ασχοληθούν καλή υπομονή ,δύναμη, τύχη,να ευχηθώ για την συνέχεια...

Akage σεβαστή η κάθε απόφαση σου κ πολύ καλή η πρόταση σου αν βρεθούν 3-4 παιδιά που θα είναι διαφορετικοί υποψήφιοι τι θα γίνει?Θα μπουν στο team κ μετά θα κατέβουν στις εκλογές ξεχωριστά?

Last edited by kavala44 at 9/3/2011 6:44:45 AM

This Post:
00
195642.8 in reply to 195642.7
Date: 9/3/2011 6:36:32 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Προσωπικά θεωρώ ότι το υλικό της μικρής Εθνικής η τωρινή τετράδα προπονητών που ασχολείτε θα πρέπει να ξαναβάλει υποψηφιότητα

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια άλλα είναι απόφαση όλων ότι δεν γίνεται. Εγώ προσωπικά θα σταθώ κοντά σε όποιον βγεί και θα τον υποστηρίξω όσο μπορώ

αν βρεθούν 3-4 παιδιά που θα είναι διαφορετικοί υποψήφιοι τι θα γίνει?Θα μπουν στο team κ μετά θα κατέβουν στις εκλογές ξεχωριστά?

Nαι...οι δημοκρατικές διαδικασίες εκλογών αυτό προστάζουν, ΑΝ δεν συνενοηθούν μεταξύ τους (με μεσολαβητή εμένα) στο να κατέβουν σαν ομάδα...θα κατέβουν ανεξάρτητοι...το βασικό είναι ότι θα έχουν εμπειρίες απο την εθνική.

This Post:
00
195642.9 in reply to 195642.5
Date: 9/3/2011 6:37:00 AM
Overall Posts Rated:
1414
φιλε akage14 μπορεις να μου στειλεις ενα μηνυμα για επλπλεον πληροφοριες και το τι θα χρειαστεις απο εμενα...

ευχαριστω

Message deleted