BuzzerBeater Forums

BB Israel > סדרות הגמר עונה 17

סדרות הגמר עונה 17

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
199206.1
Date: 10/23/2011 9:07:35 AM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אז אני מרים את הכפפה לפחות על ליגת העל אם יהיה לי כח נמשיך עם ליגות 2 אם לא אנשים אחרים מוזמנים לעשות את הניתוח

Jerusalem Knuts VS Maccabi Nirman BC

Jerusalem Knuts

נתחיל עם מוליכת הבית הכחול ירושליים נאטס של קני

הקבוצה קיימת מעונה 2 התחילה מליגה 2
נמצאת בצמרת הקבוצות בארץ כבר עונות רבות העליה הראשונה שלו לליגת העל הייתה בעונה 5 החזיק מעמד כ3 עונות ובעונה 7 ירד לליגת המשנה שם נשאר עונה אחת בלבד ועלה לליגת העל בעונה 8 ומאז הוא בליגת העל
את הקפיצה הגדולה לצמרת ליגת העל עשה בעונה 14 כאשר נשברה ההגמוניה של הבית הכחול ויד הברזל של ארתור ויניב הוא סיים במקום הראשון של הבית הכחול והפסיד רק בגמר אותו עונה לעידן
דבר זה לא הפריעו לו בעונה 13 ובעונה 14 לקחת את גביע המדינה גב אל גב וכמעט אף הצליח לעשות טריפיט היסטורי בעונה 15 שהפסיד בגמר הגביע לדאבליסטית של אותה עונה מכבי טאזמניה של אהוד
במשך שנים הקבוצה של קני נחשבה לחסכונית במיוחד שקני היה ידוע כמאמן שמוציא מהשחקנים הרבה יותר מהמשכורות
כיום האמרה הזאת לא ממש מדויקת עם הסגל היקר בליגת העל 791 אלף משכורות שמחולקות ל 11 שחקנים ללא נגרים

שחקנים בולטים
חזי קרני שחקן נבחרת ישראל מחזיק מעל רבע מתקציב הקבוצה עם משכורת של 227 אלף לשבוע כמעט
אלכס 4 וואלרה נבחר במקום השלישי בבחירות המצטיין של הליגה שהוא ממוקם חמישי בליגה בריבאונדים למשחק וראשון בריבאונדים ל48 דקות

השגים בולטים

שני גביעי
MVP
בעונות 3 ו 4
אליפות ליגה 2 בעונות 4 ו 8
גביעה המדינה בעונות 13 ו 14
סגנות גביע המדינה עונות 13 ו 15
סגנות ליגת העל עונה 14

נקודות לציון העונה

מקום ראשון בנקודות למשחק עם 104.9 נקודות למשחק
מקום שני בנקודות ספיגה למשחק עם84.9 נקודות למשחק בלבד
מקום ראשון מבחינת אחוזי שדה 48.2% מהשדה
מקום ראשון באחוזי ספיגה מהשדה עם 38.1
מקום חמישי באחוזים מחוץ לקשת עם 29.3
מקוםהשני באחוזי ספיגה מחוץ לקשת עם 20.2 אחוזי ספיגה בלבד
מקום ראשון באחוזים מהקו עם 75.1
מקום שלישי באסיסטים למשחק עם 21.5 אסיסטים למשחק
מקום חמישי בריבאונד התקפה למשחק 11.7
מקום ראשון באפקטיביות הקבוצה למשחק עם 126.1 נקודות מדד למשחק
מקום ראשון בחיסול האפקטיביות של היריב עם 78.9 נקודות מדד בלבד
מקום שני בריבאונד למשחק עם49.6
מקום שישי בגגות למשחק עם 4 גגות למשחק
מקום אחרון באיבודים למשחק עם 9 איבודים בלבד

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
199206.2 in reply to 199206.1
Date: 10/23/2011 9:07:57 AM
Overall Posts Rated:
343343
Maccabi Nirman BC

מוליכת הבית האדום מכבי נירמן של ניר

הקבוצה קיימת מעונה 6 התחילה עד העונה התגאתה בתואר הקבוצה הצעירה ביותר בליגת העל כבר בעונה 6 עלו לליגה 3.14 הטובענית (באותה עונה היה את מכבי בית אריה של עומר באזקילרז של עידו רמת אילן פילוט של ארבל ועוד מספר קבוצות ליגה 2 לגטימיות) הקבוצה למרות התחרות הקשה עלתה לליגה 2 באותה עונה להפתעת כל הליגה תוכנית ה 3 עונות לליגת העל עבדה מעולה כאשר בעונה הראשונה בליגה 2 סיימו במקום החמישי בעונה השניה כבר סיימו מקום שני בבית ועפו רק מול העולה העתידית לליגת העל ובעונה השלישית (10) כבר עלו לליגת העל ושוב התקדמות הדרגתית לעבר הצמרת עונות 11-12 מקום חמישי 13-15 רביעי 16 שלישי כאשר בכל העונות ההבדל היה משחק אחד או הפרש סלים ממקומות גבוהים יותר
מכבי נירמן היא גם הקבוצה הצעירה ביותר לזכות בגביע המדינה והראשונה שלא נוצרה בעונות 2-3 שלקחה את הגביע כבר בעונה 11
הקבוצה כרגע מתבססת על 7 שחקנים בלבד מה שלא מפריע להם לשלם מעל 665 אלף לסגל של 9 שחקנים עם ממוצע המשכורות הגבוה בליגה עם כמעט 74 אלף לשחקן

שחקנים בולטים

לאדיסלאו דה לה ווגה הפיליפיני הבלונדיני הגבוה האימתני זכה לאחרונה גם במצטיין ליגת העל שני בנקודות ורביעי בריבאונדים למשחק גוזל 150 אלף משכורת לשבוע ונחשב על ידי רבים כאחד הגבוהים אם לא הגבוה הטוב בליגת העל
אמברוז הולדה שידרוג של תחילת העונה וכנראה הגארד שעשה את ההבדל העונה משאר העונות מקום שני במצטייני הליגה העונה מדורג שלישי באסיסטים למשחק ובאחוזי שדה

השגים בולטים

שני גביעי MVP
עונות 10 ו 17
אליפות ליגה 4 עונה 6
אליפות ליגה 3 עונה 7
אליפות ליגה 2 עונה 10
גביע המדינה עונה 11

נקודות לציון העונה

מקום שלישי בנקודות למשחק עם 99.5 נקודות למשחק
מקום רביעי בנקודות ספיגה למשחק עם 85.5 נקודות למשחק
מקום שלישי אחוזי שדה 46.3
מקום שלישי באחוזי ספיגה מהשדה עם 39.4
מקום שישי באחוזים מחוץ לקשת עם 28.7
מקום חמישי באחוזי ספיגה מחוץ לקשת עם 22.3
מקום שני באסיסטים למשחק עם 21.9
מקום שישי בריבאונד התקפה למשחק 11.6
מקום שלישי באפקטיביות הקבוצה למשחק עם 118.9 נקודות מדד
מקום שלישי בחיסול האפקטיביות של היריב עם 85.6
מקום שלישי בריבאונד למשחק עם 49.2
מקום שלישי בגגות למשחק עם 4.2
מקום שני בחטיפות למשחק 6.9
מקום רביעי באיבודים למשחק עם 10

יתרונות לשתי הקבוצות

לקני יש כנראה את אחד הגארדים הטבעיים החזקים במשחק בדמות חזי קרני והגנה מפלצתית בשני צידי המגרש
לניר יש את הגבוה המפלצתי דה לה ווגה כושר מפלצתי למשחק הראשון לפחות וכנראה יתרון התלהבות מצד שני לקני הביתיות
המשחקים יהיו מעניינים ולדעתי הרבה יפול על המשחק הראשון

הימורים ודיבורים מבורכים

Last edited by LA-Nir at 10/23/2011 9:09:52 AM

This Post:
00
199206.3 in reply to 199206.2
Date: 10/23/2011 9:11:05 AM
Overall Posts Rated:
343343
העתקתי והדבקתי את החלק שארבל פרסם והעברתי לפה כי ארבל היה עצלן יותר ממני בדיווח שלו אז הטרד שלי מקבל עדיפות

ניר שאל מי ירים את הכפפה, אז אני מרים אותה וחותך אותה ל-5 חלקים וזורק באוויר 4. הסתבכתם?
אין לי כח לסקר את כל הגמרים הקיימים אז אספר לכם על הגמר של הליגה שלי, עידו נגיד יספר על הגמר בליגה שלו, ניר על הגמר בליגה שלו ובתקווה שכל הליגות הגבוהות יצוינו כאן.

League II.3
Ramat-Ilan Pilots VS Macabi Haase
למכבי הזה יש את הביתיות והיא הפייבוריטית במצב זה. מכבי הזה הפסידה רק שני משחקים במהלך העונה, ובנוסף הגיעה ל-32 הגדולות בגביע. עם סגל מרשים מבחינת עומק ואיזון ועם הביתיות בשניים מתוך שלושה משחקים, אין לו הרבה סיבה לדאגות.
אם כן ידאג הזה, זה בגלל היריבה המפתיעה שלו - רמת אילן פיילוטס (הקבוצה שלי). לאור הביזיון בליגה שלנו (חמישה בוטים), ולאור הבית החלש, החלטתי לשים קצוץ על הליגה ולנסות ללכת רחוק בגביע. הגעתי ל-16 הגדולות, שזה שיא מועדון, יש לי בחירת דראפט יחסית גבוהה, וסיימתי במקום הרביעי בבית, ניצחתי שני משחקי חוץ והגעתי לגמר. הזה זה עולם אחר לעומת רגבים וטולקיט אותם ניצחתי. עם סנטר חדש שנקנה שבוע לפני הפלייאוף, ועם שחקן נבחרת צעירה שרק משתפר, יש לי תקווה קטנה לעוד הפתעה אחרונה...

בהצלחה וכמובן בלי פציעות!

This Post:
00
199206.4 in reply to 199206.3
Date: 10/23/2011 9:33:19 AM
Overall Posts Rated:
343343
אה כן וכל אדם שרוצה לסכם את הליגה שלו מוזמן גם אם הוא לא בליגה 1-2

This Post:
00
199206.5 in reply to 199206.3
Date: 10/23/2011 9:41:07 AM
Overall Posts Rated:
3434
יאללה אני יכתוב גם על הסדרה שלי עם ניסן.

League II.4
elizur dov nemalim VS BuzzKillers
ניסן מגיע לסדרה כפייבוריט ועם ביתיות. במהלך העונה הוא הפסיד רק פעם אחת והיא לעודד.
לניסן יש בית יחסית קל וזה אפשר לו גם לתת ריצה יפה בגביע. כמובן שהבית הקל גם תורם להתלהבות וניסן הגיע עם יתרון קל לסיבוב המעורב ויצא ממנו עם מאזן של 7-1 (ההפסד היחידי בכל העונה).
לניסן יש סגל מגוון ואין חולשה יוצאת דופן בשום צד - בפנים או בחוץ - בהגנה או בהתקפה.
בחלק האחורי יש את עידו אלול שמוביל העונה את הנבחרת הצעירה להשגים מרשימים ונראה כמו רכז מצוין.
מתחת לסלים שני גבוהים שאף אחד לא היה רוצה לשחק נגדם פנימה, נותנים לו ריבאונד והגנה חזקים.
משלימים את החמישיה שני גארדים מעולים , חזקים מאוד בהתקפה וגם בהגנה.
ניסן עם הרבה ניסיון בבאזר, מאמן מוכר לכולם, הוביל את הצעירה להשגים אדירים, היה המון עונות בליגת העל - והוא רוצה לחזור.

מצד שני - אני - עידו מאמן באזקילרס.
הבית שלי הוא בית מאוד צמוד ובתחילת העונה לא היה ברור בכלל מה יהיה סדר הקבוצות בפליאוף ומי יגיע אליו. הקבוצה במקום החמישי אצלינו עם מאזן יותר טוב מהקבוצה במקום השני מבית א'.
הצלחתי במהלך העונה להתמודד ולנצח קבוצות כמו עמית יונייטד של דרור , קבוצה שהייתה הרבה עונות גם היא בליגת העל, ועוד להתמודד עם ירושלים טט של איגור - עם רן באס המצוין, עם גבי והרדוילס שקנה מדרור את מיגל בתחילת העונה ועם עודד שכל עונה רק משתפר ומאמן שחקנים מצויינים.
יצא לי גם ריצה יפה בגביע בשילוב עם הליגה ובכללי אולי העונה הכי טובה של המועדון שכמובן הגענו לגמר ליגה 2 פעם ראשונה.
אני משתדל לשמור על סגל מאוזן, שלא יהיה ברור במשחקים איך אני הולך לתקוף , עם מי, ובאיזו עמדה.
העונה קניתי את השחקן הראשון של המועדון עם מעל ל100 אלף משכורת, גבוה אוסטרלי עם 120 משכורת (חוץ מאביה שגדל במועדון והגיע ל107 אלף אבל נמכר לאהוד)
איתו מתחת לסל עוד גבוה טוב. מאחוריהם יש שלישיית גארדים שמובילים יפה מאוד משחק פנימה ומסוכנים מאוד גם מבחוץ.

ניסן היה בולט העונה מאוד וכמעט כולם לדעתי מהמרים עליו שיקח את הסדרה, אבל אני מקווה להפתיע ולנצח אותו.
יש אנשים שאומרים שניסן רמה אחת מעל הליגה, אולי זה נכון ואולי לא אבל במשחק אחד הכל יכול לקרות, וקרו דברים .

בקיצור - שיהיה בהצלחה ובלי פציעות!

From: ig

This Post:
00
199206.6 in reply to 199206.5
Date: 10/23/2011 1:15:41 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
שיהיה לשניכם בהצלחה ומברוק על הניצחון אתמול. נכון שהסיכויים של ניסן הרבה יותר גבוהים, אבל העונה שעברה הוכיחה שהכל יכול לקרות.

אני גם מאחל לכל הפיינליסטיות גמר ללא פציאות כדי שהקבוצות הבאמת יותר טובות ינצחו

From: LA-dov bear

To: ig
This Post:
00
199206.7 in reply to 199206.6
Date: 10/23/2011 2:54:36 PM
Overall Posts Rated:
114114
תודה איגור ותודה גם לניר ועידו על הסיכומים.
אני חייב להגיד שנושא הפציעות הוא הדבר שהכי מדאיג אותי העונה ואפילו שהשקעתי ברופא טוב זה לא ערובה וכבר אני מגיע בחוסר מחליף.
כדי שאנשים יבינו עד כמה הכל פתוח ולמה איגור אומר שהכל יכול לקרות:(וגם כדי שוב להתבכיין קצת..) בעונה שעברה למי שלא יודע הייתי בגמר באותו המצב-פייבוריט ועם ביתיות וניצחתי בבית וויתרתי בחוץ והכל הלך עפ"י התוכנית הגעתי לשובר שוויון בבית מול פיש פיש עם יתרון התלהבות וכושר, ועם טקטיקה ששמרתי הרבה זמן שגרמה לזה שהתקפתי פנימה מול 3 בחוץ כלומר גם טקטית הייתי צריך לנצח והדרך הייתה סלולה לניצחון - אבל אז השחקן פנים הטוב ביותר שלי בזמנו שעל היכולת שלו התבססה הטקטיקה ולא סתם- מדובר בmvp.
של הליגה העונה ,הוא נפצע אחרי זמן קצר במשחק וכמובן שהמחליפים בליגות שתיים חלשים יחסית ממגבלות תקציב ולכן הפסדתי את המיליון ואת העלייה ששווה לבעלי אולם טוב עוד 2-4 מיליון בתקציב
בקיצור אני כבר לא מרגיש בטוח בשום משחק, נפלאות המנוע גם הן ידועות ואני מהמר על לפחות הפתעה אחת בליגות 2. אני יילך מבחינת הפתעות עם רמת אילן בעיקר כי אני מאמין ביכולת של ארבל ומכיר את השחקנים שלו די טוב הקבוצה הזו מראש לא הייתה שווה מקום רביעי
שיהיה בהצלחה וממש ממש ממש בלי פציעות

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
199206.8 in reply to 199206.7
Date: 10/23/2011 4:57:37 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני ממש מקווה שאם זו הפתעה זה יהיה אני. כגיל אני מקווה לצבור התלהבות ולנצח במשחק השלישי ואולי לייחל לאיזו פציעה של היריב בשני המשחקים הראשונים (חס וחלילה!). במקרה של פציעות אני בצרה גדולה כי המחליפים של הזה פי 2 מהמחליפים שלי...

From: Gal G

This Post:
00
199206.9 in reply to 199206.8
Date: 10/24/2011 12:58:52 PM
Overall Posts Rated:
3737
מה, אתה לא מחכה לשובי ?
אתה רוצה לעלות העונה?

From: chp3
This Post:
00
199206.10 in reply to 199206.1
Date: 10/24/2011 5:32:05 PM
Overall Posts Rated:
6767
למרות שאני כבר לא בליגה 2 אני אכתוב סיקור קטן על הליגה ממנה עליתי-ליגה 2.2

בגמר נפגשות שתי הקבוצות האיכותיות ביותר בליגה הזאת-השפים עם עברם המרשים, ואמיר שמחזיק בקבוצה איכותית מאוד

אמיר בבאזר מעונה 7. על העונה הראשונה שלו הוא הצליח לעלות ליגה לליגה 3.8 בה הוא בילה עד לסוף עונה 11 שבה הוא עלה לליגה 2.2 שם הוא נמצא עד היום
במהלך השהות שלו בליגה הוא היה רוב העונות בפלייאוף העליון ואף עונה שעברה הצליח למתוח את צ'ארלס למשחק שלישי בסדרת הגמר

אמיר ביצע בעונות האחרונות תהליך בנייה יפה של צעירים עם השקעה באימונים כדי לפתח שחקנים שיסייעו לשוקי מילו (כוכב הקבוצה) . העונה הוא נהנה מהפירות, כשהצליח להגיע למאזן של 20-2 וגם להגיע עד לרבע גמר הגביע שם הוא הודח ע"י אהוד

לאמיר יש קבוצה עם יכולות פנים וחוץ כאשר בפנים הוא מתבסס על רביעיית גבוהים בעלי משכורות של מעל 45 משכורת
ובחוץ הוא מחזיק בשוקי מילו, שחקן נבחרת ישראל הבוגרת ברכז פולני שהוא חלק מהנבחרת הצעירה של פולין (שעלתה היום לגמר האליפות), בשני ישראלים נוספים שכבר בשלים-דן וברוך, בגארד פורטוגלי עם 30 משכורת וגם בבועז צליקר שנראה שכמחליף יכול להיות פקטור

יניב מנג'ר השפים התחיל בעונה 2 בה לקח אליפות בליגה 2 (אז היו רק שתי ליגות)
ולרקורד אפשר להוסיף 3 אליפויות בליגת העל ועוד גביע אחד והגעה ל64 האחרונות בליגת האלופות
בעונות האחרונות רמת הקבוצה של יניב ירדה עקב חוסר זמן מה שגרם לירידת ליגה של יניב בעונה שעברה

יניב מחזיק בסגל קצר של 7 שחקנים שכולל את גולינו-הסקורר המוביל של הליגה, את ראלף ובירוק המגוונים וגארד נוסף שמקבל 45 אלף כל יום שני
בגבוהים יש גבוה טורקי איכותי ואת אסמרלדו הוותיק וכגיבוי לשניים יש את ונטי

במפגש ביניהן בליגה ניצח השף אך יש לסייג בגלל שליניב הייתה ביתיות ובנוסף היה פער גישה

לסדרת הגמר הם מגיעים כשאמיר ביתרון ביתיות ועם כושר עדיף בהרבה למשחק הזה
אני מהמר עליו במשחק הקרוב ובסדרה כולה שתגמר ב3 משחקים להערכתי

This Post:
00
199206.11 in reply to 199206.10
Date: 10/26/2011 11:26:23 AM
Overall Posts Rated:
492492
חשבתי להוסיף עוד קצת פרטים על המאבק אצלנו בליגה, אחרי שארבל באמת קצת התעצל......

משחק אחד כבר היה, נגמר בצורה חד-צדדית למדי. אבל אני לא משלה את עצמי- בבית של רמת אילן המשחק יהיה אחרת לגמרי.

Maccabi Haase
הקבוצה קיימת מעונה 3. אחרי עונה וחצי בליגה 3, עלתה לליגה 2.2 שם שהתה לא פחות מ-10 עונות עד לעלייה המיוחלת לליגת העל. סיפור ליגת העל היה קצר ודי לא נעים, כולל התרסקות כלכלית בעונה שאחרי בליגה 2.3 אליו ירדה הקבוצה בעונה עברה.
לרוב הקבוצה התאפיינה סגל רחב של שחקנים יעילים, ללא כוכבי על, קבוצה מאוד התקפית, מלאת קלעים חזקים אבל חלשה בצד ההגנתי. אחרי כישלון השיטה, הקבוצה עברה שינוי מערכתי שהסתיים ממש לפני שבועיים וכיום הקבוצה יותר מאוזנת בין הפנים והחוץ, ובין ההתקפה וההגנה.

שחקנים בולטים
כוכב ראשי אין, אבל היותר בולטים הם כאמור פילבק, פאלאש ולבורדה:
פילבק, פאוור פורוורד התקפי מאוד, סיים את העונה עם 16.7 נק' (59% מהשדה, 55% משלוש), 10.6 כ"ח, 3.5 אסט', חטיפה וחסימה למשחק. אמ.וי.פי פעמיים בעברו (עונות 14,16).
פאלאש, ותיק השחקנים בקבוצה (מעונה 7), שחקן אול-אראונד אמיתי עם יכולות קלאצ' נדירות. סיים את העונה עם 12.5 נק', 4.4 אסט', 3.3 כ"ח ו1.3 חטיפות למשחק.
לברודה, הרכז הצרפתי שהצטרף במהלך העונה הקודמת, השתלב מצויין וסיים עם 15.7 נק', 6.9 אסט', 3.5 כ"ח ו1.9 חטיפות.
נקודות לציון העונה
• הקבוצה סיימה עם מאזן של 20-2 שלא ממש משקף, עם חמש בוטים (כולל את יניב טים שירד מליגת העל) העונה הייתה רחוקה מתחרותית.
• מקום ראשון בליגה באיבודי כדור: רק 8.6 למשחק, מקום ראשון גם בגרימת איבודי כדור ליריב עם 15.7 למשחק.
• שנייה בליגה בנק' למשחק (110), אחוזים מהשדה (48.7) וחטיפות (8.7).
• 7 שחקנים שקלעו בממוצע מעל 10 נק' למשחק.

Ramat Ilan Pilots
הקבוצה התחילה את דרכה בעונה 3, נמצאת זו העונה ה-7 בליגה 2.3, אחרי שסיימה עונה סדירה מושלמת בעונה השעברה (עם מאזן מצויין של 20-2 אבל בליגה עם המון תחרות), נפלה בחצי גמר לאלופה שאקטימאנס. העונה הקבוצה עשתה שינוי גדול עם מכירתו של ברדוגו והעברת השרביט לליעד סגלוביץ הסופר מוכשר מנבחרת ישראל הצעירה. הקבוצה עשתה מעיין צעד אחורה, שיחררה שחקנים ושמרה על סגל מינימאלי שהביא אותה עד לשמינית הגמר (שם הפסידה לאמיר), למרות הפרופיל הנמוך שהקבוצה שמרה עליו במרבית העונה, הקבוצה רכשה את הסנטר הנפלא, יארבלה, העמידה חמישייה מעולה ,ונכנסה בלי קושי לפלייאוף מהמקום הרביעי והדיחה במשחקי חוץ את מקומות 1,2 בלי קשיים מיוחדים.

שחקנים בולטים

ליעד סגלוביץ, עם משכורת עתק לילד בן 21 אין ספק שמדובר באחד מכוכבי העתיד של נבחרת ישראל, קיבל לראשונה את המושכות ובהחלט הראה למה הוא מסוגל: 18.3 נק' למשחק, 5.1 כ"ח, 3.6 אסט' ו1.5- חטיפות. אל תשכחו הוא רק בן 21!
אנדרי ז'בינסקי – הקלעי המחונן היה לוהט השנה וסיים עם 19.6 נק' למשחק, יחד עם 4.3 כ"ח, 2.6 אסט' ו1.2 חטיפות למשחק.
חביאר דיאז דה לדסמה – למרות העונה השקטה מדובר בשחקן פנים אימתני עם יכולות רבאונד אדירות. סיים עונה עם דאבל דאבל יפה של 13 נק' ו- 15.1 כ"ח.

הישגים בולטים
• בגלל בחירה מודעת של דגש על הגביע הקבוצה לא התאמצה יותר מידי בליגה כך שאין לה יותר מידי הישגים קבוצתיים, חוץ ממקום ראשון ברבאונד עם 58 כ"ח למשחק.
• לו צ'אנג מו המחליף מוביל את הליגה עם 2 חטיפות למשחק, לדסמה שני ברבאונד.

יתרונות כל קבוצה:

היתרון של מכבי הזה הוא ללא ספק הביתיות, לפני כל השאר.
יתרון חשוב שני הוא הסגל הרחב עם ספסל שכולל 4 שחקנים של 38-45 אלף משכורת. אבל מצד שני רמת אילן מציבה חמישייה איכותית הרבה יותר (320 אלף מול 284 של הזה), (אבל על הספסל מחכה גבוה של 36 וגארד של 14). היתרון החזק של רמת אילן הוא בהגנה ובריבאונד שאלו גם החולשות של הזה, ככה קשה לראות פייבוריט מובהט ללא יתרון הביתיות
.
אז מה אני אומר? משחק שלישי בטוח יהיה.

Last edited by Shadamher at 10/26/2011 11:31:36 AM