BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת צעירה נאומי בחירות

נבחרת צעירה נאומי בחירות (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199885.2 in reply to 199885.1
Date: 11/2/2011 12:45:30 PM
Overall Posts Rated:
343343
טרד זה הוא לנאומים בלבד, נאום אחד למועמד . אתה יכול למצוא את החוקים המלאים של הבחירות ב (191293.1) (191295.1) ואת טרד הדיונים ב .

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: chp3
This Post:
11
199885.3 in reply to 199885.2
Date: 11/3/2011 6:13:35 PM
Overall Posts Rated:
6767
שלום לכולם,
שמי מור, ואני מנהל את הקבוצה ניו אורלינס פול. אני במשחק מאמצע עונה 5 ובמהלך 12 וחצי העונות בהן אני משחק הספקתי לעלות לליגה 3, לרדת חזרה ואז לעלות שתי ליגות ברציפות עד לליגה 2.2 שם שהיתי 5 עונות ואז עליתי לליגת העל ובה אני מתחיל את את עונתי השלישית.
הישגי השיא שלי הן מקום חמישי בליגת העל (פעמיים) והגעה עד לשלב שמינית גמר הגביע

הקשר שלי לנבחרת הצעירה הוא קשר עמוק מאוד. לא הייתי מצליח להגיע עם הקבוצה האישית שלי לאן שהגעתי ללא הנבחרת הצעירה.
הקשר שלי עם הנבחרת הצעירה נוצר בעקבות 2 בחירות דראפט מאוד מוצלחות בעונה בה ירדתי מליגה 3 (עונה 7)
אחד משני השחקנים האלה היה פוטנציאל לנבחרת הצעירה ולכן צוות הנבחרת דאג ליצור איתי קשר.
האימון של אותו שחקן שיפר לי את הקבוצה משמעותית אבל בעיקר שיפר אצלי את ההבנה כיצד לאמן בצורה הטובה ביותר, הבנה אותה אני משתדל ליישם עד היום ואחראית להתקדמות של הקבוצה שלי במשחק.
מאותו רגע הרגשתי חייב לנבחרת וכשהגיעה ההזדמנות, קפצתי עליה-התחלתי לאסוף תכונות של שחקנים יריבים וסייעתי לניסן שהיה מאמן באותה תקופה בחקר היריבות. לשמחתי התוצאות היו טובות וזכינו באליפות אירופה ובסגנות אליפות העולם בשתי העונות הללו.
מאז הספקתי לבצע עוד המון משימות הקשורות לנבחרת החל מייעוץ טקטי וריגול בפורומים היריבה ועד לקשר עם מתאמנים ובניית תוכניות אימונים
כעת אני רוצה לנסות את התפקיד היחידי אותו לא ביצעתי עד היום בנבחרת הצעירה והוא המאמן

מה חשוב לי שיהיה בנבחרת?

אווירה טובה ודיון פעיל ופורה-אני אנסה לשמור על עניין בנבחרת ועל אווירה טובה סביבה. אני אשתף את הקהילה עד כמה שניתן כי אני חושב שבעזרת שיתוף פעולה יקל מאוד על הנבחרת להצליח וחוץ מזה יגרום לעניין והנאה לכל הקהילה.

הישגים-ננסה להמשיך להיות בטופ העולמי ולזכות בעוד גביעים. זאת נעשה ע"י מעקב צמוד אחרי כל השחקנים הפוטנציאלים מגיל 18 ועד לסוף גיל 21 בו נבנה לכל שחקן תוכנית אימונים שתשתדל לשלב את טובת הנבחרת וטובת הקבוצה האישית של המאמן. בנוסף נדאג להשיג כמה שיותר מידע על היריבות שישמש אותנו לבחירות הטקטיות.

פיתוח שחקנים לנבחרת הבוגרת-אשמור על קשר עם מאמן הנבחרת הבוגרת ואנסה לכוון את השחקנים עם הפוטנציאל המתאים כך שיתאימו לצרכיה של הנבחרת הבוגרת. בנוסף אעקוב גם אחרי שחקנים עד גיל 21 שלא יכנסו לסגל הנבחרת הצעירה עקב אימונים מיוחדים ו/או גיל מבוגר (יצאו בני 19 בדראפט).

אשמח לענות על כל שאלה
מור