BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 Kandidatų kalbos

U21 Kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
199900.2 in reply to 199900.1
Date: 11/1/2011 5:08:34 AM
Overall Posts Rated:
9090
Balsuoji už mane - paimu tavo žaidėją į rinktinę.

Ši taisyklė galioja ir šiuose rinkimuose, tad jei norit pasididint savo prekių pelną ir turėt savo lieviausią žaidėją rinktinės sudėtyje - balsuokit už Kazlėką! Kilus klausimams ar neturint sudėtyje lietuvių žaidėjų prašome užeiti į mano kabinetą nuo antradienio iki penktadienio. Jei esate vyras užeikite darbo laiku, o jeigu moteris - nedarbo. Visi kiti neikite.

This Post:
00
199900.3 in reply to 199900.2
Date: 11/1/2011 5:32:41 AM
Overall Posts Rated:
219219
Jei balsuosit uz mane naudos bus visiems!

Paimsiu savo zaidejus i rinktine auginti patirti, jusu zaideju neimsiu, kad nebutu geda jog rinktine vis pralaimi.
Paimsiu botu zaidejus i rinktine, nes mano tikslas- rinktine kurioje visi turi 0 DMI!

Message deleted
This Post:
00
199900.5 in reply to 199900.3
Date: 11/1/2011 5:56:29 AM
Overall Posts Rated:
00
balsuokit uz mane
paimsiu zaidejus kurie esa tik 18metu! ir kokius 3 zaidejus kurie jau rinktineja buvo

Last edited by IGNAS333 at 11/1/2011 5:57:02 AM

This Post:
00
199900.6 in reply to 199900.1
Date: 11/1/2011 10:09:58 AM
Overall Posts Rated:
1212
Laba diena! BB žaidziu kažkur nuo 3 sezono ir nusprendžiau kandidaduoti į U21 trenerio postą, pasiekimu neturiu labai didelių, na 3 kart buvau LBBL :D, tikiuosi po 3 kart ten ir pasilikt. Esu draugiškas, atsakingas, stengsiuosi atsakyt į visus klausimus. Tai tiek trumpai, jei neturit už ką balsuot, balsuokit už mane:)! Sėkmes visiems.

This Post:
22
199900.7 in reply to 199900.6
Date: 11/1/2011 10:37:12 AM
Overall Posts Rated:
33
Hmmm.Sveiki ,manau kad daigima praleisit si komentara nes esu is IV lygos.nezadu irodinet koks esu puikus manageris nes tiesiog cia naujas accountas po pertraukos (ta prasme kad mano accountas buvo istrintas del neaktyvumo).Tai vat kandiduoju i U-21 trenerius ir nezadu nei imti jusu zaideju i rinkti (nebent jie atitiktu rinktines lygi) nei imti savo zaideju.Man patinka universalus zaidimas tad imciau ne tik isorinius bet ir vidinius skillus turiuncius gynejus(Sf taippat priskirtina ir labiausiai Pabreztina pozcija) bei ne tik vidinius bet ir isorinius skillus turincius Aukstus.Na aisku pvz centrui metimas nera butinas ar reikalingas jis tik siek tiek padeda renkantis begti ir mesti ir panasias taktikas kuriose koncentruojamasi i tritaskius metimus.

Taigi noreciau jusu paramos ypac tu kurie yra zemesnese lygose (V,IV) ir tikiuosi surinkt pora (keleta) balsiuku

VOTE FOR ME!!!

From: Lotas
This Post:
00
199900.9 in reply to 199900.7
Date: 11/1/2011 3:24:57 PM
Overall Posts Rated:
33
Mieli draugai,ar jus tikrai norite treniruoti jaunimo rinktine?zinokit reikia labai didelio atsakingumo,neuzteks per savaite pora kartu prisijungti,nustatyti sudety ir sau pasakyti,aij gal pasiseks laimeti su tokia taktika,net nepaanalizuojant priesininka..ir nemanau,kad gali pretenduoti toks treneris,kuris buzzery katik pradejo zaisti..tai vat,prie ko as vedu,o prie to,kad rimtai nusprendziau as kandidatuoti y trenerio posta,taip nesu as senas vilkas,kuris zaidzia buzzery nuo 3 ar 4 sezono,bet siek tiek patirties jau turiu..turiu savo specifiny mastyma,logika,bet kolkas viskasi pasiteisina, su savo komanda zaisti sekasi visai neblogai..pas zaidejus neturetu buti multiskilai katastrofiski,nes nuo ju tikrai daug kas priklauso,potencialas nezemesnis kaip komandos lyderio..ir tiesiog rinkciau zaidejus tokius,kurie man atrodytu reikalingiausi rinktineje,nebutu niekam jokiu privilegiju..tad Mieli draugai,rinkite,nepatingekite,balsuokite uz jums tinkamiausia kandidata.

This Post:
00
199900.10 in reply to 199900.9
Date: 11/2/2011 11:34:36 AM
Overall Posts Rated:
11
Sveiki,
taigi eisiu prie temos. U-21 reikia gero vadovo kuris netik siektų kaip laimėti, bet ir galvoti, treniruoti, stebėti rungtynes. Senojo vadovo kaškaip nemačiau varžybose U-21, bet juk vadovas manau turi žiūrėti rungtynes ir matyti žaidėjų trukumus ir juos ištaisysti, todėl mes nepakluvome į finalą. Kodėl pasirinkti mane? Todėl kad aš daryiu viską kad mes nebūtume liurbiai, ir įrodytume kitoms šalims, kad mes mokame nugalėti net stipriausius varžovus ir kovojame iki galo.
Balsuok už mane jai nori, kad U-21 būtų prie geriausiojų.