Podle mne je hraní centra na PG považovano za nevýhodné jen proto, že lidi nevědí, jak si poskládat tým a co hrát, aby to obrátili ve výhodu.
V tom co píšeš, tak zase takový venkovní zázrak ten hráč v 21 nebude a stejně ti na C neodvede nějaké extra služby. Takže jediný rozdíl vidím v tom platu, ale podle mne těch 100k v 21 letech taky není žádný problém ani třeba v druhé lize.
Podle mne co si napsal na konci, je nereálné, ten hráč nebude použitelný pro U21.
Nevím, jak dlouho to praktikujete, ale jsem zvědavý, jaké to nakonec přinese výsledky, podle mne 2 hráči se stejnýma podmínkama při draftu, jeden trénovaný takto, druhý klasicky, budou vypadat cca. v 27 letech podobně, nemyslím si, že bude jedna z těch strategií viditelně efektivnější. Plus jedné bude, že majitel trochu pár mega za celou kariéru ušetřil na platu, plus druhé bude, že ten hráč v 21 pomohl i U21. Takže je to o těch majitelích, aby si řekli, jestli jim to náhodou za ty platy navíc nestojí, pomoci i U21. Ale budu rád, když se ukáže, že jsem se mýlim a že ta alternativní cesta tréninku ve finále vyprodukuje lepší hráče.
Last edited by rwystyrk at 11/2/2011 6:32:53 AM