415 online at 00:26:34

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

Set priority
Show messages by
From: johny13
This Post:
00
2011.1
Date: 10/18/2007 4:49:51 PM
Overall Posts Rated:
99
Opos sizitiete idi to endechomeno na dimiourgithoun ethnikes omades skeftika oti isos tha eprepe siga siga na organothoume.

Gia na voithisoume ton neo ethniko coach ti tha legate na vazame apo tora s'afto to forum tous paichtes pou theoroume poli kalous, oste na echi idi gini ena meros tis doulias otan analavi?

I dikoi mou:

PG

Nikos Fanos (654225)
Moisis Karamanlis (654235)

SF

Erotas Tsaousidis (654220)

Center

Lampros Xirafis (654230)

This Post:
00
2011.2 in reply to 2011.1
Date: 10/19/2007 3:46:18 PM
Overall Posts Rated:
66
Μέχρι να δημιουργηθούν οι εθνικές, να βρεθεί και ο προπονητής-ες, έχουμε καιρό. Πάντως το σίγουρο είναι οτι οι παίχτες που θα επιλεχτούν θα πρεπει να είναι απο ομάδες της πρώτης κατηγορίας μιας και εκεί λογικά οι παίχτες έχουν λάβει περισσότερες προπονήσεις.

ΥΓ.1) Πάντως οραίο όνομα έχει ο ένας. Έρωτας!!! και ο άλλος επίθετο Ξυράφης. Δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να καρφώσω μπροστά του πάντως... όχι οτι αλλιώς θα έφτανα αλλά λέμε τώρα...

ΥΓ.2) Μήπως να κάναμε και κανά τόπικ με αστεία ονοματεπώνυμα που έχουμε στην ομάδα ή έχουμε δεί σε άλλες ομάδες?

This Post:
00
2011.3 in reply to 2011.2
Date: 10/23/2007 4:37:38 PM
Overall Posts Rated:
250250
-Εχω 1 παιχτη που τον λενε Θεριακλή κ αν κρίνω από την ως τωρα απόδοσή του μάλλον φουμάρει άγρια πριν τους αγώνες :)

-Επειδή βλέπω ότι σύντομα θα δημιουργηθούν εθνικές ομάδες (βλ. σχετική ενημέρωση στα νέα) κ ήδη έχουν τεθεί κ οι πρώτες υποψηφιότητες για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ξέρει κανείς αν οι διεθνείς στο μέλλον παίχτες θα αποκτούν κάτι επιπλέον (πέρα από το κύρος φυσικά κ τη μεγάλη τιμή να αγωνίζονται για την εθνική) όπως για παράδειγμα DMI, έξτρα προπόνηση, βελτίωση ικανοτήτων, αυξημένη τιμή πώλησης ή ακόμα κ αν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών κλπ... ώστε να υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να στέλνουμε-προτείνουμε τους παίχτες μας για την εθνική?

This Post:
00
2011.4 in reply to 2011.3
Date: 10/23/2007 5:43:01 PM
Overall Posts Rated:
66
Φαντάζομαι οτι όλα αυτά θα λαμβάνονται υπόψην, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Δεν νομίζω οτι υπάρχει η δυνατότητα να μην αφήσει κάποιος μάνατζερ τον παίχτη του να παίξει σε κάποια εθνική. Απλά το θέμα είναι οτι αν έχουμε κάποιον καλό παίχτη που πιστεύουμε οτι μπορεί να βοηθήσει στην Εθνική Ομάδα, να τον δημοσιεύσουμε εδώ σαν διευκόληνση προς τον εκάστοτε Εθνικό Μάνατζερ. Εγώ σαν ομάδα 2ης κατηγορίας δυστηχώς δεν έχω κάποιον να προτείνω. Μελλοντικά ίσως κάποιος απο τους 3 που πειρα απο το ντραφτ, αλλά καλό θα είναι να δωθεί πρωτεραιότητα σε παίχτες απο ομάδες 1ης κατηγορίας και ιδίως από ομάδες που έχουν καιρό στο παιχνίδι, δηλαδή παίχτες που έχουν ήδη κάποια ανάπτηξη..

This Post:
00
2011.5 in reply to 2011.4
Date: 10/24/2007 12:41:00 PM
Overall Posts Rated:
250250
Μάλιστα, κατάλαβα, θα φανεί εξάλλου στην συνέχεια. Καλή επιτυχία στις εκλογές σε σένα αλλά κ σε όλους τους υποψηφίους (πάνω κάτω όλοι καινούργιοι είναι απλά όποιος εκλεγεί να είναι σίγουρος ότι θα έχει αρκετό χρόνο για να μπορεί να διαχιρείζεται κ τις 2 ομάδες (την δικιά του κ την εθνική). Επίσης είναι προφανές ότι είναι ευκαιρία τώρα που δεν έχουν μπει κ πάρα πολλοί στο παιχνίδι κ είναι ο 1ος χρόνος των εθνικών ομάδων να δημιουργήσουμε μια δυνατή εθνική ομάδα. Οπωσδήποτε προτεραιότητα στη στελέχωση θα έχουν οι παίχτες τις 1ης κατηγορίας αλλά δεν έχουμε τπτ να χάσουμε αν προτείνουμε κ κάποιους από 2η ή 3η κατηγορία αν πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

This Post:
00
2011.6 in reply to 2011.5
Date: 10/26/2007 11:36:35 AM
Overall Posts Rated:
66
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ελληνική μετάφραση της ενότητας των κανόνων για τις Εθνικές Ομάδες είναι έτοιμη και σας περιμένει να την διαβάσετε!!!

This Post:
00
2011.7 in reply to 2011.1
Date: 10/26/2007 3:26:00 PM
Overall Posts Rated:
00
Εκ μερους του ΠΑΟΚ Πατρας ευχομαι καλη σεζον σε νεους και παλιους μανατζερ.Απο τη μερια μου προτεινω να βοηθησουμε ολοι τον νεο ομοσπονδιακο προπονητη για να φτιαξουμε μια δυνατη εθνικη ομαδα.Οι συμβουλες που μπορω να δωσω απο τις εμπειριες που εχω μεχρι στιγμης απο το παιχνιδι ειναι να δωσουμε ευκαιριες στους παικτες που μας εχει δωσει το μηχανημα δουλευοντας με αυτους.Με αυτον τον τροπο πιστευω οτι θα δυναμωσει η εθνικη μας ομαδα.Δεν εθεσα υποψηφιοτητα για ομοσπονδιακος προπονητης γιατι πιστευω οτι δεν εχω ακομα την απαιτουμενη εμπειρια για να το κανω.Εαν καποια στιγμη το κανω θα ειμαι ετοιμος.Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι ανοιχτος σε ολους και κυριως προς τον νεο προπονητη της εθνικης που θα εκλεγει για οποιαδηποτε βοηθεια.Θετω στη διαθεση της εθνικης ομαδας τους παρακατω παικτες:

1.Mimis Figetakis 679910 PG
2.Gokhan Demirci 679914 SF
3.Nikos Chtistis 679917 SG
4.Mimis Chatzistavrou 679921 PF
5.Konstantinos Karezis 679909 C
6.Dimitris Kourkoylis 804018 C

Φιλικα

John S

From: johny13
This Post:
00
2011.8 in reply to 2011.7
Date: 10/26/2007 4:38:30 PM
Overall Posts Rated:
99
Pandos ta pragmata tha ine poli diskola se schesi me tis chores tou protou group (aftes pou bikan apo tin season 1)

molis diavasa sto galliko forum kai eki to minimum pou theloun gia center ine "competent"! oute sta onira mas edo :-(

This Post:
00
2011.9 in reply to 2011.8
Date: 10/26/2007 5:30:17 PM
Overall Posts Rated:
00
O proponitis tis ethnikis pos tha mporei na dei ta stats ton paixton?
Tha prepei na epmisteutei tous proponites se oti poun?

Sto hattrick yparxoun ta exoterika sites pou mazeuoun ta stoixeia. Episis yparxei kai to security code.

Edo?

This Post:
00
2011.10 in reply to 2011.9
Date: 10/26/2007 5:43:53 PM
Overall Posts Rated:
66
Ο ομονσποδιακός προπονητής με το που καλεσει ένα παιχτη στην ομάδα, θα έχει δυνατότητα να βλέπει τι πραγματικά αξίζει και το αν αυτός που τον πρότεινε έλεγε αλήθεια ή όχι. Υπάρχει η δυνατότητα να καλεί και να διώχνει όσους θέλει, με το αρνητικό οτι όσο ποιο συχνο είναι το διώξιμο κάποιου παίχτη από την εθνική, τόσο ποιο πολύ μειώνετε ο ενθουσισμός γενικά των παιχτών της εθνικής. Για αυτό, ο εκάστοτε προπονητής θα πρέπει να βασιστεί στην ειλικρίνια των υπολοίπων. Οπότε πρόβλημα δεν νομίζω οτι θα υπάρχει ως προς αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι το επίπεδο των ελλήνων παιχτών, που δυστηχώς δεν είναι το καλύτερο, και γιαυτό θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, και να βασίσουμε και τις ομάδες μας στους έλληνες παίχτες, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική εθνική. Ας ελπίσουμε λοιπον σε μια άριστη συνεργασία ολων των μάνατζερ με τον εθνικό μάνατζερ.

This Post:
00
2011.11 in reply to 2011.8
Date: 10/26/2007 9:02:56 PM
Overall Posts Rated:
00
johny13,
mporeis na mou steileis to link gia to thread tou gallikou forum pou leei tis apaitiseis tis ethnikis tous?

euxaristo