W tym sezonie to ja podjąłem się tego zadania, z racji braku czasu vinnego. Mam nadzieję, że nie zawiodę i wszystko od początku do końca będzie przebiegało mega sprawnie i dobrze :) Z racji tego, że w poprzednim sezonie w nowym typerku bawiło się troszkę za mało menadżerów, w tym sezonie WRACAMY DO STAREGO, POCZCIWEGO TYPERKA :)
Zasady można sobie przypomnieć tutaj:
(138375.1)Co do nagród, to będę je na bieżąco dodawał, w tej chwili są to:
3-miesięczny supporter ufundowany przez selecao
vinnego_jones'a,
oraz
miejsca w reprezentacji U21 (ilość w tej chwili jeszcze nieokreślona)
Sparing ze zdobywcą Pucharu Polski, menadżerem jednej z najlepszych drużyn w Polsce -
Jaxem!
Sparing z Harley Davidson - znajdującym się na 3 miejscu w rankingu światowym, królującego od wielu sezonów w Meksyku
★ HÃ ® £ Ê ¥ ! :)
Sparing z kids next door - zdobywcą Pucharu na Filipinach, pogromcą znakomitego remedial kings.
Możliwość zdobycia brakującej flagi !
Sparing z 吉吉, najlepszą obecnie
druzyną Macau, która posiada tylko 37 aktywnych drużyn, przeciwnik dobry, poza tym łakomy kąsek dla kolekcjonerów :)
Sparing z BC Hostivař , jednym z najlepszych klubów w BB!!
Sparing z drużyną obecnego obecnego selecao NT i prawdopodobnie złotym medalistą Mistrzostw Świata -
Leszkiem czyli z zespołem SUPERLIGOTA!
Sparing ze zdobywcą Pucharu Czech, jednym z najlepszych czeskich klubów
Napálsko!
Sparing z najlepszym zespołem w Tajlandii, łakomym kąskiem jeśli chodzi o flagę,
Gachai !
Kolejny łakomy kąsek, sparing z najlepszym zespołem Luksemburga -
Clemency Sharks !
Sparing z zespołem 99ers - jednym z najlepszych zespołów
Al Jazair! - dla kolekcjonerów!
Sparing z VIEJA GUARDIA - zdobywcą pucharu
Gwatemali - kolejna piękna nagroda :D !
I UWAGA - HIT!! SPARING Z
OBECNYM MISTRZEM BBB - DIONYSUS !!!
Udało się jeszcze otrzymać sparing z, wydaje mi się obecnym pogromcą Venomous -
zespołem Ayria, który prawdopodobnie zdobędzie
tytuł mistrza Iranu ! :)
prygotowanie kolejnych - w trakcie ;)
Zapraszam jednak wszystkie dobre dusze i bogatych sponsorów, liczę na Wasze dobre serca i dodanie jakiejś nagrody, bierzemy prawie wszystko ;p
To chyba narazie tyle, jak mi się o czymś przypomni to napiszę :) tymczasem życzę wszystkim dobrej zabawy i wielu emocji w obecnym typerku :)
Mecze podam dziś jak wstanę ;)
Last edited by Joa at 2/2/2012 6:44:30 PM