Po zamolbi U21 izbornika Ray-a , rjesio sam malo da azuriram spisak igraca kakvi nam trebaju i stavim vam sve opet da lijepo vidite. Kriteriji nisu toliko visoki, probajte da uz pomoc
(172102.1)kao i svog znanja stecenog u bb svijetu napravite sto vise igraca koji zadovoljavaju trazene kriterije. Sto se vise igraca napravi lakse ce biti Starosti i onima koji dolaze poslije njega na izbornicku funkciju. Svatko moze bar jednog igraca nase nacionalnosti ubaciti u trenazni proces. Od toga da nas 50 napravi jednog koji odgovara ovim zahtjevima i na konju smo! Ajde da se potrudimo da doprinesemo boljem sutra BB Hrvatske. Ukoliko treba bilo kakva pomoc, slobodno se mozete obratiti bilo kom od izbornika ili skauta koji su navedeni na stranicama mlade i stare reprezentacije.
Isto tako apeliram na sve one koji na draftu dobiju talentirane klince, a ne zele da im podrede trening, da ih stave na transfer listu, al za razumne novce. Prošle sezone , i mnogih prije propalo je jako puno extra talenata, svi potencijal 9+ zato sto nismo uspjeli da nađemo istu valnu duzinu sa vlasnicima. Ne shvacam sto netko ima od toga da uskracuje napredak takvom igracu, a nece ni da ga proda za velike novce koliko je nuđeno nekima, da ne nabrajam sada. Evo ja vama dajem spisak po pozicijama, a vi BB Hrvatske dajte po 10 igraca na svakoj poziciji. Uz napomenu da su navedeni skilovi najmanji trazeni, naravno da to treba da bude vece, poslije ce se u dogovoru sa izbornikom ili kim vecim dorađivati zeljeni skilovi.
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!