Veiki kungi, es arī reti - bet kad ir tad ir :D
PokersBk - Ilguciems Bad Dancers, IBD +35
Pokeram īsti nav jēgas plēsties, izbraukumā pret vienu no mūsu puses labākajām komandām. Labāk pietaupās un uzlaiž vēl kādu kārtu kausā.
Broken Roses - rtfg, Rtfg + 9
Mājās jāuzvar, te gan prognoze pie apstākļiem, ka neviens neko neatdod. Itkā nevajadzētu, jo kausā pretinieki nav tie visspēcīgākie.
Bananu BK - SK Cesu Pranjiki, Banāni + 30
Nezinu kāda ir taktika šai sezonai Praņikiem, taču tā ir vēl interesantāka un neordinārāka kā man :D Entuziasma trūkums + kausa pretinieks šai cīņai paredz šādu iznākumu.
MITAUSPORTS - Bk Spyker, MIT + 10
Sezozna sākusies divdomīgi- no vienas puses nebija mērķis pretendēt uz kaut ko, jo visi jau zin ko un kā trennēju, taču vakarnakt pa smieklīgu naudu bija pieejams Slāviņš Lobačovs ( nejaukt ar Gorbačovu), un tagad garais gals neizskatās vairs pēc izsmiekla. Jāpārdod būs amītis, finansiāli nedaudz zaudēšu, taču uzvarām būtu jābūt vairāk.Tie,kas nezin, joprojām vēlos 5.vietu. :D, kuru ceru jau kuro sezonu sasniegt :D Kausā pretinieks ar nenopietnām formām, taču spēlētāji ir diezgan iespaidīgi. Būs interesanti. Ko izdomās Spyker menedžeris?
BC ASK/Riga - BC Sado pa mazo, SPM +15
Ko izdomās? Abiem kausā gaidāmas pasmagas spēles.
BK Litriņš - Smagie,Lit + 15
Kad es iztriecu litriņu, tad man ir baigi pasmagi...Kā būs mājiniekiem?
CLUB Purvs - BC RiBe, Purvs + 15
Atkal iejaucās kausa faktors. Ribe jātaupa viss sastāvs, ja vēlas cīnīties kausā, Purvam nav tik traki..Kārtējā neparedzamā spēle.
Laachi - Sausiņi, Sausiņi + 10
Lāčiem interesants pretinieks kausā, ar šausmīgām formām, bet spēlētāji nav nemaz tik sūdīgi - tieši tik, lai spēlētu ar desām un māsiņām. Sausiņiem nav kam taupīties un savās mājās tiks izcīnīta skaista uzvara.