BuzzerBeater Forums

Poland - III.6 > PIERWSZA RUNDA PLAY-OFF / BARAŻE - ANKIETA

PIERWSZA RUNDA PLAY-OFF / BARAŻE - ANKIETA

Set priority
Show messages by
From: Tales
This Post:
00
206961.1
Date: 1/21/2012 5:34:50 PM
Overall Posts Rated:
445445
Zaczyna się najciekawsza część sezonu. Teraz poznamy na co kogo naprawdę stać. Niektórzy walczą o mistrzostwo a niektórzy o byt i przyszłość swoich zespołów. Zapewne nikt tanio skóry nie sprzeda i nawet murowani faworyci będą musieli wspiąć się na wyżyny aby wygrać mecz. A zwycięzca będzie tylko jeden, przegranych może być więcej. Oj, będzie bardzo ciekawie, będzie się działo...

Powodzenia...

Poll:  Która z par Play-Off/Baraży wydaje Ci się najciekawsza?

DE CATO - STALÓWKA
DIKE BBC - RITI-DRAGONS
BANICI - WŚCIEKŁE BYKI
WŁOCŁAWIA - START ŁÓDŹ
LEGION PIŁA - POLONIA FORDON
PARANORMAL - GNIEZNO TEAM

Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy ...
From: Grucha

This Post:
00
206961.2 in reply to 206961.1
Date: 1/22/2012 4:09:52 AM
Overall Posts Rated:
9797
Mam nadzieję, że będzie ciekawie, bo liga przynajmniej dla mnie w tym sezonie była strasznie nudna. Zamiast głowić się jak wygrywać musiałem robić coś wręcz przeciwnego, aby utrzymać nr 3 draftu (de facto to nr 2). Co do baraży to chciałbym się utrzymać najlepiej w 2 meczach, ale wszystko może się zdarzyć, więc trzeba być skoncentrowanym na maxa. Cały czas trzymam kciuki za Banitów, żeby awansowali, gdyż należy się awans komuś z naszej połówki ligi. Sądzę, że finał ligi odbędzie się pomiędzy właśnie Banitami i De Cato. Co do najciekawszych meczy to sądzę, że ciekawy będzie finał ligi oraz mecze barażowe. Z całym szacunkiem dla innych drużyn, ale uważam, że Banici przerastają naszą połówkę ligi, więc finał w ich wykonaniu jest pewny, a po drugiej stronie De Cato raczej nie zmarnuje przewagi własnego parkietu ;)

From: Tales

This Post:
00
206961.3 in reply to 206961.2
Date: 1/22/2012 5:32:18 AM
Overall Posts Rated:
445445
Co do fianłu i jego wyniku to chciałbym aby byli to Banici, są poza konkurencją w naszej Great 8, fajnie by było wtedy aby z II ligi spadł ktoś mniej wymagający niż wcześniej wspomniany zespół chociaż z drugiej strony to jak równać to lepiej w górę niż w dół. Co do Twoich baraży to zapowiadają się niezwykle ciekawie i ten mecz wybrałem jako najfajniejsza rywalizacja w pierwszej turze, chociaż Dike i Riti-Dragons w parze to też będzie zacięta rywalizacja.

Ja też chciałbym aby w przyszłą sobotę było już po fakcie bo przynajmniej za jeden tydzień chłopaki mi by wtedy odpuścili z wypłatą. Miałem plan aby 2 tygodnie nie płacić ale Morfeusz wystraszył moich grajków wielkim ptakiem w naszym pojedynku i było po zawodach.

Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy ...
This Post:
00
206961.4 in reply to 206961.3
Date: 1/23/2012 3:32:44 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
a ja myślę, że w związku z kontuzjami najlepszych zawodników Riti i DeCato odpadną w pierwszej rundzie, poza tym Riti nie utrzymuje formy. Dla mnie najpoważniejszym kandydatem do finału jest Stalówka z niebieskiej, która polegnie w finale z Banitami, którzy na 99% awansują.