створив тему для того щоб кожен менеджер міг сказати свою думку на рахунок скілів гравців кожної позиції під кожну тактику. Думаю це поможе як теперішнім тренерам молодіжки/націоналки так і майбутнім. Також це буде корисно для менеджерів початківців та старожилів дізнатися думку кожного і може щось нове почерпнути.
Зараз настав такий час, що вже просто дивани не актуальні, менеджери збірних стараються замінити їх мультами.
давайте тіки так, щоб сума скілів гравців(без виносу і шб) не перевищувала 125 для кожної позиції ) І бажано давати пояснення чому саме той скіл а не інший ви розкачаєте більше.
Висловлю свою думку:
РЗ під щит:
18 12
20 17
17 17
10+ 6+
5 5
десь так. Чому маленьке ДБ ? бо малі під щит рідко кидають трьохи, вони переважно віддають паси і кидають середні, за що відповідає БВП. Але чи реально такого викачати ? ))) якшо хороша заготовка то думаю що так )) пофік шо довго прийдеться качати, але всеодно )
АЗ під щит = РЗ під щит, тому що давно доказано що найкраще щит рулить при звязці 2 РЗ і 3 великих
ЛФ під щит
12 8
15 13
13 7
19 17
12 8
для кожного ЛФа потрібна ВЗ щоб перекрити свого опонента якщо він буде кидати здалеку. Чому велике ББ і малий підбір ? ЛФи це переважно основа щита, і якшо ВФ може не перекидати свого опонента з БЗ 18 то ЛФ має рубати проти БЗ 12-14, хіба що там тоже такий монстр стоїть ) тоді в рух йде ОнО і БВП
ВФ під щит:
15 7
10 14
14 5
19 17
16 8
аналогічно як ЛФ тільки чучуть менша внєшка і чучуть більший підбір, оскільки основу підборів становлять Ц і ВФ. Хороший ВФ мульт - також запорука успіху. ОнО і БВП допоможать самому створити момент і закинути 2а очки. Ну і ДБ потрібне щоб вдруг вистрілити колись )
Ц під щит:
5 5
5 12
12 12
17 19
18 8
Чому пас такий високий ? Ц переважно найбільше підбирають, тому після підбору їм потрібно або забивати самому, або віддати пас. Я спостерігав що ВФам не так потрібний пас як центровому, вф не так роздає паси, він більше забиває. Центр - як стовб в захисті - крізь нього мало хто має пройти, тому і висока БЗ.
гравців під зовнішню тактику я писати не буду, бо вже замахався друкувати.