W takim razie mamy bota skauta :)) Na pewno dobrze wykona swoją robotę :p Chodzi mi o nieznam.
ech i w związku z tym pytanko do was
z SFów na szczęście całkowicie prywatnie dogadywałem się z dwoma użytkownikami
kojarzyłem też nazwisko Balut (pomimo, że jego właściciel zbociał ale też w tym przypadku byłem czujny) i dobrze trafił ten gracz (chociaż cisza w aktualizacjach ;))
do tego odpowiedziało jeszcze chyba 3 użytkolwników - jak łatwo policzyć to 6 nazwisk
lepszych gorszych ale są i coś z tego się wykroi. Natomiast nie chce mi się wierzyć, ze to wszyscy prowadzeni wcześniej gracze. Obawiam się, że możemy za sezon kogoś pominąć i szczerze powiem nie wiem jak temu zaradzić (oprócz nawoływania)
stąd pytanie czy jest sens zakładać jakiś osobny wątek w tej sprawie stanowiący też rodzaj przeglądu nadchodzącego rocznika. Chodzi mi o to by dać impuls do ewentualnych uzupełnień.
Może się okazać, że monitorowani przeze mnie gracze są OK ale szkoda by było by przez zawirowania z nieznam stracić troszkę na tej pozycji.
owszem następny selekcjoner może w ogóle olać SF i wsadzić PF lub SG - tego nie da się przewidzieć ale chciałbym mu podać naszych najlepszych na tacy.
tak samo może być z PG, że gdzieś tam rośnie monstrum :)
stąd pytanko powyżej oraz drugie czy jest sens w wymaganiach dopisać jakieś bardziej konkretne wartości (SS czy cuś) może ktoś posiada SF z SS 85 i myśli, że to mało bo nigdzie nie jest zielono a tylko inne kolory królują wszędzie.