BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208904.2 in reply to 208904.1
Date: 2/7/2012 11:44:45 AM
Overall Posts Rated:
309309
Evo da i ja istupim u ime treceligasa i cetveroligasa. :)
Ne znam kako da pocnem ovaj tekst "nagovaranja da glasate za mene", recimo da pocnem ovako.
Vec dugo sam uz obe reprezentacije nase zemlje i pomagao sam raznim garniturama selektora, na razne nacine. Za vreme mog mandata sa u21 reprezentacijom, mnogo se stvari pokrenulo na bolje u vezi treninga igraca, i sada, nakon jednosezonske pauze, zelim da se reaktiviram na jednoj od selektorskih fotelja, bas iz razloga da bih te igrace, koje sam godinama pratio i ucestvovao u njihovom pravljenu, ubacio u A tim i ispratio do kraja. Smatram da sam za svo ovo vreme imao ok odnos sa svima, uvek sam se trudio da pomognem koliko mogu. Dobro sam upoznat sa kadrom kojim raspolazemo, kao i sa igracima koji dolaze. Voljan sam da se upustim u stvaranje neke nove reprezentacije i nastavim smenu generacija koju je poceo Sirko. Tesko da se neki rezultati mogu ocekivati u prve dve sezone, i svako ko je realan i ko je voljan da se prihvati ovog posla mora to da kaze (pogotovo jer cemo u nove kvlaifikacije za Evropsko prvenstvo da udjemo iz cetvrtog sesira). Dosta kasnimo jos za boljim reprezentacijama, tako da po meni, ove dve sezone treba da jos stasamo, pre svega igraci, ja kao selektor, ali i mi kao zajednica. Tek za 2 sezone, kada ponovo bude biran selektor, nadam se opet ja, jer imam zelju da ispratim ovaj tim do tada, mogu se neki ocekivati neki pomaci i na rezultatskom pomaku. Tada bi imali krajnje respektabilan tim koji bi imao perspektivu da jos mnogo napreduje. Spasov, Jeretin, Miljus, Stankovic, Matijasevic, Eklemovic, Andic, Damjanac, Marinkov, Vasovic su samo neki od igraca koji ce uz starosedeoce Muhica, Jajica, Sparovica, Dulanovica itd da cine osnovu te nove generacije naseg tima. Znaci ono sto odmah najvaljujem je da bi ovo bio neki visesezonski projekat, ne samo 1-2 sezone cimanja, pa sta bude bice. To cimanje traje dosta dugo i resen sam da isteram to do kraja. Za uspeh je potrebno da jedna grupa ljudi bude uz tim jedan period, a ne da se svake sezone smenjuju garniture. To je to. Koga sta interesuje, neka slobodno pita, ali cenim da je sve receno :)

Last edited by Trbazzi at 2/7/2012 11:45:13 AM

This Post:
00
208904.3 in reply to 208904.1
Date: 2/7/2012 2:01:49 PM
Overall Posts Rated:
4141
Поздрав свима,

Ако будем изабран за селектора применићу следећи план:

У првој следећој сезони покушаћемо да догурамо што даље са отприлике истим тимом као и до сада, па докле догурамо, а истовремено са својим тимом помоћника, који ћу да формирам у сарадњи са свим заинтересованим менаџерима, направићемо списак играча који ће носити игру у другој сезони мог селектовања, а ти играчи ће морати бити код наших менаџера који су спремни да их у току следеће две сезоне дораде тако да одговарају потребама репрезентације како би у другој сезони направили неки успех.

Та група играча која се спремају за другу годину, мора да буду момци који су млађи и перспективни да се тренирају бар 3-4 сезоне, што ће бити велика жртва менаџера који их буду тренирали, али без тога се не може напред.

Без плана који не гледа бар неколико сезона унапред и без унапред одабраних играча који се тренирају све време док су у репки, не може се напред.

Хвала свима и гласајте за мене јер ја сам промена у односу на остале кандидате, нисам у клановима, немам познаника и дужника у ББ-у, којима дугујем услуге.

Напред СРБ-И и нека победи најбољи кандидат

Last edited by СРБ-ИН at 2/7/2012 2:06:12 PM

This Post:
00
208904.4 in reply to 208904.3
Date: 2/7/2012 3:19:09 PM
Overall Posts Rated:
199199
Ako je neko ovde neutralan i nema duznike to sam ja,ali ja ne skupljam glasace.

From: Navaro

This Post:
11
208904.5 in reply to 208904.2
Date: 2/7/2012 7:33:19 PM
Overall Posts Rated:
178178
Evo i ja da se oglasim povodom kandidature..
Pre svega pozdrav svima i da se predstavim, ja sam Navaro, zivim u Indjiji, BB igram od 7 sezone.. Kao neki uspeh moze se reci da sam jedan od menadzera koji je nabrze prevalio put od IV lige do elite, vec u 13 sezoni sam bio tamo, a tu sam i sada.. Ovde se sponjinju i neki igraci kao buduci nosioci nase reprezentacije, tog Vasovica sam ja trenirao a onda je prepusten Ivkovicu da nastavi tamo gde sam stao, zatim Stankovic koji je i sada kod mene i moze se ocekivati da posle mlade repke brzo zaigra i u A timu.. I da pridodam tu i Bajagica koji sada ima 19 godina od koga cu nadam se da napravim u najmanju ruku novog Tarabica, ako ne i nesto vise s obzirom na najveci potencijal..
Takodje dosta se pominje iskustvo, koje mislim da imam, ali isto tako mislim da nije od presudnog znacaja jer je A repku prilicno lako voditi jer bukvalno treba sakupiti najbolje igrace koje imamo i osmisljavati taktiku.. Najveci teret podnose momci iz mlade reprezentacije, tu se formiraju igraci, a zatim kada izadju iz nje u A reprezentaciji se nastavlja dorada ali to nije tako velika baza koju je tesko postici.. Takodje, sa svima iz mlade reprezentacije sam imao dobar i vise nego korektan odnos, i nadam da ce se tako i nastaviti bez obzira na ishod ovih izbora i da cemo imati uspesnu saradnju..
Trudicu se da radim na promociji reprezentacije kako bih je priblizio novim korisnicima i kako bih zainteresovao stare da se aktivnije ukljuce jer je trenutno stanje katastrofalno i niko ne prati utakmice reprezentacije niti se na forumu raspravlja o njima..
Imam u planu da napravim i neku vrstu tima koji bi mi pomagao oko taktike, kontaktiranja vlasnika potencijalnih reprezentativaca kao i ostalih propratnih stvari.. Ali do toga ima jos vremena, ako nekim slucajem pobedim, bice ponudjeno nasim najistaknutijim menadzerima koji su svoju klasu vec dosta puta dokazali ali nisu imali prilike da se ukljuce u rad repke, uvek je bolje cuti vise misljenja pre nego sto se donese odluka..
Toliko od mene, zivi bili..