BuzzerBeater Forums

BB Suomi > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
209024.2 in reply to 209024.1
Date: 2/7/2012 12:29:50 PM
Socks & Balls
III.2
Overall Posts Rated:
492492
Second Team:
Really Small Socks
Päivää vaan kaikille.

Näin latteasti käynnistyy kisa MJ-managerin pestistä tällä kertaa. Olen siis kaikkien rakastama Iso_Massimo, suuri italialainen, the special one: BB-historiamme kaunein ja menestynein MJ-koutsi.

Ensimmäinen pesti yllätti tuloksellisesti ja nyt haetaan tälle tulosmullistukselle siis jatkoa. Tämän kauden EM-lohko lienee melko paljon edelliskertaista helpompi joten mahdollisuudet on vaikka mihin. Pelaajistossa tulee käymään melkoinen myllerys ensi kaudella ja näkisin, että joukkue tulee olemaan monipuolisempi ja kilpailukykyisempi, kuin ehkä koskaan ennen. Tavoitteeksi julistan paikan välierissä ja MM-kisalipun. Tavoite on utopistinen ja ylimielinen ja juuri se tekee siitä tavoittelemisen arvoisen.

Nyt äänestämään Iso_Massimo toiselle kaudelle!

From: possu
This Post:
00
209024.3 in reply to 209024.2
Date: 2/7/2012 1:15:26 PM
munkki possut
II.1
Overall Posts Rated:
210210
Jaahas, sitten vois tehä tälläsen tempun että koittaisi hypätä näihin saappaisiin.

Kuuntelenpa sellaista bändiä kuin The Road ja kirjoittelen tekstiä miettien: "mihin tässä on menossa?" Elikkä MJ-valmentajaksi olisi haku päällä ja niinkuin presidentin vaalit, tiukkaa tulee olemaan kamppanjoinnissa ja tällä hetkellä kaikki gallupit näyttävät Iso_ "suuri italialainen" Massimolle voittoa.

Mitä tekisin tässä virassa? No en voi tehä oikeestaan mitään muuta kun jutella ihmisille, scouttailla vastustaja, asettaa kokoonpanot ja toivoa voittoa. ja tietenkin pienet pelaaja scouttaukset tehdä, treeniä jakaa ja näin. Tekemistä siis riittää.

Tavotteet on hyvä pistää tähän vaiheeseen varmaan? Kumminkin joku kysäsee jossain kohtaa. Eli pelataan peli kerrallaan, yritetään parhaamme ja katsotaan minne riittää.

Terveisin Possu