BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Pitanja za upravu

Pitanja za upravu (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Trbazzi
This Post:
00
209618.1
Date: 2/9/2012 6:28:45 AM
Overall Posts Rated:
309309
Ovde mozete da postavljate pitanja koja zelite da se prenesu umesto vas na temu (208622.1)

From: Sire

This Post:
11
209618.2 in reply to 209618.1
Date: 2/9/2012 11:53:06 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Ovo su par nekih pitanja koja bih zeleo da se prenesu na englesku temu, pa ako bi neko od LA bio ljubazan u moje ime da prenese. Hvala

Zasto u igru nisu do sad dodate sledece stvari, kao parametri koji bi ovu igru ucinele realnijom simulacijom kosarke?
1) Uigranost taktike (ocena od 1-5 koja bi opadala kao entuzajazam ukoliko se ne koristi neka taktika) (tako bi morali mnogo vise takticki da se nadmudrujemo, a ne iz cita mira opalimo Li iako cele sezone igramo RNG npr)

2) uigranost ekipe (u zavisnosti od karaktera novajlije(pod tackom 3) raste ili opata timska uigranost, ( pa bi komplikovanije mogla da se odredi jacina entuzijazma ekipe(npr trenutni entuzijazam + Uigranost ekipe X zalaganje na mecu x skilovi = konacan rejting posle meca)

3)karakter igraca (5 lvla npr koliko dobro utice na tim, da li pri njegovom dovodjenju opada timski duh ili raste. (Ako imate dva npr lidera ekipe konstanto vam opada taj broj, ili ukoliko nemate nijednog takodje opada) pa bi time izbegli da svako moze svakog igraca da dovede, pa bi igraci dobili na tezini(ceni)

4)procenat na postojecu platu za strani angazman

5) reset entuzijazma pred PO zbog ujednacenih sansi svih aktera

6) bez zalaganja na utakmicama reprezentacija, da se izbegnu moguci dogovori tie na tie i time ugozavali ostali

7) Licna karta na uvid nakod prve sezone vodjenja tima (jer bi mnogo ljudi odustalo ako im se odmah trazi da to urade, ovako kad igras 3 meseca nece ti biti teko)

Toliko za BB od mene

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
209618.8 in reply to 209618.6
Date: 2/9/2012 2:47:10 PM
Overall Posts Rated:
740740
Zamolio bih sve da na ovoj temi pisu samo svoje predloge i postavljaju svoja pitanja nadleznima.

Zabranjeno je da se diskutuje o nekom predlogu ili da se pise sve i svasta. Zamolio bih MOD-a da obrise sve postove koji ne pripadaju ovoj temi.

From: zdera

To: Sire
This Post:
11
209618.9 in reply to 209618.6
Date: 2/9/2012 2:52:00 PM
Overall Posts Rated:
2222
mozda je ovo previse ali ja mislim da bi bilo dobro uvesti izmene u toku meca (ako ne izmene igraca onda barem promena taktike). desi se da promasimo taktiku i onda ceo mec gledas i udaras glavu o zid zasto si to postavio... :D a sto se tice izmena igraca bilo bi lakse kontrolisati minutazu igraca zbog treninga i forme... tol'ko od mene :)

This Post:
00
209618.10 in reply to 209618.9
Date: 2/9/2012 5:46:42 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ja bih voleo da se uvede kao i na vecini onlajn menadzer da sa jedne IP adrese moze da igra samo jedan tim. Bilo bi dobro zbog mnostva varalica...

This Post:
22
209618.11 in reply to 209618.10
Date: 2/10/2012 6:16:14 AM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Ljudi i dalje ne shvatate za sta je ova tema... Nisu u pitanju predlozi za menjanje, poboljsanje i ostalo, za to postoji vec tema! Ovde mozete da postavite PITANJA tipa Kako se racunaju plate, Koliko uticaja ima forma, Zasto endzin preferira taktiku LI, Zasto zona 2-3 ne funkcionise kako treba, Koliko je bitno DR, HA i BL... Znaci pitanja u vezi endzina a koliko sam video na globalnoj temi imai sprdnja pitanja tipa koliko BB-ovi zaradjuju i slicno :D

Dakle poenta postavljajte pitanja a ne davajte predloge!