Hvala svima koji su glasali za mene, a i svima koji su glasali uopste. Potrudicu se da nakon ovog dvosezonskog mandata svi budete zadovoljni mojim mandatom.
Pre nego sto pocnem dublje da se udubljujem u rad reprezentacije, zelim da pozovem sve menadzere koji su voljni da pomognu oko rada repke da se jave na bb mail. Svako ce na neki nacin moci da doprinese. Navaro, ukoliko si voljan da aktivnije ucestvujes u radu reprezentacije, poziv stoji.
Tokom prosle sezone, sa grupom menadzera sam napravio spisak svih igraca koji ce za zivota mozda moci da pomognu A repki, od 18-30 god. Sa vecinom menadzera tih igraca smo u kontaktu. U dogovoru sa selektorom mladih narastaja, svi bolji igraci sa u21 spiskova su tu, pocev od pridoslica sa drafta, i zajedno ih pratimo i dogovaramo se oko savetovanja. Cisto da i njemu malo olaksamo posao. Smatram da je to dobar pristup, jer tako imam uvid u spisak svih igraca, znam sta nam fali, sta treba praviti, kakvih igraca vec imamo i slicno. Sto se tice strucnog staba, bice nesto slicno, ali sve odluke cu sam donositi. Sto se tice taktika, svaciji predlog sam rad da poslusam. Sve predloge cu prouciti, svakom odgovoriti i odvagati sta je najbolje. Uvescu par novina na forumu i to veoma brzo, cisto da svi budu upuceni u to gde se u kom momentu nalazi nasa reprezentacija. Sto se tice grupe u kojoj se nalazimo, ici cemo mec po mec, nadam se maximalnom skoru do meca sa Poljskom, a posle sta bude bice. Toliko za sada.
Ajde da probamo biti slozni, tako nam uspeh nece izmaci.
Trbazzi