BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -19-

BB reprezentacija Srbije -19- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Trbazzi
This Post:
11
210319.1
Date: 2/14/2012 3:21:08 AM
Overall Posts Rated:
309309
Hvala svima koji su glasali za mene, a i svima koji su glasali uopste. Potrudicu se da nakon ovog dvosezonskog mandata svi budete zadovoljni mojim mandatom.
Pre nego sto pocnem dublje da se udubljujem u rad reprezentacije, zelim da pozovem sve menadzere koji su voljni da pomognu oko rada repke da se jave na bb mail. Svako ce na neki nacin moci da doprinese. Navaro, ukoliko si voljan da aktivnije ucestvujes u radu reprezentacije, poziv stoji.
Tokom prosle sezone, sa grupom menadzera sam napravio spisak svih igraca koji ce za zivota mozda moci da pomognu A repki, od 18-30 god. Sa vecinom menadzera tih igraca smo u kontaktu. U dogovoru sa selektorom mladih narastaja, svi bolji igraci sa u21 spiskova su tu, pocev od pridoslica sa drafta, i zajedno ih pratimo i dogovaramo se oko savetovanja. Cisto da i njemu malo olaksamo posao. Smatram da je to dobar pristup, jer tako imam uvid u spisak svih igraca, znam sta nam fali, sta treba praviti, kakvih igraca vec imamo i slicno. Sto se tice strucnog staba, bice nesto slicno, ali sve odluke cu sam donositi. Sto se tice taktika, svaciji predlog sam rad da poslusam. Sve predloge cu prouciti, svakom odgovoriti i odvagati sta je najbolje. Uvescu par novina na forumu i to veoma brzo, cisto da svi budu upuceni u to gde se u kom momentu nalazi nasa reprezentacija. Sto se tice grupe u kojoj se nalazimo, ici cemo mec po mec, nadam se maximalnom skoru do meca sa Poljskom, a posle sta bude bice. Toliko za sada.

Ajde da probamo biti slozni, tako nam uspeh nece izmaci.

Trbazzi

This Post:
00
210319.2 in reply to 210319.1
Date: 2/14/2012 4:08:58 AM
Overall Posts Rated:
1111
Од тебе и твог тима једино очекујем да се максимално посветите сениорима и у сарадњи са јуниорским селектором тренингу будућих нараштаја. Из ових разлога сам гласао управо за тебе са жељом да нам се не догоди још један селектор који ће се сморити на пола мандата па "заборавити" да намести поставу за следећу репрезентативну утакмицу.

Мишљења сам да репрезентација може успети једино ако се сложно и континуирано ради на тренингу омладинаца и сениора, а то да ли ће бити резултата као што су полуфинале и финале зависи управо од рада људи задужених за тренинг и од великог фактора среће приликом квалификација. Управо из ових разлога сам за то да једна иста група људи води репрезентацију и да се та иста група шири тако што ће и људи ван те групе добити задужења (они који су заинтересовани).

Нажалост увек ћемо имати опозицију и људе који ће хтети "преко реда" да дођу до селекторске функције а да претходно нису ништа урадили што је у интересу репрезентације, нажалост.

П.С. Извињавам се тетки због тога што сам у једној реченици два пута написао нажалост.

П.П.С Извињавам се тетки због грешака које сам превидео.

From: Navaro

This Post:
55
210319.3 in reply to 210319.1
Date: 2/14/2012 5:00:31 AM
Overall Posts Rated:
178178
Cestitke na izboru, zasluzena pobeda i za mene ocekivana i ubedljiva kao sto sam vec vise puta to rekao.. Takodje stojim iza toga da si dobar izbor, (da se nisam kandidovao dobio bi moj glas i podrsku kao i do sada), tako da ako mislis da nesto mogu da pomognem stojim na raspolaganju a u svakom slucaju cu nastaviti da treniram nase klince..
Sto se samih izbora tice, ja sam prezadovoljan, pokazalao se da sam dobio podrsku velikog broja ljudi iako se prvi put kandidujem i to mi je dovoljno za sada, da znam da ipak ima ljudi koji cene moj rad.. Zelim da se zahvalim svima koji su glasali, pogotovu za mene :)) Posebna zahvalnost ide Golubu i Tunjevini, i naravno da ne zaboravim mom Peri Filipovicu :))
Jos jednom svaka cast za izbor, i nadam se da sam ti bar pobedu ucinio sladjom nego da si ostao jedini kandidat i da se sve unapred znalo :))

This Post:
22
210319.4 in reply to 210319.1
Date: 2/14/2012 5:47:26 AM
Overall Posts Rated:
185185
Cestitke Trbo, puno srece i znanja u narednom mandatu.
Ono sto je definitivno obelezilo ove izbore jeste izlaznost koja je po svemu nerealna...i to u oba pravca 99:71!!!
Izgleda da vise nema finih na nasoj BB sceni, niskih udaraca na sve strane, ali sve moze da se radi dok je dozvoljeno :)
Naime, nemoguca je ovolika izlaznost, cak ni priblizno, s obzirom da na nacionalnom forumu gde se inace raspreda i jedino moze cuti nesto o repki, nema vise od 30-40 korisnika koji su ikada ostavili 1 post.

Last edited by veseljak at 2/14/2012 5:47:48 AM

This Post:
00
210319.5 in reply to 210319.4
Date: 2/14/2012 5:53:27 AM
Overall Posts Rated:
309309
Mislim da ti nemas pravo da govoris o tome sta je nerealno, a sta ne :) Koncepcija komentara ti je takva da si ocekivao ovakav moj odgovor. :D

Uglavnom hvala na cestitkama. A sto se tice glasova, ja sam iskreno ocekivao oko 80. Ovo preko je bonus.

This Post:
00
210319.6 in reply to 210319.5
Date: 2/14/2012 5:54:42 AM
Overall Posts Rated:
185185
Izvini sto ti cestitah :(

This Post:
00
210319.7 in reply to 210319.6
Date: 2/14/2012 6:06:34 AM
Overall Posts Rated:
309309
Ajde ajde.

Lepo sam se zahvalio, Kad resis da spustis na 1.5m znas gde ces me pronaci. :D

This Post:
33
210319.9 in reply to 210319.8
Date: 2/14/2012 6:23:41 AM
Overall Posts Rated:
4141
Hvla Bogu da nas ima sve vise, samo tako mozemo napred.

Trbo, sve cestitke i samo napred u sprovodjenju svojih ideja.
Sad bi bio red da svi stanemo iza selektora i da mu pomognemo koliko mozemo, bez obzira na to da li smo bili za njegov izbor ili ne.

NAPRED SRBIJA

This Post:
00
210319.11 in reply to 210319.1
Date: 2/14/2012 7:02:33 AM
Overall Posts Rated:
164164
Jos jednom, cestitke i od mene! :)