BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Pagalba del Treniruociu.

Pagalba del Treniruociu.

Set priority
Show messages by
From: Arijus
This Post:
00
210471.1
Date: 2/15/2012 5:11:13 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki,
skaičiau forumą, manau kai kuriuos gali supykdyti, bet kas ras man laiko ir atsakys būsiu labai dėkingas. Tai vat, skaičiau forumą, ir 2 sezonus jau žaidžiu BB ir galima sakyt kad laiką gaišau veltui.. Treniravau betkaip ir betkada, todėl dažniausia pakildavo tik ištvermė. Norėčiau gerų žmonių, kurie turi laiko ir gali skirti jo man, parašyti patarimų kaip kelti šiuos 3 žaidėjus (jei tingite rašykite bent kažkurį vieną, pažadu kad jūsų pažadais naudosiuos ir būsiu begalo dėkingas).

Gynėjas (SG)

Savininkas: Alytaus Magic

Atlyginimas: $ 11 228
Rolė: Įtakos nedarantis žaidėjas
(BuzzerBeta)

DMI: 38900
Amžius: 22
Ūgis: 6'1" / 185 cm
Potencialas: žvaigždė
Forma: gerbiamas
Metimas: nuostabus Pataikymo nuotolis: patyręs
Išorinė gynyba: gerbiamas Driblingas: garsus
Veržimasis : sensacingas Perdavimai: baisus
Artimi metimai: netinkamas Vidinė gynyba: niekingas
Kova dėl kamuolių: baisus Metimų blokavimas: gerbiamas
Ištvermė: pusėtinas Baudų metimai: pusėtinas

Patirtis: niekingas

--------------------------

Pedro Barbarán (17868932)

Lengvasis kraštas (SF)

Atlyginimas: $ 14 847
(BuzzerBeta)

DMI: 52200
Amžius: 22
Ūgis: 6'1" / 185 cm
Potencialas: žinomas žaidėjas
Metimas: nuostabus Pataikymo nuotolis: vidutinis
Išorinė gynyba: garsus Driblingas: didžiulis
Veržimasis : nuostabus Perdavimai: baisus
Artimi metimai: baisus Vidinė gynyba: vidutinis
Kova dėl kamuolių: netinkamas Metimų blokavimas: gerbiamas
Ištvermė: gerbiamas Baudų metimai: niekingas

Patirtis: niekingas

Šis žaidėjas yra komandos lyderis metantis ir atliekantis geriausia savo darbą, tad labiausia norėčiau pagalbos su juo (po 3 sezonų norėčiau parduoti jį už gana solidžią kainą)

Josef Wastl (16903980)

Lengvasis kraštas (SF)

Atlyginimas: $ 9 401
(BuzzerBeta)

DMI: 27500
Amžius: 23
Ūgis: 6'3" / 190 cm
Potencialas: MVP
Metimas: stebuklingas Pataikymo nuotolis: gerbiamas
Išorinė gynyba: vidutinis Driblingas: stebuklingas
Veržimasis : stulbinantis Perdavimai: netinkamas
Artimi metimai: netinkamas Vidinė gynyba: katastrofiškas
Kova dėl kamuolių: niekingas Metimų blokavimas: niekingas
Ištvermė: niekingas Baudų metimai: baisus

Patirtis: baisus

Šio žaidėjo outside skilai gana neblogi, bet inside labai prasti, nežinau kaip suderinti treniruotes kad visi šie žaidėjai tobulėtų, nes kitus žaidėjus ( vieną PG dar) laikau tik tam kad jie šildytų suolą ir būtų kam žaisti. Kas parašytų atsakymą būčiau tikrai tikrai labai dėkingas, dekui!

This Post:
00
210471.2 in reply to 210471.1
Date: 2/15/2012 7:03:11 AM
Overall Posts Rated:
219219
As tavo vietoj vienareiksmiskai kelciau isorine gynyba, kadangi ji visu labai zema. O 4 lygoj reiketu biski didesne turet. Va mane duchina kai mano gynejai su 13 OD:D

Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 2/15/2012 7:04:04 AM

This Post:
00
210471.3 in reply to 210471.1
Date: 2/15/2012 2:14:13 PM
Overall Posts Rated:
561561
Per savaite ivyksta 3 varzybos. Norint kad sulostu visi trys 1 poz po 48+ min turi daryti taip: Registruoti max 9 zaidejus i sudeti ir i PG nedeti jokios atsargos, vienose varzybose vienas sulos be keitimu 48 min, antrose antras, treciose trecias. Treniruotes: Isorine gynyba PG. Ir ja siulyciau trenint visa si seza ir gal net kita. Kitaip tavo zaidejai bus niekalai, dabar jie menkaverciai ir niekam tike, nes gynybos yra svarbiausia siame zaidime, o jie neturi jos, todel niekas uz juos nenores ne grasio moketi, nes niekam jie netinkami. Jei treninsi kaip sakau, bent jau parduodant uzdirbsi.

This Post:
00
210471.4 in reply to 210471.3
Date: 2/15/2012 2:49:02 PM
Overall Posts Rated:
00
Taip Pauliau, bet nelabai suprantu dėl ko isorine ginyba PG? Juk jie visi sf/sg :) Ačiū už atsakymą

This Post:
00
210471.5 in reply to 210471.4
Date: 2/15/2012 2:58:57 PM
Overall Posts Rated:
561561
O tu matai ble trenkes isorine gynyba kad butu SG ar SF atskirai ? Logika ijunk zmogau.Trenkes efektyviausios 1 pozicijoje. Trenkes tera isorine gynyba PG. Jos efektyviausios, tad jas ir privalai det, o kokias pozicijas raso prie zaideju, cia yra jarunda. As savo centrus statau kartais i PG kad pasikelt isorine gynyba, nes kitu budu to padaryti tiesiog nera. Tam ir sugalvota ta treniruociu sistema, kad nebutu taip lengva ir gerai trenint ir rezultatu siekt, kad tik apsukriausi ir galvociausi issisuktu tokiose vietose. Dabar kai gynyboje leidzia sukeist zaidejus vietomis ,tai problemu man nebesudaro ne C leist uz PG lost.

Last edited by Paulius V at 2/15/2012 2:59:35 PM

This Post:
00
210471.6 in reply to 210471.5
Date: 2/15/2012 3:05:31 PM
Overall Posts Rated:
00
Tai šitą aš supratau, bet tarkim kaip sakai statai C vietoj PG tai neatsiliepe rezultatui? :)

This Post:
00
210471.7 in reply to 210471.6
Date: 2/15/2012 3:35:04 PM
Overall Posts Rated:
561561
Tai zinoma atsiliepia :D Kas per klausimas :)) Tame ir esme yra islaviruoti tarp rezultatu ir trenkiu. bet V, IV lygose rezultatams tai nekenkia, ten per zemas lygis kad galetu kenk, todel butent tokiose lygose ir reikia kelti tai kas sunku kelti aukstose lygose. PVZ as savo gynejams II lygoje nelabai galiu duot lost uz centrus, nors kita savaite tai pamatysit :))) Butent abu mano gynejai los uz centrus, nes as losiu krastutine tokia taktika. Imu pergales kada reikia, ir pasiduodu kada reikia del trenkiu. Mano tikslas si seza likti 5 vietoj ir taip islikti II lygoje, pasitrenint jaunius, o kita seza jau su stipriausiais pakovot. Tu sedi lievose lygose, treninkis ramiai ka sakau ir nesuk galvos, kai isorines turesi, tada ir sansas pakilti aukstyn pas tave atsiras, ar bent jau zaidejus parduot uz padoria kaina. Jei viskas butu su trenkemis taip paprasta, sitas zaidimas taip nekabintu, nes tas suderinamumas trenkiu ir rezultatu ir parodo zaidejo talenta ir isskirtini mastyma.