A mnie naszedł gest. :P Mam dobry humor dziś. :)
0. Na przyszłość pytania tu
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...1. To przybliżony czas, po jakim powinien wyskoczyć skok w umiejętności dla 18-latka przy trenerze lvl5.
2. Zawodnika trenuje się gdzieś do 25 roku życia mniej więcej. Jak jest z szybkością treningu to do końca nigdy nie wiadomo. :) Ale lepiej co jakiś czas zmieniać trening by mieć bardziej wszechstronnego gracza. Po co Ci trenować cały czas tylko rzut z wyskoku jeśli nie potrafi np bronić na dystansie Twój zawodnik, albo podawać. Lepiej starać się trzymać umiejętności w podobnych poziomach. (Dla sg np ważne są GŁÓWNIE sześć górnych skilli).
3. Różnica między trenerem lvl 5 a 4 to mniej więcej 2-3 skoki w sezonie u zawodnika. Oczywiście lepiej mieć lvl5, ale na piątą ligę wystarcza lvl4. ;)
4. Jak dla mnie buzzer manager.
5. Lepiej trenować jedną pozycję, a na reszcie mieć bardziej doświadczonych graczy. (Ale też bez przesady, nie kupuj raczej zawodników powyżej 30 roku życia). Jak masz dobrego SG, to dokup jeszcze z jednego sg do treningu, a na resztę pozycji kup zawodników wytrenowanych już.
Last edited by Miechu at 2/19/2012 5:52:00 AM