Ir dar kodel saves neimeti i kokiu taktiku sukuri ? Sedejimas II lygoj 10 sezonu pvz. Kas cia tavo buvo per taktika ? :D:D
Nei as prekiauju, nei mane kisk i sita apklausa. Kas 1 sezona pasikeiciu zaidejus ir tiek. Is zaideju pardavimo seniai pliuso nesu turejes, visi pardavimai minusai. Ypac po to kai kovojau del III lygos cempu vardo. -1.5 kk pavariau pirkimu...Tai tikrai mano taktika pirkimais pardavimais remta ?
As viska sudedu i viena, ka ir minejau, tad nepriskirinek nesamonem. 1)Nepleciu arenos per daug, ja pleciu tik is atlikusiu nereikalingu pinigu 2) Treniruoju sioki toki jaunima 3) Zaidziu kryptinga zaidima, visus zaidejus surenku konkreciai taktikai, mazesnemis algomis, taip taupydamas pinigus 4) Pakiles lyga aukstyn pirma sezona pasidavyneju ir su keliais zaidejais darau pinigu taupyma, uz kuri ir arena prasipleciu ir zaideju pasiperku stipresniu, su kuriais kita seza jau kovot galiu ar net to pacio sezo gale.
Viskas visos taktikos. Day tradinimo jame nera, nes beveik visi mano pardavimai minusiniai. Tad visiska nesamoninga tavo apklausa. Kazkada su pirmaja ir antraja ekipa tai dariau is to pinigus, kai rinka supratau ir man buvo kainos aiskios, bet ne su sia.