BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217004.2 in reply to 217004.1
Date: 5/15/2012 6:18:00 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Balsuokit uz mane nes as istraukiau ziauru jauni, turiu 6lvl treneri ir esu is II lygos.

This Post:
00
217004.3 in reply to 217004.1
Date: 5/15/2012 6:19:20 AM
Overall Posts Rated:
167167
Sveiki visi rinkėjai, nutariau pabandyti savo laimę šioje U-21 kadencijoje..
Viska pasistengsiu aprašyti kuo detaliau, ir smulkiau, kad visi būtų supratę, ir susipažine su mano kadencija.

Visu pirmą kalbant apie save, šį menedžerį žaidžiu nuo 8 sezono, tokių skambių lygų sąraše kaip II, LBBL, gaila įrašytas nebuvau, bet manau tai neturėtu būti pagrindinė nerinkimo priežastis, žaidžiau V,IV,III lygose, aukščiau pakilt galbūt sutrukdė nuolat nesėkmingai nukrentantys stiprus varžovai, galbūt pats pridarydavau skaudžių klaidų, o gal ir oras kaltas..
Per visa žaidimo istoriją turėjau 3 komandas įskaitant ir šią, nenoriu meluoti, bei gražinti istorijos, bet sakysiu kaip buvo, kai tik pradėjau žaisti bei trūko veiksmo, bei buvau visiškai žalias žaidime, teko truputi pasukčiauti, bet tai ilgai netrūko ir buvau užblokuotas.Antroje komandoje, kai nusprendžiau rimčiau bei be kvailysčių žaisti atrodė viskas klostėsi gana gerai, bet vėlgi, ilgas liežuvis forumuose atnėšė man daug įspėjimų, ir buvau užblokuotas, na su šia komanda irgi įspėjimų turiu gana daug, ir galima sakyti, esu ant bano ribos, bet nustojau reikštis forumuose, bei keiktis, ir neketinu daugiau prarasti komandos, įvairiais taisykles pažeidžiančiais būdais.Gryžtant prie strategijų bei pačio žaidimo, vadovaujuosi strategija - augink jaunimą, ir taupyk pinigus, neesu koks užketėjas merchanteris, ar žmogus kuris nusiperka sudėtį ir stovį vietoj laukdamas kol višta padės kiaušinį.Žaidimą esu perprates manyčiau gana padoriai, dirbdamas U21 darbo, manau tikrai nepasišiūkšlinčiau daugiau, nei prieštai buvęs treneris, kadangi šiam žaidimui skiriu nemažai laiko, tai man pažystamų trenerių žodžiai: "U21 reikalauja labai daug darbo, bei laiko" tikrai negązdina, nes esu tam pasiruošes, ir manau susitvarkyčiau su man skirtom pareigom, aišku neesu aš idealus treneris, čia forumuose jų manau yra tikrai daugiau geresnių, bet nebandes su lazdą per galvą negausiu.Mano stipriosios pusės galima būtų išvardinti kaip vadovavimą, incitayvos iemimasi į savo rankas, turiu omenyje kas susije su scoutinimų, šnekėjimu su žaidėjų treneriais bei kt..Silpnosios pusės tai būtų taktikavimas pačiose rungtynėse, noriu pasakyti, ne tai kad, nemoku dėti taktikų prieš komandas, bei jas analizuoti, o tai kad, mane labai dažnai ant jų prigauna priešai, bet visgi tam yra štabas, forumai, bei patarimų manau tikrai klausčiau, jei būčiau neįsitikinęs dėl savo veiksmų, lygiai taip pat kaip daro dabartinis nt treneris, paklausia nuomonės forumiečių, kad visų nuomonės vienodai sutaptu.Dar kalbant apie pačią U-21 rinktinę, man svarbiausia yra rezultatai, bet be žaidėjų - nėra ir rezultatų.
Apie save ir apie savo žaidimo istoriją, lyg ir viska papasakojau, jei bus klausimų klauskite.

Pagarbiai, Andrius.

From: Ptyca
This Post:
00
217004.4 in reply to 217004.3
Date: 5/15/2012 6:43:18 AM
Overall Posts Rated:
8181
Sveiki, Esu Viktoras (Ptyca, 30 metų) iš Zarasų... Manau kad daugelis mane pažįsta kaip trenerio asistentą. Jeigu taip atsitiktų, kad išrinktu mane U-21 treneriu, rezultatų nenoriu žadėti, kadangi manau, kad U-21 rinktinės rezultatai 70 % priklauso nuo mūsų visų, kaip mes treniruojam žaidėjus, ir tik kokių 30 % nuo trenerio.
Taip pat galiu pažadėti, kad bendradarbiausiu ir su NT treneriu...
Galbūt aišku ne į temą, bet noriu informuoti, kad jau yra nuskautinti šio sezono jauniai iš LBBL, II ir III lygų, dabar skautinamos IV ir V lygos...

This Post:
00
217004.5 in reply to 217004.4
Date: 5/15/2012 11:47:29 AM
Overall Posts Rated:
6868
Labukas,

esu blackbox'as, kitaip black'as, iš bb chatų daug kam pažįstamas.

Rinktinė

Ką daryčiau su ja? Nemanau, jog reiktų skiesti tą patį, ką visi mala sezonas iš sezono, bet galiu patvirtinti, jog tęsiu bent jau tokį pat vidutinišką U-21 darbą stengdamasis jį patobulinti (nekalbu apie MJO pasirodymą, nesupraskit klaidingai). Neslėpsiu, jog ieškosiu gero štabo, nes vienam, akivaizdu, jog sudėtinga susitvarkyti. Štabo funkcija būtų paprasta - padėti scoutinti, įnešti naujų idėjų taktine prasme bei pagelbėti jaunių GM'ams su treniruotėmis (dėl treniruočių, žinoma, pasitartume kartu). Labai smagu, jei jame sutiktų būti praeito sezono asistentai, nes turbūt visi matėme, kaip jie puikiai dirbo.

Tikslai

Veikiausiai pasiekti antrą EC etapą, visais būdais siekti WC. Žinoma, palikti dar geresnę kartą kitiems treneriams.

From: Nerka
This Post:
00
217004.6 in reply to 217004.5
Date: 5/15/2012 12:22:08 PM
Overall Posts Rated:
1717
Sveiki,
Kokie gi rinkimai be Nerkos ir Vaido? Kadangi Vaidas grįžo po ilgesnės pertraukos nusprendžiau ir aš sudalyvauti. Tiems kas manęs nežino, o tokių spėju bus daug nes pastaruoju metu mažiau reiškiuosi forumuose(ir taip Pauliaus post'ų skaitymas atima daug laiko :D) prašom užduoti klausimus apie mane į PM kad neteršti kitų temų.

Dabar apie U-21

Tikslai:
I. Nėra dideli antras EC turas kol kas daugiau ir žadėt negaliu nes nesu susipažinęs su žaidėjais ir neaiški grupė;
II. Visuomenės sudominimas U-21;
III. Jaunių treniruočių stebėjimas ir konsultacijos ( išimtinais atvejais raginimas);
IV. Bendravimas su NT treneriu ir jo štabu;
V. Fermų(jei taip galima pavadinti) paieška.

Šabo kol kas dar neturiu pasiūlymus išsiunčiau keliems manager'iams kuriais pasitikiu ir žinau kad savo darbą atliktų, bet kol negavau atsakymų jų nick'ų neviešinsiu! Kai tik sulauksiu atsakymo viską įrašysiu čia

Jei kam kilo klausimu dėl strategijos Mielai juos atsakysiu čia (217005.1)

Message deleted
From: RaXenel
This Post:
11
217004.9 in reply to 217004.1
Date: 5/16/2012 3:32:37 AM
Overall Posts Rated:
5050
Sveiki,

Nusprendžiau parašyti trumpą kalbą tokiems, kaip paulius, kad daugiau nebeverktų, nors čia kažko naujo ir nesužinosit.

Tikslai: Surinkt štabą, prižiūrėt jų darbą, visko nepalikt tik jiems. Visą kadenciją stengtis kiek įmanoma aktyviau kontaktuoti su žaidėju savininkais, kad sekančios kartos jau galėtu ką nors rimtesnio pasiekt. Jei apie patį žaidėjų treniravimą, tai žinoma, jog jie būtų pagrinde monoskilai.

Nenoriu čia labai išsiplėst tad jei turit klausimų - klauskit, į visus atsakysiu.

Pagarbiai,
La, MOD-RaXenel