Na, matai sakai nauju dviraciu neisrasi...Prie ruso kai gyvenom turejau ereliuka...Maniau, kad nauju dviraciu ir geresniu nebeisrasi...O paziurek kas siais laikais dedasi...Kam balsuot uz sovietini ereliuka, jei galima kurti nauja begini dvirati :)) Visi snekam ir snekam, bet senas dviratis nepasiteisino, visi tai matom, tai ir idomu man ar turi kas nors kokiu nauju ideju. Tik tiek. O tas paskatint ir intensyviai, kokie cia budai ? O del isvardijimo,tai pakartok jei tu tai darysi, nes kiti speju to nekartoja ir nesiruosia kazko panasaus daryt. Pasakok visko ir kuo daugiau, jei jau rinkt, tai norisi zinot uz ka balsuoju, uz kokia programa ir ko is taves reikalaut jei laimesiu. O ne taip kaip buvo NT. Parasiau apgailetina kalba kaip ir jus. Pasakiau kad nieko nesieksiu ir jokiu tikslu neturiu rimtu ir nezadu tik kad pazadu stengtis ir stebejau ar bus kokia reakcija. Jokios. Visi dzin, nieks nieko nereikalavo, eme ir prabalsavo. Taip dabar ka bepasiekiu NT, virsiju savo planus. Esu pats sau dievas, kas manau yra realu, ta issikeliu ir siekiu, o ne prisizadejes is anksciau turiu. Tai tokioj laisvej esu, kad jokios atskaitomybes. Kalti patys rinkejai. As kai renku noriu tureti ir tikslus, ka tu pasieksi. Kuom busi geriau nei kiti konkurentai. Ka darysi kitaip. Kodel eini i tuos trenerius, ar kad savo jaunima ikist, ar kad kazka padaryti naudingo. Jei daryt naudingo, tai ir pasakok ka ir kaip darysi, kuom tu busi kitoks nei kiti. Man ir MJo labai patiko kaip treneris. Nieko nedare, bet skirtumo jokio realiai nebuvo, nuo tu kas lbv stengiasi ir daro. Todel ir noriu kad kazka naujo kazkas sugalvojes pazadetu ar pan.