Ma jbn je ovo igra skor. Ja sam na primer u debitantskoj sezoini ušao u 3 ligu i sada ovde opstajem već treću sezonu, a realno u toj 4 ligi je bilo bar 2-3 bolja kluba od mene i sigurno jedno 4-5 kao ja. "Pobegao" sam što se kaže na vreme u viši rang. Tamo je sad pakao, ima bar 6-7 ozbiljnih menađera, forum im se ne gasi, ma ludilo od lige. Iskreno, naša liga je onako, mislim čak jedna od slabijih trećih liga...Ja sam recimo prošlu sezonu, pola utakmica prespavao, zaboravio da namestim postavu, da zakažem prijateljsku i sl, pa mi je opet bilo dovoljno par utakmica da se uozbiljim i ifborim pley off. Moje ambicije... hm... pa evo iskreno: imam i dalje dobar tim, tim za pley off ali ništa više od toga. Za drugu ligu mi fale 2-3 igrača. Pokušaću da ove godine pronađem bar jednog, ako uspem da skupim i keša onda možda dva. Neke igrače treba da prodam, neke da zamenim zbog godina i sl... Imam dosta da radim, e sad sve opet zavisi koliko ću vremena imati. Uglavnom neka bude plan pley off i što dalje u kupu. Prvenstvo uvek počinjem opušteno, tako da očekujem par poraza u početku, a onda vremenom stabilizaciju i pobede. Eto toliko od mene.
ps. Da li igrate još neku menadžer igricu? Ja igram Hokej menadzer, pa ne znam koliko vas to zanima... Ima negde oko 400 registrovanih timova, ali recimo da je oko 300 aktivno. meni je ekstra igra, mnogo bolja i zanimljivija od ove, tako da je i to razlog što ovde provodim manje vremenena. Ako ste zainteresovani, evo vam mol link pa pogledajte i prijavite tim:)
http://www.powerplaymanager.com/r867044