Παιδια χαιρετώ....!
Πως πάμε...? Θελω πλάνα,νέα απο τις περσινές καραβάνες...
Θάνο μόνο σε σένα νομίζω έλλειψαν οι συζητήσεις...!!! Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω τα ρόστερ και τις ανανεώσεις που ενδεχομένως έχουν γίνει αλλά σε βλέπω πρό τελευταίο...Θα το πας για play out και θα χτυπήσεις στο τέλος...?
@RedTigers: Λέγαμε την περασμένη σεζόν ότι με το ρόστερ που είχα κατα πάσα πιθανότητα θα έπεφτα την τωρινή σεζόν...Θα ήθελα να σημειώσω ότι πήρα μονο ένα παίκτη από πέρσι με 300κ
(6066195) ο οποίος ήταν και τραυματίας τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες...Επισής είχα ένα ακόμα σημαντικό τραυματισμό για 2 εβδομάδες του
(10592758)Οι περισσότερες ομάδες περα από ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μου αλλά η ομάδα μου πάει αρκετά καλά...Βγάζω αρκετά κάθε εβδομάδα ώστε ο αποκλεισμός μου νωρίς στο κύπελλο από ομάδα 2ης κατηγορίας να μην με έχει πονέσει οικονομικά...Βγάζω πάνω από 90k τη βδομαδα με δυνατό προπονητή,και αξιοσέβαστο PR... Το γήπεδο χτίζεται συνεχώς και εκτός δραμτικού απροόπτου δεν νομίζω ότι θα αγοράσω άλλο παίκτη για να παραμείνω στην κατηγορία....
@Saini: Είδα κάτι αγγελίες παικτών...Να τους πάρω ολους....? :-)
ps:το φόρουμ της 3ης κατηγορίας θα το χαρακτήριζα εξίσου νεκρό...Κάποια κινηση υπήρξε στη αρχή αλλά τις τελευταίες βδομάδες δεν έχει ποσταριστεί ούτε ένα ποστ...Και εγω περίμενα ότι θα γίνεται κόλαση...!!!
Last edited by Kung Flu at 7/6/2012 8:37:54 AM