Ne bi bb-ovci nikoga banovali bez razloga a pogotovo ne mod-a,sada sam mu pogledao transfere i nema nesto sumnjivo i ne verujem da bi varao sa klubom jer mu nisu bitni klupski rezultati,pa je verovatnija opcija da su ga banovali jer je mozda pravio farme za repku.
Pogledao sam sve klubove koji su vlasnici trenutnih reprezentativaca i ima nekoliko sumnjivih npr:
(210870),
(100177),ovaj prvi je 99.99% farma nase repke,dovoljno je pogledati transfere i videti da samo kupuje nase talente i Dulanovic je bio tamo,sad je Mrden i mnosto drugih...Ovaj drugi trenutno ima D.Radovica i po jednog potencijalnog reprezentativca za A i za mladu repku.Od stranih timova ova 2 su najsumnjivija:
(176445),
(40612) u ligama su gde ima malo korisnika,prvi ima Grubora,drugi Nadja.
Moguce je da ga je neko od selektora drugih reprezentacija prijavio.Ali ako Poljaci,Italijani ili neko treci prave farme ne znaci da treba i mi.Iako je za dobrobit reprezentacije nije vredno rizika,jer evo sad ako ga ne vrate,tek za mesec i po dana bi postao bot tim a do tada bi ostao selektor,pa ce nam reprezentacija mnogo nazadovati.