hey
gasesti raspunsuri la intrebarile tale si in thread-urile pe care ti le-am recomandat.
cum a zis si Dacian mai sus, antrenand pe 1 pozitie, poti creste maxim 3 jucatori. nu e greu de controlat; pur si simplu, ii joci pe fiecare cate 48 min/sapt. asta inseamna ca in fiecare meci, setezi un jucator pe pozitia de PG ca si starter, backup si rezerva, iar la substitutii setezi 'strictly follow depth chart'; asta ar inseamna ca joci in general cu 9 jucatori pe teren (in pagina de tactici, seteaza complexitatea la allstar).
ex: il setezi pe Jimmy Salsa ca si PG starter, Jimmy Salsa - backup, Jimmy Salsa - rezerve;
partea trista e ca Jimmy Salsa poate fi accidentat sau daca faulteaza de 6 ori, scos de pe teren. in cazul asta meciul merge mai departe, si un alt jucator va intra pe pozitia de PG. daca vrei, poti sa bagi 10 jucatori, iar pe unul dintre ei sa nu-i atribui nici o pozitie; in caz ca cineva pleaca de tot, el ar juca majoritatea timpului ramas.
cand ti se intampla o chestie din asta, e bine sa schimbi antrenamentul la ceva pe 2 pozitii; in cazul asta cei 3 jucatori nu prea pot obtine peste 48 min pe aceeasi pozitie.
accidentarile poti sa le raresti, daca ai un doctor cu un nivel mai mare; dar totusi sunt random, si poti sa ai accidentari si cu nivelul maxim. iar partea cu faulturi, la fel, poti sa le raresti crescand skill-urile de control al mingii si mai ales apararea (stamina mai ridicata ajuta si ea).
Am inteles in schimb ca cel mai bine este sa antrenez mai putine pozitii
nu chiar... in principiu depinde de ce ai nevoie pentru echipa ta. poate fi benefic sa antrenezi pe 2 pozitii, dar e bine sa ai mai multi jucatori tineri (5 sau 6 de 18 sau 19 ani); altfel vor creste greu, si daca ai putini, vei pierde din potentialul antrenamentului, iar dupa vre-o 2 sezoane poti sa te trezesti ca nu au crescut mare lucru.
din experienta mea, antrenamentul pe 1 pozitie da rezultate mult mai bune per total decat cel pe 2. desigur, esti liber sa experimentezi si sa vezi ce merge mai bine pt tine intr-un anumit moment.
intre trainer de lvl 4 si 5 este diferenta; dar cea mai mare pe care ai s-o simti e la finante. cu cat un membru din staff are nivel mai mare cu atat are si cresteri salariale saptamanale mai mari (plus pretul de cumparare mai mare, mai ales daca are salariul de inceput mic).
in liga a IV nu merita sa arunci foarte mult in staff. concentreaza-te pe achizitionare de jucatori buni si ieftini si antrenamentul a catorva foarte tineri, pt a promova in ligile superioare cat mai repede.
n-ai sa poti niciodata sa-ti faci echipa cu majoritatea jucatorilor antrenati de tine. o buna parte vor veni de pe lista de transferuri. in plus, unele pozitii ca SF, PF, sunt ceva mai greu de antrenat. nu poti sa-i tii pe 1on1 pt forwards un cate un sezon si gata... ei au nevoie si de OD, IS, ID, RB. asta inseamna ca in unele cazuri de ex, ii joci ca PG si ii pui sa apere ca si
PF/SF; asta poate rezulta in sacrificarea unor meciuri.
eu ti-am recomandat sa-ti iei jucatori mai batrani, pt ca sunt mult mai ieftini, iar finantele in IV nu sunt cine stie ce.
in plus, ai nevoie si de niste profit in fiecare sapt, pt a strange bani de marirea arenei. trebuie sa o dezvolti cat de cat in fiecare sezon, deoarece e sursa ta principala de venit (desigur incepi usor, si cresti expansiunile in ligile superioare).
fiecare membru al staff-ului are 2 tipuri de specialitati. gasesti mai multe despre asta in manualul jocului:
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Staf...in general nu strica sa ii iei cu cate o specialitate. iar asta depinde de ce ai tu nevoie in momentul respectiv. la trainer de ex, fitness-ul e bine sa-l iei daca majoritatea jucatorilor sunt tineri; daca nu, career extension, deoarece jucatorilor de 30+ ani nu le vor scadea skill-urile asa des.
DV vine de la driving. iti recomand sa schimbi limba in engleza, din setari. traducerile in romana.. sunt triste, in cel mai bun caz :)