Nie, to Ty jesteś w totalnym błędzie. Jeśli wydaje Ci się, że nie jesteś w błędzie, to jesteś w jeszcze bardziej totalnym błędzie ;-)
Wytłumacz mi w takim razie, dlaczego na milionach wszystkich innych for ludzie dzielą strumień informacji na mniejsze, posegregowane części. Cały świat się myli (nawet na forach innych krajów w BB lub forach globalnych) aż tu nagle jeden kraj w BB wpadł na wspaniały pomysł, że forum powinno składać się tylko z jednego wątku? Absurd.
Pomimo, że taki sam temat znajduje się kilka wątków niżej na TEJ SAMEJ PODSTRONIE to ludzie i tak powielają pytanie nie racząc nawet skinąć wzrokiem delikatnie w dół.
No i co z tego. W takim razie zadadzą w jednym wątku, mimo że stronę dwie strony wcześniej padło takie same. I dla kumatych graczy będzie jeszcze większy burdel. Zrozum, zakładanie nowych wątków to jest głównie dla tych, którzy nie śmiecą, tylko grzecznie chcą poszukać sobie odpowiedzi. W sytuacji, gdy jest jeden wątek to nie są w stanie.
I zostają tylko maniacy, którzy czytają wszystko jak leci. Nawet jeśli mają dziesięć razy czytać to samo, bo się nudzą. A ludzie szanujący czas swój i innych wolą segregować informacje. Wtedy każdy sobie wybiera to co go interesuje.
Przez tak beznadziejnie zorganizowane forum w Polsce to jesteśmy z wiedzą daleko za Murzynami w porównaniu do reszty krajów w BB. Wierz mi, wystarczy tylko chwilkę poczytać globala. To właśnie z powodu tej wiedzy przez kilkanaście sezonów nie potrafiliśmy zdobyć żadnych medali w kadrach, mimo bycia trzecim największym krajem w BB.
To ja już wole żeby robili burdel w jednym wątku, niż na całym forum.
I jaki problem w burdelu na całym forum, skoro całe forum ma składać się z jednego wątku?
odpowiedź pewnie i tak znów dostaną dzięki uprzejmości innych
Nonsens. Dostaniesz odpowiedź od osoby, która akurat jest zalogowana. A jeśli akurat ta osoba nie zna prawidłowej odpowiedzi, to poda błędną. I będziesz przekonany, że dana odpowiedź jest prawdziwa. I tak szybko nie zostanie sprostowana. Natomiast jeśli dane zagadnienie jest omawiane w osobnym wątku, to ktoś w przyszłości może dopisać sprostowanie.
I wierz mi. Moim skromnym zdaniem, jakieś 30-40% odpowiedzi udzielanych na polskich forach jest błędnych.
Nie posiada dostępnej dla każdego zarejestrowanego użytkownika w miarę poprawnie działającej wyszukiwarki, która od razu wyszuka z kilkuset wątków, dwa/trzy właściwe.
I właśnie dlatego należy czytelnie tytułować wątki i dzielić tematy na mniejsze części. Bo o ile wtedy znalezienie właściwego wątku wymaga odrobinę trudności, to jest to wykonalne. Jeśli wszystko jest w jednym wątku to dotarcie do jakiejkolwiek informacji, która powstała wcześniej, jest awykonalne.
A jeśli ktoś nie znajdzie - trudno. Najwyżej założy sobie nowy wątek, który zdubluje jakiś stary. A jak będzie mało ważny, to spadnie do daleko wgłąb. I dobrze mu tak, skoro był mało ważny.
Jeden wątek powinien być na pytania związane z grą (jego mechaniką, wydarzeniami, kalendarium itp. zwał jak zwał), a pozostałe wątki na rozmowy np. o NT, U21, BBB i tym podobne.
Czyli jeden wątek w zasadzie na wszystko. Trening, draft, mecze, strategia, system rozgrywek, taktyka, poszczególne skille, handel, personel, hala. Każde z tych zagadnień to oddzielny dział. A dla Ciebie to wszystko nadaje się do jednego wątku.
BBB i kadry to tylko dodatek, maksymalnie 4 osoby w Polsce grają w tych rozgrywkach (chociaż raz już udało się wprowadzić piątą, może znowu się uda).
I proszę o nie wypatrzanie sensu mojej wypowiedzi - nigdzie nie napisałem, że BB powinno się składać tylko z jednego wątku.
Rozmawiamy o forum "Pomoc - Polski" a nie "BB Poland". Na forum pomocy temat kadr i B3 praktycznie nie istnieje. A wszystko pozostałe chcesz wpakować do jednego wątku. Czyli de facto chcesz jeden wątek do wszystkiego.