BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224300.2 in reply to 224300.1
Date: 8/22/2012 1:47:59 PM
Overall Posts Rated:
2727
Cisto da se kandidiram za selektor, za da ne se rece posle deka nemalo kandidati, kako sto se naviknati od posle da zboruvaat pogolemite menadjeri. A da se pretstavuvam, nema potreba, me znaete mnogu dobro. :D :D :D

Message deleted
From: Xsago
This Post:
11
224300.4 in reply to 224300.3
Date: 8/22/2012 6:22:01 PM
Overall Posts Rated:
128128
So ogled na golemoto nezadovolstvo vo izminatite sezoni nemav namera da se kandidiram povtorno za selektor i rekov deka ke se prijavam samo vo slucaj da nema seriozen kandidat bidejki nema da mozam da podnesam od bilo koja pricina da propaga ona sto e zapocnato so reprezentacijata. Pod seriozen kandidat podrazbirav kandidat koj ima ili e na pat da ima (trenira) seniorski makedonski reprezentativec, kandidat so dokazano poznavanje na igrata (barem nekakvi rezultati vo ligite, plasman vo Elitata po moznost) i/ili kandidat so iskustvo na vodenje na NT selekcija. Megu prijavenite gledam nekolku vtoroligasi i eden stranec, mozebi podobar interes od porano, no iskreno nisto posebno. Zatoa vo posleden moment resiv da go dodadam moeto ime cisto od ljubov kon reprezentacijata za da ja zgolemam konkurencijata.

Ima 186 aktivni timovi vo BB MKD, se nadevam deka ke go napravite pravilniot izbor koj ke ja odvede reprezentacijata na povisoko nivo, bez razlika koj ke bide toj. I mene mi e vremeto pari ama mislam deka bi mozel da se snajdam nekako, makar i so 5 natprevari nedelno.

Nesto posebno za kako bi planiral da ja vodam reprezentacijata dokolku pobedam mislam deka nema potreba da dodavam, isto e kako i dosega. Spremam edno malo iznenaduvanje podolgo vreme, ne znam koga ke bide gotovo, ama toa ke odi bez razlika dali ke bidam selektor.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
224300.8 in reply to 224300.5
Date: 8/24/2012 3:56:38 PM
Overall Posts Rated:
203203
Темата служи само за претставување на кандидатите! Тука е место само за нивните обраќања! За нивните говори! И тоа секој кандидат само по едно претставување!

Дебатите се водат на темата за дебати.

@BojanD Друже, среди си го текстот во форма на говор. Ова што си го составил е дијалог насочен кон еден друг кандидат. А за твоите прашања до Xsago знаеш каде: на темата за Дебата.

P.S. Текстот на BojanD го копирав и му го испратив на ББ-пошта за да дадам можност да го потсреди и повторно да го постира на оваа тема (иако тоа и не морам да го правам).