BuzzerBeater Forums

Apua - Suomi > Joukkueen tulevaisuus

Joukkueen tulevaisuus

Set priority
Show messages by
From: abe1234
This Post:
22
228346.1
Date: 10/13/2012 4:44:30 PM
Overall Posts Rated:
2525
Myin tos mun ykköstreenattavan ietu:lle viime viikol ja nyt ois rahaa sellaset 1.8milj..
Kysyisinki siks et mitä mun kannattaa nyt tehä noil rahoil?

Mul on 3 pelaajaa joit treenaan ulkopaikoil.
Ja 2 1/2 pelaajaa joit treenaan sisäpaikoil.

Ei oo varmaa järkee ostaa yhtä treenattavaa lisää ku nytki niit on jo liikaa..?

Ja en tiiä onks järkee ostaa mitää vanhempii pelaajii jotka nostais mun sijoitust sarjas ku sil ei oo mitää merkityst (en voi millää tippuu 4. div ja ei oo mitää mahollisuut nousta 2. div lähiaikoin(5kauden aikan vähintää?)

Jote kannattaaks vaa kerää lisää rahaa ja yrittää kehittää noit pelaajii ja myydä ne muutaman kauden pääst ja ottaa isot rahat joil pysyis kasaa joukkueen jol ois mahollisuudet nousta 2.div?
Vai onks kellään parempaa ideaa?
Kannattaaks esim. areenaa laajentaa?


Yks vaihtoehto olis et myisin noi pelaajati ja voisin alkaa kehittää jotai SUOMALAISII junnui mut varmaa järkevint ois oottaa ens kauden alkuu jos joku(ite en oo panostanu yhtää rahaa draftii ku en oikee tykkää siit ja en osittain ees tajuu sitä) sais draftist potentiaalisii junnui joit vois ostaa ja alkaa kehittää(tiiän et optimaalinen treenattavien määrä ois se 2) ?

Kaikki maholliset ideat otetaan vastaan ja sitä kaut voisin päättää mitä kannattais tehä tulevaisuuden suhtee täs pelis.

Oon tosi koukus tähän peliin mut en tiiä mitä pitäis tehä,

Kiitos kaikille vastauksista!!

This Post:
00
228346.2 in reply to 228346.1
Date: 10/14/2012 4:20:49 AM
Overall Posts Rated:
587587
Kannattaaks esim. areenaa laajentaa?

Tähän ehdoton kyllä, jos ja kun kakkoseen mielit. Rahankäytössä täytyy muistaa huomioida se uusien treenattavien hankinta, mutta muuten kannattaa laajentaa.

From: hene10

This Post:
00
228346.3 in reply to 228346.2
Date: 10/14/2012 4:29:39 AM
Aittakorven Torjunta & Heitto
II.1
Overall Posts Rated:
22142214
Second Team:
Moltas Matsson Academy
Raapaset 5 parasta nykytreenikkeistä (riippumatta siitä onko ne ollu sula aiemmin sisä tai ulkotreenissä) 1vs1-treeniin hyökkääjille. Tai voit ottaa 6:kin jos peluutat jokaista 48 minsaa aina yhdessä matsissa eli koko ottelun siinä treenipaikalla (SF tai PF). Loput treeni-ikäset isket myyntiin, ja homämaat esim 3 täsmähankintaa, vähän kokeneempia (lue: vanhempia=edullisempia). Sentteri, ja pari takamiestä...tai jos jättä 6 treenikettä joukkueeseen, kai sieltä aina joku voi tulla pelaamaan PG tai SG -paikkaa sillon kun ei ota niitä 48 minuuttia treenipaikalla. Eli sentteri ja takamies riittäis jos 6 treenikettä on ennestään. Joku treenikkeistä voi sitte toimia sentterin vaihtarina, kuten myös sen takamiehen.

Ja 5 kaudessa tässä pelissä ehtii kyllä tapahtua todella paljon, ja eiköhän sunkin porukka löydy kakkosdivarista alle 5 kauden päästä!

This Post:
11
228346.4 in reply to 228346.1
Date: 10/14/2012 6:17:16 AM
Overall Posts Rated:
986986
Sulla on tosiaan muutamia vaihtoehtoa:

- Lipputulot ovat pahasti jäljessä siihen nähden mitä pitäisi saada. Tein lyhyen vertailun omiin tuloihin nähden (pelaan samoin III-divarissa ja taitaa sijoituksin olla sama)
* meille tulee 9k€ liipputuloja / peli enemmän VIP paikoilta
* meille tulee 11k€ liipputuloja / peli enemmän Coutside paikoilta
* meille tulee 24k€ liipputuloja / peli enemmän Alakatsomosta
* meille tulee 20k€ liipputuloja / peli enemmän Yläkatsomosta

-> areena pitää laittaa kuntoon, varsinkin jos/kun mielii II-divariin
-> kannattaa katsoa mallia muilta, vaikka II-divarissa olevilta, toki sieltäkin löytyy melko pieniä areenoita. Voit myös laskeskella mitä kukakin saa omastaan ja sen perusteella miettiä itselle sopivan kokoinen areena ja mille osa-alueelle panostaa ensin. Nuo VIP ja Courtside riippuvat siis eniten joukkueen kausikorttilaisten määrästä ja ala- sekä yläkatsomo joukkueen menestyksestä (varsinkin edellisestä pelistä - kannattaa siis voittaa vieraspelit ennen kotipelejä)




- Voit myös miettiä riittääkö jo muutamalla täsmähankinnalla, loppukauden treeneillä ja ensi kauden treeneillä joukkueen iskukyky siihen että pyrit II-divariin kauden 22 päätteeksi. Etuina tässä olisi nousubonus sekä merkittävästi paremmat tulot II-divarissa (no tähän vaikuttaa myös areenan koko)




- Perinteinen tapa on toki edetä treenaamalla. Jotta oma joukkue kehittyy paremmin kuin muut, vaatii se myös oikeita päätöksiä treenien suhteen.
* pelaajia voi treenata omaan käyttöön tai myyntiin - mikäli treenaa myyntiä varten kannattaa tutkia listoja mistä taidoista maksetaan parhaiten ja minkä tasoisista pelaajista saa parhaan tuoton. Oma veikkaus on että 20-30k palkkaisista saisi parhaan myyntihinnan suhteessa käytettyyn treeniaikaan....en tiedä kun meidän idea on treenata omaan käyttöön pelaajia.
* Suomalaisuudesta ei saa mitään ekstraa, joten myyntiin treenauksessa tärkeintä on sopivat lähtötaidot, treenisuunnitelma ja tottakai pelaajan potentiaali. Ylimääräisestä potentiaalista ei kannata maksaa - eli esim. 19v nostettu ja kahdella pelipaikalla treenatulle riittää melko varmasti all-star kiintotähti, ei tarvitse olla hall-of-fame tasoinen pelaaja.
* varmasti on myös hankalaa treenata sekä sisämiehiä että takamiehiä - toki kaikki tarvitsee kaikkia taitoja, mutta ehkäpä talouden kannalta kannattaisi treenata ns. päätaitoja eikä esim. takamiehille levypalloja tai torjuntaa. 1 vastaan 1 treeni toki sopii molemmille, mutta jossakin välissä pitää kuitenkin treenata myös päätaitoja.
* treenissä kannattaa aina pitää maksimimiehitystä eli joko 3 tai 6 pelaajaa treeniringissä. Myynnin kannalta voi olla myös järkevää miettiä että treenaa kahdelle pelipaikalle eikä yhdelle vaikka toki yhden pelipaikan treeni on nopeampaa näille kolmelle pelaajalle, mutta joukkueen saama kokonaistreeni (kuudelle) on suurempi siis kahden pelipaikan treenissä!
* vaikea sanoa noista sun pelaajista kannattaako myydä vai treenata, sekä sopivatko samaan treeniin....pelkän palkan, pituuden, potentiaalin ja iän perusteella....


From: kbasket

This Post:
33
228346.5 in reply to 228346.1
Date: 10/14/2012 6:57:21 PM
PaaPoo
SM-Koris
Overall Posts Rated:
400400
Ensinnäkin kannattaa tehdä varaus ton nousun suhteen... ;) Nuke on varannut tän tai ens kauden ja ite oon luvannut nousta perässä.. No ei, leikki leikkinä.

Jos olisin sun asemassa, niin saattaisin muutaman vähän vanhemman(19-21v.) ostaa kauden loppuun esim. 1vs.1-treeniin ja ens kauden alus olisin hereillä ja ostaisin halvalla 6pelaajaa 18v. esim. all-star-potentiaalilla(ihan hyviä saa alkuun noin tonnilla) ja antaisin niille kahen paikan treeniä. Rahaa jää helposti rakentamaan ok jengin heidän ympärille kolmoseen ja lopuilla laajentaisin stadikkaa.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että otat yhteyttä noihin U-21:n puikoissa oleville ja kerrot haluistasi alkaa treenaan heille pelaajia. Oma mielenkiinto on ainakin kasvanut BB:a kohtaan, kun satuin heti saamaan potentiaalisen pelaajan ja nyt on uusi projekti menossa. Kovan valkun joudut tässä tapauksessa ostaan ja silloin sun kannattanee pelata kolmoses niin kauan, että kaveri(t) alkavat olla seuraavalla tasolla.

Monenlaisia vaihtoehtoja varmasti siis löytyy miten jatkat tästä. Kannattanee miettiä, mitä/miten itse haluat pelata. Tuolla rahalla ei vielä taikoja tehdä, mutta saa sillä papparaisista suhteellisen kovan jengin rakennettua, mutta epäilen, että se voi olla lyhyt tie... Lähtisin siis itse rakentamaan pitempi aikaista joukkueen kehittymistä ja siinä sivussa voi yrittää jotain kerätä sukan varteen. Itse en toki ole mikään malli esimerkki joukkueen managerina, toki osa syy on ollut noissa U21-treenikkeissä, mutta ne ovat olleet minulle tämän pelin suola, suosittelen.

Hei ja olet erittäin tervetullut mukaan meidän lohkomme keskustelupalstalle, ettei meidän tarvitse Nuken kanssa kahdestaan siellä löpistä.. ;)


From: abe1234

This Post:
00
228346.6 in reply to 228346.5
Date: 10/15/2012 9:58:43 PM
Overall Posts Rated:
2525
Joo kiitos avusta, mietin viel nyt täs ja vertailen mahollisuuksii ja mitä voisin tehä. Ja eihän nyt täs vaihees kautta tarvii mitään äkkipikaisii ratkasui tehä.

Ja ton nousun suhtee, mul on sit varmaa se 3. draft pick!!

Pitää liittyy keskusteluun mukaan, en oo ees huomannu et joku siel puhuu ku yleensä niis ei käydä paljoo keskusteluu..

Message deleted