BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ptyca
This Post:
00
231094.2 in reply to 231094.1
Date: 11/27/2012 2:41:54 PM
Overall Posts Rated:
8181
Manau, kad mane visi jau pažįsta, o kas dar manęs nežino prisistatau – esu Ptyca iš Zarasų, man 30 metų, BB žaidžiu nuo 9 sezono...
Nusprendžiau eiti į Lietuvos U21 rinktinės trenerius antrai kadencijai, todėl, kad nemėgstu mesti ir palikti nebaigtus darbus. Manau, kad esu pranašesnis prieš kitus kandidatus, kadangi jau turiu subūręs štabą, yra sudaryti visi jaunių sąrašai, turiu dviejų sezonų vadovavimo patirties U-21 rinktinei...
Jeigu būčiau išrinktas antrai kadencijai, manau kad įvesčiau keletą naujovių U-21 rinktinei:

1. Teikčiau didesnį prioritetą „super žvaigždės“, ,,mvp“ ir „legendinio“ potencialo žaidėjams. Nesakau kad „žvaigždės“ ar „komandos lyderio“ žaidėjai ateityje nežais už U-21 rinktinę, tačiau norint mums ateityje siekti medalių, ypač sezono pabaigoje, naudingesni rinktinei yra žaidėjai aukštesnio potencialo, kurie sezono pabaigoje gali treniruotis ir kelti skilus, o „žvaigždės“ ir „komandos lyderio“ žaidėjai dažniausiai tada jau būna pasiekę potencialo lubas...

2. Jau sezono pradžioje būtų susisiekta su potencialiais kandidatais į kitų metų rinktinę ir jau būtų kalbama konkrečiai dėl jų tolimesnio treniravimo...

3. Ieškočiau naujų fermų U-21 rinktinei. Šiuo metu štabas turi 5 fermas, kuriose yra treniruojami žaidėjai tik U21 rinktinei (o galbūt ateityje žais ir už NT). Ateityje reikėtų turėti dar mažiausiai kokias 5 fermas, todėl jų ieškosime...