Pozdrav.
Za početak zahvala prethodniku Rayu za odličan posao i puno uloženog truda tokom mandata.
Što se može pak od mene očekivati? Što se tiče igrača i treninga, smatram da nam trebaju nabrijani mladi igrači i to uglavnom u primarnim skillovima. Prijašnjih sezona se pokušavalo sa balansiranim igračima no uvijek smo zbog toga ostajali kratki. To će najviše ovisiti ponajprije o programu treniranja novog izbornika i samim vlasnicima mladih talenata. Što se tiče ekipe, moja zamisao je ekipa jaka na svim pozicijama i duga klupa. Zato su 2 sezone i više nego dovoljne da se trasira put za budućnost.
Što se tiče suradnje i komunikacije, nije mi strano sudjelovati na forumu, ali to ste se već i uvjerili. Budući da sve volim pretvoriti u brojeve, u buzzeru jako puno koristim odlični coach parrot pa će se neke stvari znati poprilično točno (koji rating očekivati, koji igrač doprinosi koliko na kojoj poziciji itd.). Prije svake utakmice ću probati složiti najavu, a nakon utakmice osvrt na forumu da se može slobodno raspravljati.
I za kraj, što se tiče Look i... taktike. Moja zamisao - u obrani bez egzibicija (m2m, ponekad 3-2 zona), u napadu sve moguće kombinacije. Mislim da bi svima bilo zanimljivije gledati ponekad kako naši zabijaju 10-15 trica na utakmici. Look inside da, ali ne samo i isključivo Look inside.
Ako smatrate da sam čovjek za posao, glasajte za mene.
"Glasajte za nas, glasajte za nas. Jer da smo mi na Vašem mjestu, i mi bi glasali za nas."
Čombe (Lud, zbunjen, normalan)