Zdravím všechny české hráčky a hráče BB.
Rozhodl jsem se kandidovat na post trenéra U21.
BB hraji od 13. sezóny. Můj tým je BK Baník Lukoslavice a hraji s ním II.I ligu.
Poslední 2 sezóny jsem působil jako skaut U21 a na starost jsem měl oba ročníky, které budou hrát v tomto volebním období za U21.
Moje plány ohledně vedení týmu:
Chtěl bych navázat na dosavadní práci předchozích trenérů U21, takže bych měl k sobě skauty, kteří by mi pomáhali. Moje představa je, že bych měl k sobě 2 skauty. Zatím mám domluveného pouze jednoho a tím je Caprfild. Na druhého skauta bych vypsal výběrové řízení.
Moje představa o rozdělení ročníků:
21 let – já
20 let – já (podkošoví hráči) + nový skaut (hráči na perimetr)
19 let – Caprfild (podkošoví hráči)+ nový skaut (hráči na perimetr)
18 let - Caprfild
Postupně bych chtěl selektovat seznam hráčů. Začátkem sezóny kdy budou mít 20 let, tak bych chtěl mít seznam 20-25 hráčů (záleží na kvalitě ročníku), kteří by měli největší šanci hrát v následující sezóně za U21. U nich bych už sledoval v té sezóně i formu, abych věděl, jak ji dokáží manažeři dodržovat. Dále bych chtěl, aby manažeři hráčů byli ve spojení se skauty minimálně jednou za 3 týdny (ideálně aspoň 1x za 14 dní). Tímto bych chtěl předejít úpadku a špatnému tréninku hráčů, protože naše komunita se stále zmenšuje a tím pádem je každý dobře trénovaný hráč důležitý.
Případné dotazy rád odpovím.
Lukainos