BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
231145.2 in reply to 231145.1
Date: 11/27/2012 2:04:24 PM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Zdravím všechny české hráčky a hráče BB.

Rozhodl jsem se kandidovat na post trenéra U21.

BB hraji od 13. sezóny. Můj tým je BK Baník Lukoslavice a hraji s ním II.I ligu.
Poslední 2 sezóny jsem působil jako skaut U21 a na starost jsem měl oba ročníky, které budou hrát v tomto volebním období za U21.

Moje plány ohledně vedení týmu:
Chtěl bych navázat na dosavadní práci předchozích trenérů U21, takže bych měl k sobě skauty, kteří by mi pomáhali. Moje představa je, že bych měl k sobě 2 skauty. Zatím mám domluveného pouze jednoho a tím je Caprfild. Na druhého skauta bych vypsal výběrové řízení.

Moje představa o rozdělení ročníků:
21 let – já
20 let – já (podkošoví hráči) + nový skaut (hráči na perimetr)
19 let – Caprfild (podkošoví hráči)+ nový skaut (hráči na perimetr)
18 let - Caprfild

Postupně bych chtěl selektovat seznam hráčů. Začátkem sezóny kdy budou mít 20 let, tak bych chtěl mít seznam 20-25 hráčů (záleží na kvalitě ročníku), kteří by měli největší šanci hrát v následující sezóně za U21. U nich bych už sledoval v té sezóně i formu, abych věděl, jak ji dokáží manažeři dodržovat. Dále bych chtěl, aby manažeři hráčů byli ve spojení se skauty minimálně jednou za 3 týdny (ideálně aspoň 1x za 14 dní). Tímto bych chtěl předejít úpadku a špatnému tréninku hráčů, protože naše komunita se stále zmenšuje a tím pádem je každý dobře trénovaný hráč důležitý.

Případné dotazy rád odpovím.
Lukainos

This Post:
00
231145.3 in reply to 231145.2
Date: 11/28/2012 1:58:11 AM
Flumpaci
II.4
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Přicházím se stejným konceptem jako před 2 sezonama. Byť v minulých 2 sezonách se povedlo dosáhnout na historické úspěchy s U21, ale osobně si myslím, že to byl spíše zázrak a že navázat na ně bude prakticky nemožné.

Takže v případě mého zvolení budou za U21 hrát pouze hráči s potenciálem 10 a vyšším. Když nebude dostatek 21 letých, pomůžeme si mladšími.
Opět neslibuji žádné výsledky, jen podporu rozvoje mladých hráčů pro budoucnost NT, jelikož naše na BB malá země nemá dlouhodobě na to honit příliš mnoho zajíců na jednou. A když nebudeme podporovat rozvoj nižších potenciálů, bude doma větší zájem o trénink vysokých potenciálů.

From: necom

This Post:
11
231145.4 in reply to 231145.3
Date: 11/28/2012 3:16:10 AM
Overall Posts Rated:
1414
a na trhu budou brutálně předražení... Ale to je asi jediný mínus. Jinak souhlas

Message deleted