BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 Kapitányjelöltek bemutatkozása

U21 Kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
231178.2 in reply to 231178.1
Date: 11/27/2012 2:26:49 PM
Overall Posts Rated:
9797
Sziasztok!

Úgy döntöttem indulok a választáson, az alábbiakban olvashattok pár szót rólam, illetve a terveimről.

Magamról: Sebestyén Bencének hívnak, 21 éves debreceni egyetemista vagyok, a BB-vel egy kis szünetet kivéve a kezdetektől játszom, voltam fordító, mod, szövkap, bajnok.

Miért válassz engem?

-tapasztalt menedzser vagyok, a játék minden elemében

-1,5 évig még fix, hogy egyetemista vagyok sok szabadidővel rendelkezem

-angolul jól beszélek, kommunikációs készségem is jó

-új ötleteim élvezhetőbbé fogják tenni az U21-es válogatottat mindenki számára

Mik ezek a tervek?

Körlevél Szezon elején küldenék egy körlevelet minden magyar menedzsernek, amiben a válogatottal kapcsolatos fontos tudnivalók (fórum linkek, scoutok, külső fórum) lennének, illetve felhívás jellegű is lenne a válogatott segítésére/érdeklődésre.

TeamSpeak Hattrickről van az ötlet, nem én találtam ki, de nagyon hasznos lenne itt is. Aki nem tudja, annak mondom, hogy ez egy ingyenesen letölthető csevegőprogram, 1db mikrofon szükségeltetik hozzá.

Itt szóban, sokkal-sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet kommunikálni, jobban meg lehet ismerni egymást, lehet közös meccsnézést tartani, bárki fel jöhet, és elmondhatja a véleményét.

Szervert tudok biztosítani, megválasztásom esetén az ip-t és a jelszót majd a fórumba leírom.

Ellenfélnézőben Ez egy tippverseny szerű új játék, ami játékos keretek között vonná be az érdeklődőket a taktikázásba. Az aktuális ellenfelünk/csoport ellenfelek, taktikáit, hozzáállását stb. kellene megtippelni. Az első 3 helyzett 1-1- játékosa szezon végén lehetőséget kapna, hogy egy barimeccsen szerepeljen a válogatottban. Ha nincs korban megfelelő játékosa a nyertes csapatnak, akkor a következő helyezettre száll át.

Riportok: Minden héten lenne egy kis helyzetelemző riport itt a fórumban, +egy kis beszélgetés az ellenfél kapitányával (amennyiben belemegy persze).

A scoutokkal nem egyeztettem előre, mivel úgy tapasztaltam, eddig nem volt gond ezen a téren, ha én nyernék aki szeretne maradhatna, de valószínűleg szükség lesz új emberekre, illetve egy riportert is szeretnék beszervezni.

A külső fórum aktív használatáért kapmányoltam legutóbb is, ez nem változott.

A cél természetesen mindig a győzelem, de mivel jelenleg még nem ismerem a keretet, a jövő évit meg pláne nem, nem szeretnék felelőtlenül ígérgetni.

Ennyi lettem volna, köszönöm szépen a figyelmet! Kérdezni természetesen ér, a másik topicban.

Hukli

u.i.: Tudom, hogy kb. 1 szezonnal ezelőtt, mikor a felnőtt választás után vendabal írt egy érdekes hszt nekem, azt mondtam nem fogok indulni. Nem is terveztem akkor, de azóta megváltoztak a dolgok.

Upgrade
Annyit tennék még hozzá, hogy a válogatott játékosok skilljeit a külső fórumon közzé tenném (azokét, akiknek a tulaja engedélyezi).

Last edited by LA-Hukli at 11/28/2012 8:51:57 AM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Cimi

This Post:
11
231178.6 in reply to 231178.2
Date: 11/28/2012 10:49:16 AM
Overall Posts Rated:
146146
Sziasztok. Úgy döntöttem elindulok én is a választáson amit nagy kihívásnak érzek.

Cimi vagyok 32 éves műszaki területen dolgozom egy nagy cégnél.
A 15. szezonban kezdtem a játékot ami azóta a hobbimmá vált. Nagyon szeretem ezt a játékot.
Ami elsősorban megfogott az a jétékos nevelés ami a játék legfontosabb és legszebb része.
Sikerült kinevelnem 2 utánpótlás játékost Zoltán Gondát és Oszkár Mátét akikre nagyon büszke vagyok.
Gonda remélhetőleg egyszer nagyválogatott is lesz. Scoutként tevékenykedem jelenleg is a válogatottnál,
sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt is.

A programom: A játékosok nevelésében szeretnék hatékonyabb módszereket kialakítani.
Sajnos nagyon sok negatív tapasztalatom van azzal kapcsolatban,hogy nincs meg a kellő kommunikáció a fiatalokat edzők és a megfigyelők között. Nem válaszolnak a levelekre, nem küldik a skilleket és így elkallódnak, vagy csak rosszul edződnek emberek. Ezen mindenképpen szeretnék változtatni. A megoldást abban látom,hogy olyan tulajok neveljenek, akik elkötelezettjei a nevelésnek. A kiemelten jó játékosok nevelőit pedig rá kell venni arra,hogy igenis ők küldjék a skilleket, és ne nekünk kelljen könyörögni a frissítésért.
Rengeteg példa van arra,hogy a tulaj elkezd edzeni, minden rendben van, aztán eltűnik az illető 3 hétre, és közben nem fejlődik, lemarad a játékosa. Ezen mindenképpen javítanék!

A módszer a következő lenne: a scoutok továbbra is felveszik a kapcsolatot a tulajokkal. 20 éves korra már kialakul posztonként az a 6-8 esélyes, akivel reálisan számolhatunk 21 éves korára. A többieknek a megköszönöm áldozatos munkájukat (fontos:érezze a tulaj, hogy törődnek Vele), és útjukra bocsájtja Őket természetesen ha olyan a potja akkor a nagyválogatottság még nem elérhetetlen ilyenkor jön már a képbe kaygee akinek átadom a skilleket. Az esélyesek posztonként egy kézben scoutolva, napi,heti kapcsolat a tulajokkal-és a kapitány közli minden érintettel, hogy mit vár az adott fiataltól 21 éves korára!
A tulaj pozitív válasza és együttműködése esetén nyilván megy tovább a folyamat szezon végéig. Közben folyamatosan egyeztetés a scoutokkall!
Azokat a játékosokat akinek a tulajdonosa kommunikativ előnyben részesítem a keret kialakításánál ezt felvállalom.
Ennek két lényeges hozadéka lenne: javulhatna a kommunikáció, és a tulajok megszoknák, hogyha nincs együttműködés, nehéz bekerülni a keretbe! Ha ezt tovább gondoljuk, ennek a nagyválogatott is hasznát vehetné: természetessé válhatna a közös munka.
Szeretnék még szót ejteni Dzsevasz programjáról a 6-os edzö projektról. Ez a program egy hihetetlen jo ötlet volt töőe biztos vagyok benne,hogy ez működni fog. Megbeszéltem vele,hogy megválasztásom esetén ebbe a programba rajta keresztül minden stábtag beleláthat.

A stábom: A mostani U21-es stábot jól ismerem, Blive és Gecsega kivételével. Megkerestem őket, és azt mondták természetesen segítenek. Gilát (nekem mindig Gila marad) a kezdetektől ismerem, és jó kapcsolatban vagyunk: úgy vélem, nagyon sokat segíthet nekem. Dzsevasz: igazából miatta tartok itt, ahol tartok. Tudom, hogy Ő egy nagyon megosztó személyiség,
de kevesen értenek annyira a játékhoz, ahogy Ő ért, ebben biztos vagyok. LA Peter 70: vele scoutolok SG poszton, egy rendkívül intelligens ember, ö fog nekem segíteni kommunikálni a külföldi tulajdonosokkal. Valamint szeretnék még segitőket a tapasztaltabb játékosok közül velük fel fogom venni a kapcsolatot.

Egy újításom is lenne. A menntor programban biztos észrevettétek,hogy a skypot részesitem elönyben. Azok a mentoráltak
akikkel skypon értekeztem sokkal jobban fejlődtek gyorsabban,hatékonyabban működött az egész.
Akit érdekel a dolog és szeretne csevegni registrálna az itteni felhasználónevén vagy csapatnevén így könnyen megtalálnánk egymást. Szerintem ez nagyon hasznos lenne. A új játékosok is jobban kedvet kapnának a játékhoz.

Akinek tetszenek az elképzeléseim kérem szavazzon rám.
Várom a kérdéseket.

This Post:
00
231178.7 in reply to 231178.1
Date: 11/30/2012 2:34:25 AM
Overall Posts Rated:
188188
Bele kellene írni a választási szabályzatba csak az jelentkezhessen és indulhasson aki bemutatkozást ír.
Most 6 jelölt van és ebből 2 vette a fáradságod a bemutatkozásra és a tervei előadására.