Danas u 18h krecemo takmicenje na utesnom turniru.. Odradjen je zreb za prva dva kola i nismo bas imali srece ali videcemo kako ce biti.. U danasnjem mecu gde nam je protivnik Tajland ne bi trebalo da imamo vecih problema i apsolutni smo favoriti, sto zbog kvaliteta sto zbog domaceg terena.. Nadamo se lakoj i ubedljivoj pobedi pa da u dobrom raspolozenju docekamo sledeceg protivnika koji nije ni malo naivan, Nemacka, reprezentacija za nijansu losijeg ranga od nas i bice to verovatno jedno od najtezih gostovanja ove sezone.. Sto se ukupnih ambicija nase reprezentacije na ovom turniru tice moze se reci da su najvise, ali sezona je duga i sa mnogo iskusenja pa idemo polako, od meca do meca i da sacekamo koga ce nam dalji zreb dodeliti.. Sto se igrackog kadra tice tu je bez dileme zabelezen vidan napredak kod velike vecine nasih igraca.. Bilo je dosta vaganja i razmisljanja ko ce nam poceti takmicenje i izneti najveci teret i doslo se do sledecih 12 igraca:
PG: Dulanovic, Balatov i Damjanac
SG: Novakovic i Stankovic
SF: Cetnik, Eklemovic i Slavkovic
PF i C: Jeretin, Barac, Mlinarevic i Stojanovic
Tu treba pridodati jos 2 imena koja ce verovatno vec od sledece nedelje biti u sastavu a to su Batic i Sparovic..
Za preostala 4 mesta ce se ravnopravno boriti sledeci igraci: Boskovic, Visnjicki, Spasov, Miljus, Nadj, Vidojevic, Karadjordjevic, Zivkovic, Grubor, Josifovic, Kasalica, Grujin i Canovic..
Nadj, Grubor i Josifovic mozda kvalitetom i dalje zasluzuju da budu u sastavu ali veliki je rizik jer mi njihovi menadzeri ne odgovaraju na mail-ove i ne mogu da budem siguran bar u dobru formu.. Sa Nadjom je manji problem, on za sada koliko mogu da vidim vodi racuna, ali Grubor i Josifovic su zavrsili u jednoj kranje cudnoj ekipi i njihova sudbina je neizvesna.. Od ovih igraca najveci napredak ocekujem od Spasova, Vidojevica, Karadjordjevica, Zivkovica i oni su za sada favoriti za ova preostala mesta, sem ako se nesto ne promeni u vezi Nadja i Grubora koji kao sto sam vec rekao kvalitetom zasluzuju da se nadju na spisku..
Toliko od mene u ovom pocetnom i malo poduzem javljanju :)
Dakle, 18h Srbija - Tajland, ocekujem vas u velikom broju da ispratite nasu reprezentaciju..