Witam :)
Jakaś taka straszna cisza się zrobiła na naszym ligowym forum w tym sezonie. Nie wygląda na to żebyśmy mieli pobić rekord liczby postów z poprzedniego sezonu, a szkoda.
Tymczasem pierwszy pełny tydzień nowego sezonu za nami (2 mecze ligowe i jeden puchar). Jakie są wasze wrażenia, nadzieje lub obawy ?
W moim przypadku, jak to zresztą było sezon temu start mam bardzo powolny. Bilans 0-2 na pewno nie napawa optymizmem, tym bardziej, że brak już w hali tylu fanów ilu w 22 sezonie przychodziło po moim awansie z V ligi. Myślałem że w tym sezonie będę mógł już bez problemu powalczyć o play-offy, ale siła konferencji jednak nadal jest spora, więc pewnie moja drużyna będzie utrzymywała się w okolicach baraży. Zresztą i tak całą kasę w dalszym ciągu inwestuję w rozbudowę hali, więc dopóki młodzież nie rozwinie się jakoś bardziej, to o wzmocnienia będzie raczej ciężko.
Na szczęście w tym sezonie w Pucharze Polski chyba uda mi się zajść dalej niż w poprzednich sezonach (sezon 22 - druga kolejka, sezon 21 - kolejka). Tym razem w drugiej kolejce mam bota, także po raz pierwszy z nową drużyną powinienem zajść przynajmniej do 3 kolejki.
Tak więc czekam na jakiś odzew, bo nie chciałbym prowadzić monologu na naszym forum ligowym :)
Pozdrawiam,
MuzG
Last edited by MuzG at 3/14/2013 4:19:46 PM