BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237246.2 in reply to 237246.1
Date: 3/5/2013 3:31:34 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Poštovana sveobuhvatna javnosti!

Evo ovim putem službeno oglašavam svoju kandidaturu za grijanjem izborničke klupe u još jednom mandatu

Naime, smatram da je u ovome trenutku repka dobro posložena što se tiče i same momčadi i što se tiče komunikacije između reprezentativnih entuzijasta i izborničke pozicije, što slovom, što glasom. Sa ovim mandatom na isteku sam u načelu zadovoljan, točnije rečeno, sa drugom polovicom mandata sam i više nego zadovoljan, dok sa prvom polovicom i manje nego nego zadovoljan. Smatram da je repka u prvoj polovici mandata odn. u grupnoj fazi kvalifikacija odigrala ispod svojih mogućnosti, ali tada su mi neke taktičke varijante bile nepoznate, točnije drugi su iskoristili tu činjenicu na vlastitu dobit; dok u drugoj fazi je već naša kvaliteta došla do pravog izražaja, makar nas je rani, i nadasve neočekivani, poraz od Slovenije posljedično koštao i osvajanja utješnog turnira, kojeg sam uvjeren da bi dobili da smo startali doigravanje sa više pozicije. Naravno, ta taktička varijanta je varijanta igre sa praznom postavom, za koju, moram biti iskren, smatram da je veliki bug, i nadam se da će isti biti uklonjen u što kraćem roku, i da će maštovitost samih izbornika i pripadajućih stožera, doći do pravog izražaja

Planovi sa početak slijedećeg mandata, naravno ako ga bude, su uobičajeni; prvo će se pročešljati cjelokupna baza potencijalnih reprezentativaca kroz kontakte sa vlasnicima navedenih, pomoći će se oko plana treninga svima koji trebaju savjete, primiti na znanje plan treninga od svih koji ne trebaju savjete, znači administrativne dužnosti su one koje zaposjedaju prvo vrijeme uhodavanja. Slijedeća faza je početna razrada taktičkog plana, nakon što budu objelodanjene grupe za novi kvalifikacijski turnir prvenstva Europe, gdje se nadam da će nas malo pomaziti sreća, koja nam baš i nije išla na ruku zadnjih godina

Sami reprezentativni stožer u načelu bi ostao isti, treant, Ray, LA-Styx, uz jedan dodatak, jer naravno naš marijoh je svojim trudom i zalaganjem, što pisanim, što tekućim pristupom, zaslužio biti član

Makar sam zadovoljan sa ažuriranjem baze potencijalnih reprezentativaca, također smatram da bi kontakti sa vlasnicima igrača mogli biti i malo češći, tako da imam namjeru tu podršku malo podići na viši odn. češći nivo.

Pljuc, pljuc, pljuc, prvo da rješim problem copranja A onda bih rekao da smatram da je ova generacija, makar dijelom na izmaku, spremna za velike stvari u slijedećem mandatu, čak bi rekao da smo možda i rangu Top 5 svjetskih repki u ovome trenu, ali naravno to se treba pokazati i na terenu

Nadam se da je ovo od mene dosta, a ako imate kakvih pitanja postavite mi ih u temi predviđenoj za reprezentativne debate.

Hvala na čitanju...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing