BuzzerBeater Forums

BB Suomi > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: hene10
This Post:
22
237381.2 in reply to 237381.1
Date: 3/5/2013 1:02:36 AM
Aittakorven Torjunta & Heitto
II.1
Overall Posts Rated:
22142214
Second Team:
Moltas Matsson Academy
Täällä sitä ollaan taas!

Jatkopestiä taas hakemassa. Eihän ne edeleliset EM-Kilpailut ihan parhaalla mahdollisella tavalla menneet. Parannettavaa jäi...ja sitä olisi mukava yrittää. Varsinkin kun viimeinen ja jatkopaikan kannalta ratkaiseva matsi olisi voitettu todennäköisesti ilman allekirjoittaneen pientä, mutta ratkaisevaa virhettä kokoonpanoa asettaessa.

Pelaajsto on eräänlaisessa sukupolven vaihdoksessa. On useampi yli-ikääntyvä pelaaja, mutta onneksi uusi pelaajakaarti alkaa pikkuiljaa nostamaan päätään, kirkkaimpana tähtenään Maunu Häkkinen. Parin kauden päästä ollaan toivottavasti tilanteessa, jossa on ihan realismia mennä EM-skaboissa jatkolohkoon, ja tähtien ollessa oikeassa asenossa siellä voisi jopa vähän pärjätäkkin. Tämä kaikki siis sillä olettamuksella, että treeni sujuu yhtä hyvin mitä se on kuluneet kaksi kautta sujunut.

Treenien hienosta sujuvuudesta menneillä kausilla suurin kiitos kuuluu tietysti sitoutuneille treenaajille, ja pelipaikkavastaaville, U21-managerin pestiä myöskin hoitavalle rubbercubelle ja myös ansiokasta Peltomäen treenausta harrastavalle sirtemelle. Codemasters on toiminut treenieksperttinä, joskaan ei ole kovin työllistetyksi joutunut. Ja Eight Wonder se vaan keittää maukkaampaa sumppia vuodesta toiseen :-)

Siinä se motivaattori tälle jatkopestille tulikin mainittua, Maajoukkueen lupaava tulevaisuus, hieno yhteisö. Siinä olisi mukava olla mukana.

Jatketaan keskustelupuussa.

Äänestysintoa!!!