No tere! Selline lugu siis, et olen ikka kuidagi mängu küljes püsinud ja mingid vahelduv-kaootilised mänguplaanid on mind nüüd siia liigasse upitanud:) Siin-seal on minu nimega juba lokku löödud ja BC RV sirgjoonelist ülesminemist ennustatud. Omalt poolt ei hakka suurt mulli esiteks ajama ja konkurentidele vihjeid jagama, aga pigem on nüüd selle tulemisega plaanis lihtsalt mängust mingit lisalõbu või naudingut leida. Praegu ei näe kohe kuidagi, et pühendumine saaks olema selline nagu "vanasti" KL-i ja koondisejuhtimise ajal. Nõnda üritan siis tabada pigem mänguilu ja teha omasid vimkasid, olgu see siis kasvõi ainult eestlastega mängimine või nostalgiliste vanade tagasi ostmine vms:) Praegune koosseis hakkab juba täitsa meeldima, näis, kas mehed koos mängida ka mõistavad:)
Liigakaaslastest olen võistlusmängus seni platsil vastamisi olnud hea mängukaaslase Dalkia / Nybit'iga hooaegadel 13-14.
Lisaks leiab kaugemast ajaloost karikakohtumise Koopakarud'ega hooajal 9- stiilinäide sest ajast:P
(15063211)!
Ning ka Tihase käest olen saanud korraliku saunapäeva alla minnes hooajal 20
(46409413).
Teiste vastastega ootan siis esimesi arvestatavaid matše alanud hooajal.
PS. Püsima tahaks ikka siia jääda;)