BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Οι καλύτεροι της Σεζόν 23

Οι καλύτεροι της Σεζόν 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242335.5 in reply to 242335.4
Date: 5/31/2013 5:40:10 AM
Overall Posts Rated:
250250
- Καλύτερη ομάδα/ρόστερ
Του Υπερηχητικού, ομάδα οικονομικό μοντέλο με παίκτες ρολίστες και πρότυπο για μένα (αυτόν προσπαθώ να αντιγραψω αλλά αποτυχαίνω με τις μεταγραφές μου), καλύτερο ρόστερ ο Ματσας φυσικά, το παιδί είναι παλαβό με την καλή την εννοια, υποψιάζομαι ότι έχει σε excelaki τα χαρακτηριστικά τουλάχιστον 1000 παικτών του ΒΒ με αλφαβητική σειρά και τακτική ανανέωση των Skills οπότε όχι μόνο επιλέγει τους καλύτερους αλλά ξέρει τη παίρνει κ ο ανταγωνισμός.. Με μια λέξη ψυχάκιας (lol), όχι τυχαία Νο1 και σε παγκόσμιο επίπεδο

- Καλύτερος μάνατζερ
Υπερηχητικός για τους λόγους που ανέφεραν κ οι προηγούμενοι

- Καλύτερος παίκτης [όχι της ομάδας μας]
Abdulayev του Υπερηχητικού ο οποίος εκτός των προαναφερόμενων είναι ο εφιάλτης της ομάδας μου, κάνει τα πάντα και όποτε τον αντιμετωπίζω (προσπαθώ δλδ) τρώω τα μουτρα μου. Εκτός από τα προφανή skills πρέπει να έχει και κρυφά σε όλους τους τομείς! :P

- Αγαπημένος παίκτης της ομάδας μας
E o Lemous, γιατί τέτοιο 3αρι με κάτω από 50χιλ μισθό δύσκολα βρίσκεις στην κατηγορία και όχι μόνο, παρόλο που μου την είπατε όταν τον αγόρασα το παληκάρι τα έβγαλε τα λεφτά του, o ελβετικός σουγιάς για μένα τα κάνει σχεδόν όλα και συμφέρει, θα γεράσει εδώ εκτός αν βρεθεί κανένας Σαουδάραβας να τα στάξει.. Έχω και μία αδυναμία στον Χατζηδάκη που είναι draft μου, αλλά θα περάσουν κανά 2 σεζόν ακόμα μέχρι να παίξει βασικός

Last edited by Astericius at 5/31/2013 5:41:43 AM

This Post:
00
242335.6 in reply to 242335.5
Date: 5/31/2013 5:52:29 AM
Overall Posts Rated:
1717
- Καλύτερη ομάδα/ρόστερ
Την καλυτερη ομαδα για μενα την εχει ο Μαμου και ας μην εχει το ακριβοτερο ροστερ του ομιλου γιατι δεν κανουν οι μισθοι τις ομαδες...

- Καλύτερος μάνατζερ
Με διαφορα ο Υπερηχητικος...για μενα κανει τρελη διαχειρηση στο ροστερ..εχει απο τα φθηνοτερα ροστερ αλλα και απο τις καλυτερες ομαδες...απλα πρωτυπο για μενα....

- Καλύτερος παίκτης [όχι της ομάδας μας]
Επειδη εχω μια αδυναμια στα 3αρια θα πω τον Tae-Hyun Min...ο τυπος δεν κοστιζει τιποτα και κανει τα παντα στο γηπεδο..value for money!!

- Αγαπημένος παίκτης της ομάδας μας
Με διαφορα ο Παρες...το εχω πει πολλες φορες μεσα στη σεζον..αν μεινω τελικα στην κατηγορια θα ειναι γι αυτον..μου εδωσε πολλα και σημαντικα παιχνιδια μονος του!!!

This Post:
00
242335.8 in reply to 242335.7
Date: 5/31/2013 10:32:27 AM
Overall Posts Rated:
250250
Άμα θεωρείς ότι promotion είναι να σε λέω (με παχύ Λ) ψυχάκια είσαι για δέσιμο.. ΣΟΒΑΡΑ πάντως τώρα πέρα από τις αδιαμφισβήτητες γνωσεις σου, παραδέξου ότι έχεις αρχείο με παίκτες (γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να εξηγήσω πως ξέρεις τα Skill από τόσους παίκτες και θα τρελαθώ και εγώ). Σε φαντάζομαι όταν είσαι online να κάνεις copy paste τους καλούς παίκτες που είναι για πούλημα και με σχολαστικότητα computer-gick-nerd να φτιάχνεις το Your precius αρχείο σου.. Εκτός αν βάζεις σκλάβους και το κάνουν για σένα..
Αυτό και αν είναι προμοτάρισμα :P

This Post:
00
242335.10 in reply to 242335.9
Date: 5/31/2013 12:04:30 PM
Overall Posts Rated:
250250
ε οχι ρε γμτ, πως δεν το σκέφτηκα... θα το εφαρμόσω και εγώ χαχαχαχα (σατανικό γέλιο ενώ τρίβω τα χέρια μου χαιρέκακα και αλληθωρίζω συνοφρυόμενος)

This Post:
00
242335.11 in reply to 242335.10
Date: 5/31/2013 1:15:42 PM
Overall Posts Rated:
255255
1)ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ : ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ.ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΕΤΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ICI BC,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α2.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ...

2)ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΣΤΡΙΦΝΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΗ,ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο MAMU ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ...

3)ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ:ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SUREDA ΤΩΝ H.DRAGONS.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ 2ΑΡΙ,ΕΝΑΣ ΠΑΙΞΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΙΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΣΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ...

4)ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ.ΤΟΥΣ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.BISSOLA ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ,PAULIONKAS ΣΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ BEVALDS ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΥΠΟΥ SUREDA STO 2 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΟ 5 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....