Silvio Curko (
(6108197)) μπορώ να σου πω ότι αυτός ο παίχτης μου ήταν πιο χρήσιμος από τον Francesco Gualandri (
(19465608)).Τους 2 αυτούς παίχτες του είχα αναπληρωματικούς. Ο Silvio μοίραζε πολλές τάπες και είχε πάνω από 65% inside shotting στους αγώνες μου. Ο Francesco ήταν μια απογοητευτική μεταγραφή διότι δεν μου σκόραρε + έχανε πολλές ευκαιρίες , ούτε assist έδινε και γενικά δεν με ικανοποίησε όσο ήθελα. Για αυτό τον πούλησα πριν τα playoff και πήρα έναν πιο καλό SF όπου και το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει μπορεί και αξιοποιεί τις προσπάθειες που κάνει.
Σαν αναπληρωτής 2ος SF αυτός που έχω τώρα είναι πιο αμυντικός με υψηλό ποσοστό shot (σε 10 λεπτά χρόνο συμμετοχής).Μπορεί ο Francesco να ήταν καλός στην ομάδα μου εάν τον χρησιμοποιούσα σαν πρώτο SF. για κακή του τύχη έχω ένα πολύ αξιόλογο παίχτη όπου με ικανοποιεί 100% και με δικαιώνει για την μεταγραφή του. Ουσιαστικά ο Francesco δεν κολλούσε στο ρόστερ μου. :) .
Τώρα αναφέρεσαι για τις 4 ομάδες .Δίκαια πέρασαν στην επόμενη φάση ΑΛΛΑ είδαμε ότι ομονοιακα και Crystal Palas το πάλεψαν :) . Άπλα πιστεύω ότι έπρεπε να τους φωτίσω λίγο αυτοπεποίθηση με μια μικρή τους αναφορά στο ΦΟΡΟΥΜ.
Last edited by antrioutsas at 6/1/2013 10:25:10 AM