BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243001.2 in reply to 243001.1
Date: 6/11/2013 3:42:48 AM
Overall Posts Rated:
167167
Sveiki, kaip jau tikriausiai žinote, esu Ž.Obradović (95653) Kandidatuoju į U21 trenerio postą, tam kad tęsčiau, mūsų štabo pradėtą darbą. Apie asmeninį gyvenimą daug nesigilinsim nes tai tik žaidimas ir viskas ką reik žinot apie mane žaidime papasakosiu apačioje, o taip tai man yra 18 metų, Buzzeryje šį sezoną patekau į II lygą.

Žaidybinė patirtis? Buzzerbeater žaidžiu nuo 8-ojo sezono pabaigos, tad šis bus 16-ąsis sezonas asmeniškai man, per visą laiką esu buvęs 2 sezonus NT štabo nariu[1 kadenciją] ir 4 sezonus U21 štabo nariu[2 kadencijos]

Jei laimėčiau rinkimus kokių žmonių burys sudarytu mano štaba? Štabas galima sakyt nesikeistu, nes mum puikiai sekėsi tvarkytis ir nepriekaištingai sutariame.Tad tai būtų: Ptyca(Enpi), Arnnas, Bei galbūt buvęs RaXenel.

Kokie tikslai, darbo metodai būtų iškelti ir vykdomi man nugalėjus rinkimuose? Tikslai per daug nesikeistų, kadangi jaunimas stiprėja kiekviename sezone labiau ir labiau, tad 24 sezono tikslas būtų patekti į Pasaulio čempionato atranką, ar tiesioginiu būdu į jį, o 25 sezono tikslas - Auksas. Nesvarbu kuriame turnyre bežaistume. Darbo metodai, taipogi nesikeis nuo dabartinių, galbūt forume reikšiuos daugiau, darysiu apžvalgas žaidėjų, ir užsiimsiu daugiau forumine veikla, o treniravimo principai išliks tie patys. Taip pat turėsite progą kiekvienas asmeniškai atsiūsti žinutę su savo pasiulymu taktikos varžybom ir galbūt ji netgi bus panaudota, nes Lietuva yra visų, o ne tik štabo, tad ir išreikšt nuomonę gali visi.

Pagarbiai, Ž.Obradović.

From: Enpi
This Post:
00
243001.3 in reply to 243001.2
Date: 6/11/2013 3:45:06 AM
Overall Posts Rated:
55
Sveiki, esu Enpi, bet daug kas mane pažinojo kaip Ptyca, bet dėl tam tikrų priežasčių teko susikurti naują acc :)

Jeigu mane išrinktų į U21 trenerius, tai man jau būtų 3 kadencija... Štabas liktų toks pat, nieko nekeisčiau, na gal dar vieną kokį menedžerį tik priimtume. Nežinau ar kas dar be mūsų skautino jaunius, galiu tik pasakyti kad jie visi jau yra nuskautinti ir surinkti į duombazę...

Kas liečia dabartinės U21 rinktinės žaidėjus, daugmaž visi buvo mano prižiūrimi, todėl esu susibendravęs su visų žaidėjų savininkais, o tai yra manau didžiulis pliusas, nes jie visi yra pažadėję juos treniruoti taip kaip aš jiems liepsiu (aišku jeigu busiu U21 treneris) ir palaikyti formas.

Kalbant apie rinktines rezultatus, gerų rezultatų neturėsime tol, kol U21 rinktinės žaidėjų menedžeriai pradės palaikyti formas ir juos treniruoti taip, kaip jų prašo treneris. O tai būdavo, kad prašai menedžerio kad savo žaidėjui duotų sužaisti į savaitę po 60-70 min., vienose varžybose sužaidžia 36 min. kitose – 34 ir žiūrėk dar draugiškose duoda 36 min. Klausi kodėl draugiškose leidai žaisti, tai atsakymas būna paprastas – „pamiršau sudėtį pakeisti“. O dėl to „pamiršau“ krenta žaidėjo forma ir nukenčia rinktinės rezultatai...

Tokia būtų mano trumpa kalba, o jeigu kam kils klausimų, visada juos galite užduoti debatų forume

Message deleted
Message deleted
This Post:
1515
243001.7 in reply to 243001.5
Date: 6/11/2013 2:47:51 PM
Overall Posts Rated:
292292
Laba diena, ponios ir ponai, panelės ir ponaičiai, vystyklų gigantai, laido riteriai, močiučių persekiotojai, cigarečių kontrabandininkai, jų rūkytojai, plaučių persodinimo chirurgai, mokyklų direktoriai, LNK žiūrovai ir visi kiti, kurių nepaminėjau (išskyrus bambukų naikintojus).

Visi puikiai žinote, jog aš, Kazlėkas, esu labiausiai nusipelnęs ir atsidavęs bendruomenei nuo pat 3 sezono. Esu taip visų mylimas, jog kelis kartus teko mesti žaidimą savo noru nuo per didelio gerbėjų antplūdžio, dėl kurio niekaip negalėdavau susirasti žalesnės ir drėgnesnės samanos.

Šįkart balsų nepirksiu, kyšių nesiūlysiu, balsavusiųjų menedžerių žaidėjų į rinktinę neimsiu, žodžiu, nenusileisiu iki tokio lygio. Dabar jūs man turite įrodyti, kodėl turiu jums leisti už mane balsuoti. Savo argumentus prašau pateikti debatų temoje arba privačioje žinutėje. Tik įvertinęs jūsų poziciją ir pasitaręs su kompetetinga komisija nuspręsiu, ar jums galima už mane balsuoti. Komisiją sudaro visų gerbiamas Kazlėkas ir daugiau niekas, kadangi nėra jam kompetencija prilygstančių menedžerių.

Kadangi turiu U-21 vyriausiojo trenerio patirties, todėl galiu pasakyti, jog tai mano nemėgstamiausias darbas. Jeigu vėl būsiu išrinktas, paimsiu visus savo žaidėjus į rinktinę ir sieksiu savanaudiškų tikslų.

O dabar smulkiau apie tai, kokia yra mano rinktinės vizija.

PG turi būti stiprus tiek fiziškaii, tiek psichologiškai, kadangi dirbti su tokiu gerbiamu treneriu kaip Kazlėkas yra didelė garbė. Jis turi ne tik puikiai blokuoti varžovų metimus, bet ir turi sugebėti blokuoti rankšluosčius, kad priešininkas negalėtų nusivalyti prakaito ir jam slystų kamuolys iš rankų ir nuo veido.

SG turi būti aukštas kaip picos bokštas ir neužsidirbti nesportinių pražangų, kadangi tai bus PG darbas, nes jų turėsime daugiausiai ir mums bus nebaisu, jeigu kurį nors pašalins iš aikštelės.

SF privalo būti visiškas monoskilas su legendiniu veržimusi, kiti skilai nesvarbu. Jau esu nusižiūrėjęs keletą stiprių kandidatų, todėl žaidėjų į šią poziciją nesiūlykite.

PF mums visai nereikia, kadangi aikštelėje vienu metu žaisime keturiese. Taip nusprendžiau, nes keturiese kamuoliu pasidalina lengviau nei penkiese.

C turi būti riebus ir lėtas, kad galėtų gąsdinti varžovus savo nerangumu ir jie nesipainiotų jam po kojomis. Tada šis tankas galės lengvai veržtis link krepšio ir pelnyti taškus.

Viskas.