Laba diena, ponios ir ponai, panelės ir ponaičiai, vystyklų gigantai, laido riteriai, močiučių persekiotojai, cigarečių kontrabandininkai, jų rūkytojai, plaučių persodinimo chirurgai, mokyklų direktoriai, LNK žiūrovai ir visi kiti, kurių nepaminėjau (išskyrus bambukų naikintojus).
Visi puikiai žinote, jog aš, Kazlėkas, esu labiausiai nusipelnęs ir atsidavęs bendruomenei nuo pat 3 sezono. Esu taip visų mylimas, jog kelis kartus teko mesti žaidimą savo noru nuo per didelio gerbėjų antplūdžio, dėl kurio niekaip negalėdavau susirasti žalesnės ir drėgnesnės samanos.
Šįkart balsų nepirksiu, kyšių nesiūlysiu, balsavusiųjų menedžerių žaidėjų į rinktinę neimsiu, žodžiu, nenusileisiu iki tokio lygio. Dabar jūs man turite įrodyti, kodėl turiu jums leisti už mane balsuoti. Savo argumentus prašau pateikti debatų temoje arba privačioje žinutėje. Tik įvertinęs jūsų poziciją ir pasitaręs su kompetetinga komisija nuspręsiu, ar jums galima už mane balsuoti. Komisiją sudaro visų gerbiamas Kazlėkas ir daugiau niekas, kadangi nėra jam kompetencija prilygstančių menedžerių.
Kadangi turiu U-21 vyriausiojo trenerio patirties, todėl galiu pasakyti, jog tai mano nemėgstamiausias darbas. Jeigu vėl būsiu išrinktas, paimsiu visus savo žaidėjus į rinktinę ir sieksiu savanaudiškų tikslų.
O dabar smulkiau apie tai, kokia yra mano rinktinės vizija.
PG turi būti stiprus tiek fiziškaii, tiek psichologiškai, kadangi dirbti su tokiu gerbiamu treneriu kaip Kazlėkas yra didelė garbė. Jis turi ne tik puikiai blokuoti varžovų metimus, bet ir turi sugebėti blokuoti rankšluosčius, kad priešininkas negalėtų nusivalyti prakaito ir jam slystų kamuolys iš rankų ir nuo veido.
SG turi būti aukštas kaip picos bokštas ir neužsidirbti nesportinių pražangų, kadangi tai bus PG darbas, nes jų turėsime daugiausiai ir mums bus nebaisu, jeigu kurį nors pašalins iš aikštelės.
SF privalo būti visiškas monoskilas su legendiniu veržimusi, kiti skilai nesvarbu. Jau esu nusižiūrėjęs keletą stiprių kandidatų, todėl žaidėjų į šią poziciją nesiūlykite.
PF mums visai nereikia, kadangi aikštelėje vienu metu žaisime keturiese. Taip nusprendžiau, nes keturiese kamuoliu pasidalina lengviau nei penkiese.
C turi būti riebus ir lėtas, kad galėtų gąsdinti varžovus savo nerangumu ir jie nesipainiotų jam po kojomis. Tada šis tankas galės lengvai veržtis link krepšio ir pelnyti taškus.
Viskas.