Καλος ο κομματιας αλλα τωρα θελω ενα κλασικο 2αρι, για αυτο τον πουλησα. Θελω ενα παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
Τα μπατζετ παιζουν ρολο μακροπροθεσμα. Οσο εισαι στο κυπελλο μπορεις να εχεις ενα πιο ακριβο ροστερ, αλλα πρεπει παντα να σκεφτεσαι οτι μονο μια ομαδα θα ανεβει κατηγορια κ αν δεν εισαι εσυ αυτος (γενικα μιλαω, οχι προσωπικα) κ συντηρεις ολη τη σεζον ενα ακριβο ροστερ, τοτε τη νεα σεζον θα εχεις μειωνεκτημα σε σχεση με καποιον ο οποιος ειχε ενα ροστερ που απλα θα τον κρατουσε στην κατηγορια κ θα εξοικονομουσε καθε βδομαδα πανω απο 50000$.
Κ εννοειται οτι οσοι εχουν μικρο γηπεδο ας ξανασκεφτουν αν πρεπει να κυνηγησουν την ανοδο. Εγω θα τους προτεινα να χτισουν πρωτα ενα γηπεδο που θα τους κρατησει στη 2η κατηγορια εαν ανεβουν. Ο βασικος λογος που επεσα απο τη II.4 ηταν το γηπεδο. Δεν ειχα τα εσοδα που ειχαν οι αλλοι παρολο που ειχα το μπονους ανοδου στα εισητηρια. Οποτε οι μισθοι που εδινα ηταν πολυ μικροι σε σχεση με τους αντιπαλους μου.
Οχι φιλε μου δε παιζω σε καμια ομαδα. Θα μπορουσα να κανω μεγαλη καριερα αλλα δεν ειχα ταλεντο
))