Skoro nikt nie zakłada nowego wątku... zrobię to ja.
Witam menedżerów nowych i starych drużyn w naszej lidze. Tak, jak w poprzednim sezonie, tak i teraz w konferencji czerwonych mamy aż trzy nowe drużyny, w niebieskiej dwie. Życzymy powodzenia.
Zostaliśmy wywołani przez mistrza sprzed roku do tego, aby napisać kilka słów o naszych draftach.
Więc... u mnie nie ma o czym pisać :) Trzech do odstrzału (nie mogło być inaczej, gdyż nie wydawałem w zasadzie nic na przeszukiwanie rynku). Do mojej drużyny przyszli jednak dwaj perspektywiczni młodzi gracze z listy transferowej... Zobaczymy czy coś z nich będzie.
Jak już jesteśmy przy nowych zawodnikach... Pozyskałem za to nowego rozgrywajka. Wcześniej miałem Węgra i byłem z niego zadowolony, ale postanowiłem wziąć kogoś na kształt Hrannara Snævarssona ze Sparty HC - drużyny poprzedniego mistrza. Liczę, że nie zawiedzie moich oczekiwań.
Proponuję, jeżeli ktoś będzie miał na to ochotę, aby napisać kilka słów o swoich planach :) - jeśli to nie tajemnica.
Co do mojej drużyny - będę zadowolony z miejsca w czwórce konferencji. I to w zasadzie wszystko, bo w PP odpadam w pierwszej rundzie - zbyt mocny przeciwnik.
Pozdrawiam