No de hagyjuk is a stadion témát, nem erről szól ez a topik, esetleg, ha GM-ünk megengedi, nyithatnánk egy új topikot, ahol a stadionról, pénzügyekről beszélgetünk, főleg az újoncok kapcsán
by Charlie
Megnyitom a kért témát, aztán ha nem tetszik max törlik.
Tehát stadion: Azt kérdezted hogyan vált be nálam a javaslatod.
No, egy szóval közepesen vagy átlagosan. Bővebben meg... Vegyük a konkrét tényeket
Beépítettem legutóbb 1 milliót a 10640-es arénám felhúzva 13875 fősre. B..i sok pénz egy 3. ligás csapat számára!
Milyen "ellentételezést" kaptam cserébe?
Azt, hogy egyszer sem volt teltházam, pedig 5-ös pr menedzserem van. Még a playoffban sem.... Sőt!
Voltak egészen pocsék nézőszámok. Mindezek Chimborassója az a 3500 fős esés, ami egy idegenbeli (mondjuk egyszerűbben papírforma) vereség eredménye volt.
Még mindig azt kérdezem miért?? Miért -3500 azaz -45000$?? Miért ennyire sok?
Voltam olyan pofátlan megkérdezni egyik GM urat: azt mondta , hogy, mert gyenge volt az ellenfél. zárójel aki mellesleg rivális is.
Én erre köpni-nyelni nem tudtam.. ugyanis mi közöm van az ellenfél játékerejéhez??
Miért rajtam verik ennek a porát? Lásd a botok elleni meccsek is ez a kategória.
Miért a vétlent sújtják több tízezres pénzkieséssel?
Ez egyik aspektus
Áttérek egy olyanra, ami gyakorlatilag megöli a speciális edzést (alias multizás):
Ha én egy centert IR poszton - egy példa a sokból -kívánok edzeni, mert nekem az jóleső érdekem és urambocsá netán kikapok ilyen körülmények közt, akkor azt miért büntetik? Értsd a köv. meccsen nem lesz csak 60-70% telítés...
Példa erre norbi9218 ex ir scout és neveltje Horváth. a 15000-es stadionja 9000 körüli telítést mutat.
Becitálhatnám ide ezt a postot is:
(243086.77) Miért büntetik, aki speciálisan edz?
És csak két nézőpont a sokból...
Túl szigorúra van véve a gazdálkodás, ha tetszik, ha nem! Így persze, hogy nem ragad itt az újoncok többsége.
Lehet ragozni..., tessék, csak bátran