Hej.Atkal te es,ma*ta tāds,piesārņoju forumu :D Nāku klajā ar piedāvājumu izveidot tādu kā mini turnīru, Cerības kausu :D Spēlēsim savā starpā DS,bet tās būs kā turnīra spēles!:D Kāpēc Cerību kauss?Jo domāju ka pārsvarā šeit spēlēs rezervisti,un tā būs viņiem iespēja izcelties "ķipa turnīrā" :D,un kas zin varbūt spēlētājs iepriecinās menedžeru,un tas iedos viņam uzspēlēt kādu līgas spēli pamatā! :D
Šis turnīrs ir vairāk attiecināms uz 3.un 4. līgas klubiem,lai viņiem nepazustu intereste spēlēt šo apburošo spēli,un būtu kkāds sacensības gars spēlēt DS(nebūtu skumji draudzībās spēlēs :D) Protams savu pieteikumu var iesniegt arī 2.līgas,un pat virslīgas klubi,bet es nez vai būs iespēja jūs kkur iebāzt :D redzēsim cik spēcīgi būsiet jūs,jūsu rezerve;D(Nē nu Malij var pieteikties droši :DDD)
Es sākumā domāju uztaisīt 2.divīzijas,bet varu arī veselas 3. ja būs liela atsauksme!Domājams 1.divīzijā 8 komandas,2. 10 komandas,3.divīzijā 6.Nez,redzēs cik pieteiksies.Es salīdzināšu komandas,un katrā divīzijā salikšu vienlīdz stipras komandas(piemēram 3.divīzijā algas 100-150k apmērā visām komandām,utt.) 1.Divīzijā 4.labākās komandas(pirmās 4.vietas) cīnīsies final four :D pusfināli,un fināls,cīņa par trešo vietu līdz 1 uzvarai.1.divīzijās pēdējā vieta izkrīt uz 2.divīziju.Savukārt 1.divīzijās 7 vietā cīnīsies ar 2.divīzijas 2.vietu,savā starpā uzzinot kura no šīm komandām nākamsezon startēs 1.divīzijā.Nu un tas pats ir ar 3.divīziju.1.vieta paceļas uz 2.divīziju,uun 2.vieta cīnīsies ar 2.divīzijas priekšpēdējo vietu,par iespēju nākamsezon startēt 2.divīzijā.Līgas spēlēs būš tik viens aplis.Takā es domāju ka mēs vēl šosezon nespaspēsim visu izspēlēt,tad nedaudz arī paturpināsim nākamsezon,un uzreiz arī nākamsezon sāksim LĪGAS(KAUSA) 2.Sezonu!
Ko jūs domājat par šādu ideju?
Kas vēlas pieteikties sūtat jau savus pieteikumus tagad!(Tas nekas,pat ja arī jūs esat Kausā,jūs varat iesūtīt savu pieteikumu)Rakstiet šeit forumā ka vēlaties piedalīties,un PM rakstiet man savu skype niku.Tur es sastādīšu grupu,kur jums ziņošu katru sīkumu sakarā ar turnīru!
Dalībnieki:
1.mrMe,BK angry birds Līga III.4
2.RolandsR,BK Vilki Līga IV.14
3.Raacenis,RoyaL Dunker's Līga III.16
4.Dre,Wake Forest Hams Līga III.4
5.Don KV,Malkas cirtēji Līga III.12
6.tusnis,BK bulcinas Līga IV.10
7.plikais,Alkāni Līga III.1
8.Burka,VNK.LV Līga IV.6
9.sisenis,AC Lokamative Līga III.8
10.kesisr,Atasha Līga Līga III.3
11.grincca,Pabažu "Vaļi" Līga III.12