BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos GM

Lietuvos GM

Set priority
Show messages by
This Post:
00
245590.1
Date: 7/13/2013 5:33:58 PM
Overall Posts Rated:
157157
Sveiki. Noriu padiskutuot apie Lietuvos GM. Vartydamas global forumą, negaliu nepastebėt kokie aktyvūs kai kurie kitų šalių GM'ai. Tai padeda ir kitus žmones pritraukt į žaidimą, sudomint ir galų gale elementariausiai paaiškint ir nukreipt tinkamu keliu, kai iškyla svarbūs klausimai.

Labai nustebau pamatęs, kad tokioje didelėje BB mastais šalyje turime tik vieną GM. Gal jis tiesiog toks geras, kad daugiau jų nebereikia mums, šito aš nežinau. Bet faktas, kad ir nematomas, kaip šešėlis naktį. Todėl galbūt visiškai nepelnytai susidaro įspūdis, kad nieko neveikia. Ar ne laikas kažką keisti toje srityje? Kas sprendžia šiuos dalykus? Ir apskritai, kokia jūsų nuomonė apie tai, koks turėtų būti Lietuvos GM? Tikiuosi, kad ir pats mūsų GM aktyviai įsitrauks į šią temą ir nupasakos darbo niuansus, bei nuramins, kad situacija pas mus yra bent jau ne blogesnė, nei kitose didžiosiose BB valstybėse.

This Post:
00
245590.2 in reply to 245590.1
Date: 7/13/2013 7:54:22 PM
Overall Posts Rated:
292292
ne

From: impero
This Post:
00
245590.6 in reply to 245590.5
Date: 7/14/2013 2:27:56 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Yra visiskai pateisinamos priezastys del kuriu Ernis maziau ar daugiau reiskiasi forumuose. Nores - pasisakys pats. Pas mus situacija yra kontroliuojama, nera del ko nerimauti. O ar GM yra labiau isitraukes i frm ar maziau - neturi jokios reiksmes jo vykdomam darbui. Su visa pagarba siulau palikti sia tema ramybeje, jei bus butinybe GM klausimai tikrai spresis, taciau tikrai ne forumuose.

Jeigu kyla kazkokiu klausimu ar del tam tikru priezasciu yra reikalas kreiptis i GM, ir jeigu jis Jums neatsako, galima ta pati laiska dubluoti ir Mod ar LA. Bent jau i mane - tai tikrai.

Last edited by impero at 7/14/2013 2:30:57 AM

From: Ernis
This Post:
77
245590.8 in reply to 245590.5
Date: 7/14/2013 2:38:32 AM
Overall Posts Rated:
8383
Tyusui: Neįtikau kažkuo, kad nešokinėju paskui tave, tai sakai įgelsi ? :) Nesielk vaikiškai ;)

O į tą temą, tai iš tikrųjų norėčiau atsiprašyti Lietuvos BB visuomenės už nedidelį aktyvumą pastaruoju metu, kadangi vasara, tai pats esu užsiėmęs ir negaliu skirti tiek daug laiko, kiek turėčiau, tačiau aš stengiuosi neatitrūkti nuo visų įvykių. Mano darbą paprasti vartotojai nepastebės, nes pagrindinis GM'ų uždavinys yra išlaikyti švarų žaidimą nuo sukčiautojų, kurių atsiranda vis kiekvieną dieną. Tai kaip jūs pastebėsite mano darbą tokiu atveju, gi niekas ataskaitų neduoda kada, ką ir už ką užblokuoja. O šiaip yra kaip ir taisyklė, jog geriausia, kai GM'as tiesiog nesikiša į jokias diskusijas, nebent tai būtų privaloma, nes nekišdamas nosies gali išlikti nešališkas ir prireikus priimti sprendimus nebus jokių asmeniškumų :)
Kas liečia GM'ų skaičių, tai šitas nepriklauso nuo šalies dydžio, tiesiog reikia rasti tinkamą. Kai atsiras tikrai tinkamas žmogus šiam darbui, kas čia žino, gali būti, kad galės papildyti mūsų gretas.
Ir tiesiog, dar kartą norėčiau atsiprašyti už ne tokį aktyvumą, kokio norėjote prasidėjus U21 cirkui. Visiškai aš nuo šito nebuvau atsiribojęs, nes buvo bendrauta ir padėta viskas ištirti, tačiau čia kaip ir kiti darbai, buvo nematomi bendruomenei.

Tiesiog, megaukitės vasara, išlaikykime bendrai forumą švarų ir stengsiuosi būti aktyvesnis, kad tai matytų bendruomenė.

Last edited by Ernis at 7/14/2013 2:48:46 AM

From: Ernis

This Post:
00
245590.9 in reply to 245590.6
Date: 7/14/2013 2:46:46 AM
Overall Posts Rated:
8383
Taip, teisingai :) Tik dar vienas dalykas, kad jeigu kas nors į mane kreipiasi, tai aš visuomet stengsiuosi padėti iškilus problemoms ir dar nebuvo, kad būčiau neatsakęs ir nepadėjęs, jei būtų reikėję mano pagalbos. Ir forumas nėra vienintelė priemonė parodanti aktyvumą.

From: Internal

This Post:
00
245590.10 in reply to 245590.9
Date: 7/14/2013 7:46:39 AM
Overall Posts Rated:
157157
Dėkui už nuoširdų atsakymą. Bent man to pilnai užteko, kad daugiau šia tema klausimų nebeturėčiau :)
Kantrybės darbuojantis!