BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > αγωνας

αγωνας

Set priority
Show messages by
This Post:
00
245820.1
Date: 7/21/2013 5:31:42 AM
paok1969
IV.21
Overall Posts Rated:
1111
γεια σας .θα ηθελα να ρωτησω κατι.
η ομαδα μου αναιβηκε απο την 5 στην 4 κατηγορια χωρις να ειναι ετοιμη αγωνιστικα γι αυτο.(λογο παικτων εννοω).εκει εχει μια μετρια αποδοση αναμενωμενη για εμενα αλλα εχω παρατηρησει κατι.σε ολα τα παιχνιδια ακομα και με καλες ομαδες μεχρι το ημιχρονο ειναι κοντα στο σκορ και καποιες φορες προηγειτε κιολας.σε ολα σχεδον τα παιχνιδια η καταρευση ερχετε στην τριτη περιοδο.επειδη ειναι η δευτερη σεζον μου στο παιχνιδι και δεν εχω την εμπειρια μηπως ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω;
ευχαριστω

This Post:
00
245820.2 in reply to 245820.1
Date: 7/21/2013 5:39:33 AM
Overall Posts Rated:
99
Προπονηση στην αντοχη θα σου προτεινα...

This Post:
00
245820.4 in reply to 245820.1
Date: 7/21/2013 6:55:31 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Θεωρητικά μπορεί να ευθύνονται πολλά πράγματα για το μοτίβο που παρατηρείς.
Πάντα και σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές του αντιπάλου, μπορεί να παίζουν ρόλο οι αντοχές, οι αγ. καταστάσεις, οι ενθουσιασμοί, οι διαθέσεις, η εμπειρία, οι τακτικές, το ροτέισον, η ποιότητα των παικτών κοκ.
Σε ανάλογες περιπτώσεις, αυτό που κάνω εγώ, μετα που θα ρωτήσω στο φόρουμ και θα πάρω κάποιες απαντήσεις, είναι να ξεκινήσω από τα παιχνίδια που ΔΕΝ λαμβάνει χώρα το συγκεκριμένο μοτίβο για να διαπιστώσω πού υπάρχει διαφοροποίηση.
Κάποια σημεία των απαντήσεων που πήρα, είναι ξεκάθαρο ευθύς αμέσως ότι όντως επηρεάζουν μια κατάσταση ή στον αντίποδα δεν την επηρεάζουν καθόλου. Αντίστοιχα τα κρατάω ή τα διαγράφω από την λίστα των πιθανών αιτιών.
Επίσης κάποια άλλα, δίνουν κάπως ασαφή συμπεράσματα, τους βάζω αστερίσκο για περισσότερη και σε μεγαλύτερο εύρος παιχνιδιών, ανάλυση.
Τέλος,προσαρμόζεσαι κάθε φορά στα εκάστοτε ευρήματα της έρευνας σου.

This Post:
00
245820.5 in reply to 245820.3
Date: 7/21/2013 8:46:24 AM
paok1969
IV.21
Overall Posts Rated:
1111
αυτο που λες εχει μια εξηγηση.παντα ξεκιναω καλα γιατι εχω προσαρμοσει το παιχνιδι μου αναλογα με τον αντιπαλο(αμυνα επιθεση)και σχεδον παντα μου βγαινει αλλα μετα οντας καλυτερος απο εμενα και με πολυ καλυτερους παικτες αλλαζουν τα δεδομενα.προφανος εδω δεν μπορω να κανω και κατι καλυτερο νομιζω ε;