BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΝΒΑ

ΝΒΑ

Set priority
Show messages by
From: AP14
This Post:
11
247908.1
Date: 9/17/2013 12:42:05 PM
Overall Posts Rated:
44
Άνοιξα αυτο το νήμα για να μιλάμε για τις ομάδες που παίζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικου.

Παρακολουθεί κάνεις; Ποιες ομάδες υποστηρίζεται; Εγω υποστηρίζω LA Lakers και Bullls.

Ωραίες μεταγραφές έγιναν φέτος, με σημαντικότερη για μένα αυτη του Howard στο Hosuton. Οι Golden State δείχνουν βελτιωμένος και χτυπάνε πρωτια στην Δύση, το Detroit κάτι παει να κάνει, rebuild season για Boston και Lakers, επιστροφή Rose στους Bulls και πολλοί contenders για πρωτάθλημα. Αναμένεται ενδιαφέρουσα σεζόν.

From: Jorz
This Post:
00
247908.2 in reply to 247908.1
Date: 9/17/2013 3:51:23 PM
Overall Posts Rated:
77
Fan των Nets εδω και πολλα χρονια,ωραιο ροστερ φετος η ομαδα,ωστοσο ηληκιακα οχι και τοσο καλο..
απο εκει και περα δυνατα τα ροστερ των oklahoma και houston..
Ακομα..τι απεγινε με τους new orleans? αλλαξανε το ονομα τους σε pelicans χαχα :P

Last edited by Jorz at 9/17/2013 3:51:40 PM

From: RONNIE12

To: AP14
This Post:
11
247908.3 in reply to 247908.1
Date: 9/17/2013 3:58:39 PM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
φετος ειναι περιεργη χρονια.πολλες ομαδες θα ειναι αδιαφορες και θα κυνηγανε το χειροτερο
ρεκορ με στοχο το επομενο ντραφτ που θα ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχουν γινει.
οσες ομαδες εχουν αφησει χωρο στο σαλαρι καπ περιμενουν το επομενο καλοκαιρι
που μενουν μεγαλοι παικτες ελευθεροι.
αρα το φετινο πρωταθλημα θα ειναι σχετικα μετριο.
μεγαλο φαβορι για μενα οι Νετς που εχουν πολυ δυνατο ροστερ και μενει να δουμε αν
θα μπορεσει να τους κανει ομαδα ο πολυπειρος ως παιχτης αλλα απειρος ως προπονητης Κιντ.
για τελικο βλεπω Νετς - Γουοριορς η' Νετς -Χιουστον.
με ενδιαφερον περιμενω να δω τους Κουφο- Καλαθη στο Μεμφις.

From: fd97

This Post:
00
247908.5 in reply to 247908.4
Date: 9/18/2013 5:20:58 AM
Overall Posts Rated:
6262
Κακά τα ψέματα, η μεγαλύτερη κίνηση της offseason ήταν αυτή του Wade να προσλάβει ξανά τον Tim Grover (πρώην γυμναστή του Michael Jordan) να τον ετοιμάσει ενόψει της νέας σεζόν. Την τελευταία φορά που το έκανε αναδείχτηκε Top Scorer (2008/09)

Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο για την ομαδα των Χιτ.Δεν τους βλεπω για πολλες σεζον ακομα μαζι.Οσο ειναι μαζι ομως, ειναι σχεδον ανικητοι.
Εγω υποστηριζω Σπερς, λογω Ποποβιτς κυριως, αλλα και οι Σελτικς ειναι παντα μεσα στις ομαδες που θελω να κερδιζουν.
Οι Νικς απο οτι βλεπω θα πανε πολυ καλυτερα φετος, οπως και οι Κλιπερς με τον Doc κοουτς.Περιμενω βελτιωση απο Κουφο στους Γκριζλις, μια ομαδα που πιστευω οτι του ταιριαζει.

Απο τους rookies δεν περιμενω κατι αξιολογο, θα παρακολουθω μονο το δικο μας παιδι, τον Γιαννη Αντετοκουμπο.

This Post:
00
247908.7 in reply to 247908.5
Date: 9/18/2013 7:18:26 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Χαιρετώ τα ΝΒΑ τζάνκια ;)
Ωραίο νήμα, να τα λέμε όλη τη χρονιά και γιατί όχι να παίξουμε όλοι μαζί σε κανένα fantasy ;)

Oπως είπε και ο ronnie21, ιδιαίτερη η φετινή σεζόν. Draft class και free agency του 2014 , προμηνύουν ισορροπημένη κορυφή και πάτο. Η χρονιά των GMs...

Last edited by maddoghellas at 9/18/2013 7:19:20 AM

This Post:
00
247908.8 in reply to 247908.7
Date: 9/18/2013 8:24:59 AM
Overall Posts Rated:
66
Ναιιιιιιιιιιιι κι εγώ ψήνομαι για fantasy. Φανατικός αντι-Lakers εδώ. Ως εκ τούτου fan των Celtics και φίλος των Clippers. Την χρονιά που πέρασε ειδικά την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή την ομάδα.(Μαζί βέβαια με τον εξευτελισμό των Lakers). Βέβαια στα play off εξαφανίστηκαν. Ωστόσο δεν μείναμε δυσαρεστημένoι. Ποιός να το λεγε δηλαδή οτι σε τελικούς της δύσης θα βλέπαμε τις πιο αμυντικογενείς ομάδες του πρωταθλήματος.(Πάντα τέτοια). Να σημειώσω οτι φέτος παίζει να είναι η πιο ενδιαφέρουσα χρονιά του NBA για τα ελληνικά χρώματα (Αντεντοκούμπο-Κουφός-Καλαθης).Δεν θυμάμαι ποτέ να είχαμε 3 NBAers ταυτόχρονα. Αν παίξει fantasy count me in.

This Post:
00
247908.9 in reply to 247908.4
Date: 9/18/2013 8:33:41 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Συμφωνω σε πολλά απο αυτα που ειπες αλλα θελω να κανω μερικες παρατηρησεις-ερωτησεις..
Συμφωνω οτι φαβορί ειναι οι Χιτ αλλα θεωρω οτι φετος ειναι απλα η πιο πιθανοι πρωταθλητες σε αντιθεση με περσι που είχαν περισσοτερες πιθανοτητες κατ'εμε απο ολους τους αλλους μαζι..
Θελω να μου εξηγησεις τη 2η θεση των Πεισερς ως ροστερ (καλος ο Τζορτζ αλλα φετος δυναμωσαν κι αλλοι).Επισης θελω να μου πεις γιατι εβαλες Γουιζρντς κτριως και μετα Κλιβελαντ στα πλει..ομαδες που περσι ηταν στο τελος (κι εγω πιστευω οτι θα πανε καλα, κι ειδικα οι καβς θα μπουν, αλλα ως φαν των γουιζαρντς του Γουολ ελπιζω να μπουν πλει οφ, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος καθως υπαρχουν κι αλλες δυνατες ομαδες πχ η ομαδα της ψυχης μου Μποστον,οι Μπλειζερς κι οι Πιστονς).
Στη Δυση ειναι μεγαλητερο το επιπεδο οποτε πιστευω οτι οι Λεικερς κι ισως οι Γκριζλις θα πρεπει να παλεψουν με αλλες δυνατες ομαδες οπως Μινεσοτα και Πελικανς..επισης πιστευω οτι οι Γουοριορς θα παλεψουν και για την 4η θεση πανω απο τους Γκριζλις..

This Post:
00
247908.11 in reply to 247908.10
Date: 9/19/2013 8:37:58 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Δε συμφωνω στους Πεισερς αλλα και στους Πελικανς διαφωνω απολυτα..
Οκ δν υπάρχει ενα καλό σεντερ αλλα Χολιντει-Γκορντον-Εβανς-Ντέιβις δεν ειναι αστεια.