BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247993.3 in reply to 247993.2
Date: 9/18/2013 3:53:34 PM
Overall Posts Rated:
123123
Kαλησπερα σας θετω για πρωτη φορα υποψηφιοτητα για την θεση του προπονητη της εθνικης ομαδας.Η ενασχοληση μου με το BuzzerBeater ξεκινησε πριν απο δυο σεζον δηλαδη στην ουσια πριν απο 6 μηνες.Ο λογος που αποφασισα να θεσω υποψηφιοτητα ειναι πως μπορει η εμπειρια μου σε συλλογικο επιπεδο ακομα να ειναι μικρη αλλα η κατανοηση στο τροπο με τον οποιο λειτουργει το παιχνιδι θεωρω οτι ειναι καλη.Μπορει να μην εχω να επιδειξω περγαμηνες με τιτλους αλλα ακομα ειμαι στην αρχη.Στη διαχειρηση του ροστερ αλλα και των τακτικων καθως και στο σκουτινγκ των αντιπαλων δεν θα ειμαι μονος θα εχω την βοηθεια των giorgos7 και giorgos fonias 13.Ξερω οτι για καποιους ειναι τραγικο να βλεπουν υποψηφιους απο χαμηλες κατηγοριες αλλα νομιζω οτι για να ανεβεις κατηγοριες στην ελληνικη κοινοτητα ειναι δυσκολο και θελει ενα προγραμματισμο τουλαχιστον 3 σεζον.Αφηνω στην κριση σας την επιλογη και για να ειστε ενημεροι και για τους δυο συνεργατες που επελεξα να σας συστησω και οι τρεις εχουμε το ιδιο πλανο και την δυνατοτητα καλης επικοινωνιας.Σας ευχαριστω που με ανεχτηκατε και αφιερωσατε 5 λεπτα ωστε να διαβασετε τα παραπανω.Να ενημερωσω οτι θετω τον εαυτο μου στην διαθεση σας για οποιαδηποτε βοηθεια στην εθνικη απο οποιαδηποτε θεση.Ευχαριστω!

Last edited by Jeronimo1821 at 9/18/2013 6:38:14 PM

From: Palto
This Post:
00
247993.4 in reply to 247993.3
Date: 9/19/2013 2:26:12 PM
Overall Posts Rated:
00
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ TOU BUZZERBEATER ΘΕΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΩ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΙΖΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..vamos elladara!!!EΥΧΑΡΙΣΤΩ

Message deleted
From: pazinok

This Post:
22
247993.6 in reply to 247993.5
Date: 9/20/2013 10:53:26 AM
Overall Posts Rated:
335335
http://www.youtube.com/watch?v=8PQtPK4_uEw

ΠΡΟΣΟ-ΧΗ

κατεβαινω στις εκλογες..
ειχα σταματησει να ασχολουμαι για ενα μεγαλο διαστημα λογω στρατου
και πανω στα καλα μου εκει που ειχα αρχισει να ψαχνομαι..
σε θεματα τακτικης με λιγα λογια εχω μεινει πισω!!
να διαλεγω παικτες ξερω..εεχωω..και εγω κανα δυο ελληνακια που μπορουν να βοηθησουν :O
..δεν μπορω να σας υποσχεθω οτι απο νο 49 θα την παρω και θα την παω 22..
θελω να πιστευω οτι ουτε ομως και στο 65..
το φετινο προγραμμα κατα την γνωμη μου ειναι ζορικο για την εθνικη μας αλλα λυσεις βρισκονται οταν υπαρχει η βοηθεια των καταστασεων!!αρα η βοηθεια η δικια σας!!
στο εθνικο team αρχικα θα ανηκω μονο εγω και μολις ερθουν τα πρωτα χαστουκια θα βαλω καμια 10αρια ακομα!..παντως οριστε σε οποιον επιθυμει!! ναι κουτσουκ..για σενα το λεω κυριως!! :P
εννοειται οτι δεν δεχομαι κριτικες απο κανεναν που δεν βοηθησει στην νεα προσπαθεια και οοποιος νομιζει οτι αξιζει περισσοτερο απο μενα,ευχαριστως να τον στηριξω και εγω..
ελπιζω να εχω την βοηθεια ολων και ειδικα του getho και ολων των προηγουμενων!!

1.θεωρω οτι και η δικη μου υποψηφιοτητα ειναι αναγκης και οχι η καλυτερη δυνατη

2.θα φερνω λουκουμακια,παραδοσιακα δωρακια και μπολικες φωτογραφιες απο ολες τις χωρες που θα επισκεφτω την δευτερη σεζον!

3.μπολικο παρασκηνιο και η δημιουργια του tv hellas

4.επαναφερω εν ενεργεια τον ανεστοπουλο,τον αγγελικο και τον ματζιο

5.οι προπονησεις της εθνικης θα γινονται στο δικο μου γηπεδο μηπως και ανεβασω και εγω τα εμπορικα μου!

6.πηγα δοκιμασα μια φορμα που εχω που ειναι γαλαζια με λιγο ασπρο..απο αυτες τις γυαλιστερες!!και ειδα οτι μου παει

7.καθε κυριακη πρωι εκκλησια!! αυστηρως!!

ΗΜΙ-ΑΝΑΣ!

ευχαριστω για τον χρονο σας..
ο πανος απο το μακρινο κιλκισταν!