BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Rycka
This Post:
00
248017.2 in reply to 248017.1
Date: 9/17/2013 5:59:55 PM
Overall Posts Rated:
272272
Šiaip. Reikia.

Message deleted
This Post:
77
248017.4 in reply to 248017.3
Date: 9/18/2013 8:39:44 AM
Overall Posts Rated:
217217
Sveiki. Tapau rinktinės treneriu prieš du sezonus, bet savo darbo dar nebaigiau. Nesinori viską nutraukti tik įpusėjus, tad nusprendžiau prašyti, kad suteiktumėte galimybę mano kadenciją pratęsti. Prieš du sezonus kanditavau, remdamasis tuo, kad esu BB senbūvis ir patyręs menedžeris, tai man suteikė tikėjimo, kad turiu daugiau kompetencijos valdyti rinktinę nei likę kandidatai. Taip, klubiniam žaidime patirtis yra labai svarbu, visdar laikausi šios nuomonės, bet per pirmą savo sezoną už rinktinės vairo supratau ir tai, kad klubas yra visai kas kita. Tai yra taisyklė, galiojanti kiekvienam menedžeriui. Kad ir kas taptų rinktinės treneriu pirmą kartą, jam reikės laiko ir teks daryti klaidas, kad iš jų pasimokytų. Visada taip buvo ir bus. O didžiausia problema, kad tas pirmasis sezonas yra Europos čempionatas, o ne šiaip paguodos turnyras(Jis aišku irgi savaip svarbus, bet nėra net ką lyginti) .Pastarieji du sezonai nebuvo geri rezultatų atžvilgiu. Priežastys labiau negu aiškios, pirmame sezone neturėjome žaidėjų, kurie anksčiau buvo rinktinės lyderiai, dėl specialiai užsienio menedžerių numušinėjamos formos. Ir taip pat mano klaidos. Padariau pora klaidų dėl žinių trūkumo, neaišku kiek tai turėjo įtakos rezultatams, bet aišku, kad klaidų įtaka betkokiu atveju būna neigiama. Taigi trumpai sakant pirmas sezonas buvo skirtas išmokti valdyti rinktinę. Kalbant apie antrą sezoną, sužaidėme pagal savo galimybes. Pagal tokias galimybes, kurias turėjome, o ne tokias, kurias galėjome turėti, jei PJV nebūtų gavęs traumos pusei sezono. Pabaigą sezono išvis teko žaisti be centrų. Drąsiai galiu tvirtinti, kad po pirmo sezono pamokų, antrame sezone klaidų nebuvo. Jeigu tokių matote, prašau, jas parodyti:) Beja per pastarąjį sezoną jau beveik užkišome tris didžiausias rinktinės skyles. Pirmoji problema, kova dėl kamuolių, kurią mes dažnai pralaimėdavome, antroji problema, kuo reikės pakeisti PJV, trečioji - atakuojančio įžaidėjo trūkumas. Pirmą ir antrą problemas išsprendžiau paimdamas treniruoti Timūrą Rindeikį. Pardaviau savo visą komandą, ir visą sezoną kėliau jam antrinius skilus, bei pora vidinių upų parėjo, šiame sezone beliko vidinius damušti. Jam dar tik suėjo 24 metai, bet po 3 skillup išstums PJV iš pagrindinio centro pozicijos, gal netgi greičiau, jei PJV pradės skilus mesti. Kalbant apie įžaidėją, Sekančio sezono eigoje rinktinėje savo tvirtą vietą turės tikras įžaidėjas skirtas artimų metimų taktikai. Tikriausiai sutiksite, keista, kad iki šiol tokio neturėjome, nors jau daug laiko dominuoja artimi metimai:) Taip pat yra dar pora įžaidėjų, kuriems liko neperdaugiausiai iki rinktinės. Įžaidėjų vardų, pavardžių neminiu, dėl žaidėjų trenerių konkurencijos, kuri yra labai sveika rinktinei:)
Šiandien mano didžiausi pliusai prieš kitus kandidatus yra tai, kad aš jau turiu pakankamai patirties užsiimant rinktinės reikalais, bej esu pastatęs čia savo pamatus. Dabar belika statyti namą.
Aš noriu, kad jūs matytumėte, kad stengiuosi, nes taip ir yra. Jau įrodžiau, kad rinktinė man yra pirmoje vietoje, ne mano klubas, ne dar kažkas, bet rinktinė, kuriai tenka 90% mano laiko, praleisto BB. Aš nemažai paaukojau ir noriu, kad visa tai atsipirktų. Siūlau atsižvelgti į kandidatų motyvaciją. Nuo jūsų priklauso, ar rinktinės treneriu taps žmogus, kuriuo galima pasitikėti, kuris į tai žiūri tiek rimtai kiek galima žiūrėti( Atsižvelgiant į tai, kad tai yra žaidimas, ne gyvenimas), ar žmogus, kuris kandidatuoja tiesiog šiaip, arba toks, kuris siekia tik pasityčioti iš visos bendruomenės. Ačiū, kad nepatingėjote perskaityti:)